Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kreme za samoporjavitev

Kreme za samoporjavitev

Vem, da je že blo kar nekaj napisanege na to temo, ampak rabim še nekaj nasvetov oz. navodil.
Ok, Kupila sem sprej za samo porjavitev od Balee (od DM), naredim vse kot piše in ni učinka. Zanima me kolikokrat je potrebno na kožo nanesti tovrstna sredstva, da se sploh koža kaj obarva? “Procedura” naj bi bila zaključena po 2-3 urah, ko zadeva prime, in tle spet vprašanje, ali moram sedaj 2-3 ure skakati na okoli gola, da je učinek, ali je zadeva narejena tako, da se ne vpija v oblačila? Tolk. Aja, še to, katero kremo priporočate in ali je že katera uporabljala navedeno od Balee, kakšni so bili rezultati. Sama sem z ostalimi izdelki te znamke kar zadovoljno.

Hvala!

LP

Sama uporabljam L’orealovo za svetel tip kože,vendar samo za obraz.Nekako mi je bila ta najboljša,ker barva ne vleče na oranžno.Stane okoli 3000 SIT.

lp,Pipa

No jest uporabljam že dve leti kremo od Clarinsa in je zakon.Samo pred tem ti priporočam da si kožo pripraviš na nanos te kreme in sicer z samim pilingom, drugače ne bo pravega efekta in seveda ne pozabi da si obriše po nanosu obrvi, ker se ti lahko zgodi da bodo oranžne. Aja pa namaži se vsaj vsaki drugi dan. Pa lepo barvico.

Jaz pa uporabljam kreme za samoobarvanje od Oriflamea in so mi super.So ločene- za obraz in za telo, je pa tako kot je že prej povedala Dar.ja, da si moraš najprej naredit piling in koža je lahko še rahlo vlažna, npr po kopanju…
Dobiš krasno rjavo zagorelo barvo, če želiš, da se sveti, pa dodaš na koncu še malo lesketajočega pudra..

LP

jaz imam tukaj še eno vprašanje…….ne vem, mogoče je malo butasto, pa vseeno. ali lahko uporabljaš kremo za samoporjavitev samo na obrazu al to preveč čudno zgleda? naprimer potem razlika med telesom pa obrazom.

Če se boš enkrat namazala z kremo za svetlo polt (ne vem sicer kakšno imaš ti,jaz jo imam) – ne bo prevelike razlike.Obraz je namreč največkrat izpostavljen soncu,a ne? Lahko pa greš parkrat v solarij in še dodatno uporabljaš kremo…

lepo barvo ti želim

hvala

New Report

Close