Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za tetovažo

Krema za tetovažo

Iščem kremo za tetovaže, ki počasi bledijo. Nekaj bolj naravnega in s SPF zaščito, če je možno. Hvala in lp

Glede na to, da ti bledi sklepam, da to ni nova tetovaža. Zaradi tega ti priporočam kakšno kremo za nego, kot je naprimer Nano Shock mazilo za tetovaže. Ima visok SPF faktor, vsebuje samo naravne sestavine in se hitro vpije. Jaz jo uporabljam dvakrat na dan, oziroma po potrebi, če sem dolgo na soncu in imam vseeno dovolj kreme za kar nekaj časa.

Po tvojem priporočilu kremo uporabljam že skoraj eno leto! 🙂 Še dodatno so me prepričali s 30-dnevnim vračilom denarja, če z izdelkom nisi zadovoljen, zato sem kremico kar hitro naročila in pridno začela uporabljati. Tetovaža je kot nova, tudi najhujša vročina se je zaradi SPF-ja ne dotakne, brez kreme pa ne grem nikamor. Hvala za priporočilo!! Spremenila si mi življenje

Po tvojem priporočilu kremo uporabljam že skoraj eno leto! 🙂 Še dodatno so me prepričali s 30-dnevnim vračilom denarja, če z izdelkom nisi zadovoljen, zato sem kremico kar hitro naročila in pridno začela uporabljati. Tetovaža je kot nova, tudi najhujša vročina se je zaradi SPF-ja ne dotakne, brez kreme pa ne grem nikamor. Hvala za priporočilo!! Spremenila si mi življenje
[/quote]

Šele zdaj vidim tvoj odgovor, tako da mi je žal za pozen odgovor. Neizmerno vesela sem, da si se pridružila skupini ljudi, ki nam je Nano Shock krema tako pomagala. Sicer jo priporočam vsem pa se še ni zgodilo, da kdo ne bi bil zadovoljen, ampak sem vedno vesela pozitivnih zgodb!

Šele zdaj vidim tvoj odgovor, tako da mi je žal za pozen odgovor. Neizmerno vesela sem, da si se pridružila skupini ljudi, ki nam je Nano Shock krema tako pomagala. Sicer jo priporočam vsem pa se še ni zgodilo, da kdo ne bi bil zadovoljen, ampak sem vedno vesela pozitivnih zgodb!
[/quote]

Hehe verjamem, da ni pritožb ja. Jaz jo zdaj pozimi uporabljam kar večkrat na dan, ker imam konstantno suho kožo, potem me pa kakšna sodelavka vpraša kaj počnem in ne morem da ne bi vsem začela razlagati o tej kremi. 😀 Upsi

Uf, meni je pred kratkim začel bledeti tatu in sem nujno rabila neko pomoč, ki ne zahteva ponovnega obiska tetoverja. Ravno v petek bo spet plača pa bom naročila nano shock. 😂

Uf, meni je pred kratkim začel bledeti tatu in sem nujno rabila neko pomoč, ki ne zahteva ponovnega obiska tetoverja. Ravno v petek bo spet plača pa bom naročila nano shock. 😂

Okej, ta krema je magična 😂 Želvica na moji roki spet izgleda kot novaaa

New Report

Close