Kreme AFRODITA
Zame osebno je daleč najboljša Karotin 50+ in sicer nočna. Je tudi dnevna, ampak jaz imam za podnevi in ponoči kar nočno, ker imam zelo suho kožo.
Sem pa sprobala na kupe krem vseh cenovnih razredov, tudi tiste po 60 €, pa mi tale Afroditina najbolj paše in je res vidna razlika.
Drugače meni pašejo tudi od Nivea, Kahne in L’Oreal, vse za suho kožo, ampak kot rečeno, mi je pa zaenkrat najboljša od Afrodite. Tudi tonik za obraz brez alkohola in čistilno mleko sta zelo dobra.
Svetujem ti še Karotin cera derm fluid concentrate, vidno pomaga.
Te konkretno nisem, sem pa nekater druge tega cenovnega razreda, pa mi niso ustrezale. Ene so se svaljkale, druge so mi kožo skup vlekle, tretje so mi povzročile alergijo. Za čisto vse mi je bilo žal, da sem metala denar skoz okno. Probaj Afrodito, je poceni, tudi če ti ne bi bila všeč, ne boš izgubila veliko denarja, ampak jaz je zaenkrat ne zamenjam. Sploh so mi vse Afroditine reči všeč, kar sem jih sprobala. Nekatere niso v prosti prodaji, ampak jih je treba kupiti v kozmetičnih salonih.
Sem mlajša in uporabljam eno drugo kreme od Afrodite in morm rečt, da sem zadovoljna z njimi. Sem imela vmes težavo, ker so prejšnjo kremo prenehali delati in sem potem iskala alternativo pa ni tako enostavno.
Predlagam, da poskusiš tester, če ti krema odgovarja, vsaj jaz sem tako storila. Sicer imam oil control linijo, ki je namenjena mlajši koži s specifičnimi težavami. Super se mi zdi, ker je slovenski produkt, da zraven še spodbujam slovensko gospodarstvo, medtem, ko ga v kozmetični nemški verigi DM bolj zavirajo – tam recimo ne boš našla Palominih in Ilirijinih izdelkov, ti ponudijo nemške.
Zame osebno je daleč najboljša Karotin 50+ in sicer nočna. Je tudi dnevna, ampak jaz imam za podnevi in ponoči kar nočno, ker imam zelo suho kožo.
Sem pa sprobala na kupe krem vseh cenovnih razredov, tudi tiste po 60 €, pa mi tale Afroditina najbolj paše in je res vidna razlika.
Drugače meni pašejo tudi od Nivea, Kahne in L’Oreal, vse za suho kožo, ampak kot rečeno, mi je pa zaenkrat najboljša od Afrodite. Tudi tonik za obraz brez alkohola in čistilno mleko sta zelo dobra.
Svetujem ti še Karotin cera derm fluid concentrate, vidno pomaga.[/quote]
Tudi sama uporabljam omenjene kreme in so resnično najboljše za suho kožo po 50.Sem dolgo časa iskala in testirala različne firme in cenovne razrede, na koncu sem se zavezala Afroditi, z prav vsemi izdelki sem zadovoljna.
Ne poznam te kreme, sem videla v Tuš drogeriji, da so imeli promocijo za oil control kreme in sem vzela tester, pa moram reči, da ni slaba na moj tip kože – mešan. Predlagam, da stopiš do ene od poslovalnic in preizkusiš tudi to kremo, če ti ustreza.
Kar se tiče pa prodaje Subrine sem pa zasledila, da v DM že kar nekaj časa ne prodajajo več njihovih izdelkov, s tem, da nisem nikjer našla, da bi bilo kaj narobe z izdelki. Verjetno bi jih potem povsod umaknili.
Ja kar se Subrine tiče pa je to čisto res, v drogerijah DM izdelkov Subrine že nekaj časa nimajo in od prodajalk sploh ne dobiš jasnega odgovora zakaj jih ni na prodajnih policah, namesto tega pa ti ponujajo te njihove DM blagovne znamke, ki so vsaj meni slabe in jih ne uporabljam. V vseh drugih drogerijah in trgovinah Subrino imajo in tole je meni kar čudno. Zakaj je tako vedo samo v DM, sicer pa mene tam več ne vidijo. Kupujem raje v Tuš drogeriji ali pa v Mullerju! Še posebej dobre popuste in veliko izbiro dobim v Tuševih drogerijah, kjer ponavadi tudi izkoristim kartico Tuš in vse ugodnosti