KREMA
Mene pa zanima, ali po 30.letu uporabljate že kakšne posebne kreme za okoli oči, pa kakšne bolj hranilne za obraz?
Sama za okoli oči nič. Za obraz pa kar Nivea. Zdaj sem ravno pred nakupom kreme, pa me malo zanima, kako in kaj?
Uporabljam kremo za okoli oci od L’Oreala (je edina od te firme), pa mi zelo ustreza. Koza je ful bolj prozna po uporabi te kreme. Aja, imam pa 31 let.
Jaz pa vlažilno kremo od Decleor. Imam mešano kožo (T linijo) in moram imeti eno zelo vlažilno kremo. Sem poskusila tudi tester od Vichy – Termal, pa mi je premalo vlažilna. Prej pa sem uporabljala od Matisa, tudi močno vlažilno. Zadnjič mi je trgovka ob nakupu dala tudi en tester od Decleorja kreme za okrog oči. Je OK, cena pa tudi. Se še nisem odločila za nakup, ker me obe skupaj potem prideta enih 15.000. Če bo božičnica, potem pa…
Odvisno od tega kakšen tip kože imaš. Če imaš bolj suho, potem obvezno zelo hranilno kremo za obraz in okrog oči. Sicer pa dobro hidratantno kremo. Jaz uporabljam od Biotherma-Age Fitness-za obraz in za okrog oči isto linijo. Zelo dobra stvar!
Uporabljaj samo eno kremo!!!
Pomembno je tudi, da delas pravilne krozne gibe oziroma masazo. Kajti masaza je tista, ki kozi koristi. Z masazo povecas cirkulacijo krvi, s tem pa se tudi poveca obnova celic in s tem tudi koze.
jaz imam zelo problematično kožo, poskusila sem že marsikatero kremo, pa mi je nekaj časa ustrezala, nato pa …. lise, lišaji, izpuščaji,….
sedaj uporabljam že lep čas SLEZENČEVO kremo – justovo in sem zelo zadovoljna, odgovarja mešani in občutljivi koži, uporabljam samo to kremo.
Forum je zaprt za komentiranje.