Najdi forum

Lepo pozdravljeni!
Imam prijatelja, star je 19 let. Zanima me kaksno kremo priporočate za fante njegove starosti. Naj povem da s kozo nima večjih problemov (sem pa tja kaksen mozoljček) ima pa za moje pojme tanko kožo.In ko ga primem (uščipnem) za lice, se mi zdi njegova koza kot elastika, čigumi…kar vleče se….kot da bi imel preveč koze…
Kaj predlagate??
Hvala!

Lep pozdrav!

Koža pri moških se nekoliko razlikuje od kože pri ženskah. Ponavadi je debelejša kot ste že sama opazila.

Preden vam odgovorim vas prosim, da mi bolj podrobno opišete stanje kože. Ali je koža suha, rdeča, mastna…? Kaj je uporabljal do sedaj?

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

Lep pozdrav!
Njegova koza se mi zdi normalna…ni ne suha, ne mastna..mogoče malce rdečična, kaksna mala rdeca kapilarica sem pa tja…ampak za 19 let starega se mi zdi da ima ze kar nekaj gubic…ravno zato pravim da se mi zdi da ima preveč kože.. 🙂 ..predvsem na ličkih in ko se zasmeje..
Moram povedat da kaksne posebne kreme ni uporabljal..mogoče navadno Niveo (tisto modro)..pa še to večkrat ne kot ja…
Hvala!

Lep pozdrav!

Glede nato, da ima gubice mu svetujem uporabo kolekcije, ki je namenjena glajenju gubic, kreme pa so obenem tudi vlažilne.

Mislim, da ima Nivea dobro in zelo izpopolnjeno kolekcijo za moške. Lahko bi poskusil uporabiti dnevni fluid in zvečer nekoliko bolj hranljivo kremo, ki pa je obenem namenjena tudi glajenju gubic.

Svetujete mu, da si občasno naredi tudi peeling za obraz in masko.

Lp Nada

New Report

Close