kreme proti celulitu
Pozdravljena,
moje vprašanje si želiš zmanjšati obseg ali celulit?
V primeru, da gre za obseg svetujem malo dlje časa s pomočjo prehrane, vadbe in tretmaja v salonu,
Če gre le za celulit, naj se prične pri prehrani in pri pitju vode, cca 2 litra na dan, malo manj kave, cigaretov, alkohola in stresa…
V vsakem primeru svetujem kozmetični tretma v salonu. Uporaba kreme je le pikica na i. Kreme marsikaj obljubljajo, vendar je način življenja s pomočjo kozmetičnih tretmajev bolj učinkovit. Jaz sem si pomagala z mezoterapijo Skeyndor, ki mi je pomagala odpraviti nepravilnosti le na določenih delih stegen. Tretma sem obiskala 8 x.
Nekako svetujem,da se vsak tretma naredi vsaj 6x.
Upam,da sem kaj pomagala…
Martina
Katarinakatka, takole vam bom rekla. Krema v nobenem primeru ne more odstraniti celulita. Je sicer odličen pripomoček, ki še dodatno podpre shujševalno ali anticelulitno obdelavo, defenitivno pa SAMOSTOJNO Ne dela čarovnij, ki jih obljublja marketing.
Če želite odstraniti celulit vas ročna Anticelulitna masaža zagotovo ne bo razočarala. Tudi vakum je rešitev za celulit vendar vam ga kot kozmetičarka odsvetujem, ker vam po njem lahko popokajo žilice, sploh pa vam ga odsvetujem, če imate že prisotne žilice na nogah.
Najbolj varna in učinkovita rešitev je anti-celulitna masaža. Naredi se 10-15 obdelav – odvisno od vaše stopnje celulita. Izvaja pa se na 2-3 dni.