Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krepka po glavi…..

Krepka po glavi…..

Se premetavam po postelji,gledam na uro ahh 2:30 minut ….pokrivam tamalga,kukam na zgornji pograd,se sprehodim do stranišča, ugotovim celo,da je tamala rit za previt-prepolna plenica-ki nikakor ne bi zdržala jutra….potem pa nazaj spat!
Sej nevem kjeme bolj trga,al leva stran al desnastran,al vrat??!!!….Za crknit.
Se uležem še malo,pa me začenjajo obdelovati neke brezvezne moraste sanje….Ko zdejle pomislim,niti ne vem točno,kaj je to bilo…V glavnem kr neki….in kar naenkrat dobim močno klofuto ( pa ne pravo,ampak dobesedno je bla močna,sem jo čutila…) in aja no dobim klofuto direkt po glavi,se zbudim,pogledam na uro in lej ga zlomka…čas za ustat!Ampak……včeraj pozabila naravnat uro na bujenje in zdej si pa mislite…..Lahko bi šiht zaspala a me je ta klofuta po glavi,ki me še sedaj boli zbudila….Heheh še me eni imajo radi in skrbijo ter bedijo nad menoj……:)))))

P.s. Sem pa ko povoženi traktor…nevem al sem bila bolj utrujena ko sem legla zvečer k počitku al zdejle ko sem ustala…..Kaj bi se zdejle prepustila,tistim močnim rokam mmmmm da me orenk predelajo in prebudijo……

Aja bi skoraj pozabila…..DOBRO JUTRO GMAJNA……I NEEEEEEEEED ENERGYYYY!!!!!*************kje je kak špinel??

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Evo en mal moje energije…pa spinel ne potrbujes..pomaga tusek..izmenicen..in si kot preprojen;))!
Ne vem, tudi jaz sem tole jutro kot povozena kura, ponoci dobivala brce…prava bitka je bila…brca sem..brca tja…haha..od mojga tamalcka…spi tako nemirno..jao..jao,kaslja..smrka..pa leze k meni..in sedaj ze mene boli grlo. ja..nekako vem, kako se pocutis..in ker so tudi “moje” roke..une, ki mmm..tko lepo znajo prebujat, bozat, zagrabt..ze odsle;))..mi ne preostane druzga kot da se prepustim vodnim kapljicam, naj one predramijo moje telo…Muca ne pustva se, naj nama bo lep dan kljub neprespanosti..tako smotani noci…poljubcek..papa

Aja gmajna..lep dan..lepo jutro, upam, da je bila za vas..mirna, normalna noc…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro gmajnica, kletka! Jest tut niiiiiddddddaaaaaammmmmmm enerdži!

Kako je to mogoče, da je to jutro toliko povožencev ?? Jaz pa sem kot đus! Kot una pomaranča, ki je šla prepočasi čez cesto, jo je povozil avto in ji ta druga pomaranča na uni strani reče: Come on, đus!

Lep dan vam želim vsem skupaj …. energije pa ne morem dati to jutro, je nimam nič, niti rezerve zase.

Morda le tole:

——-
Človeška bitja … niso bila nikoli nemočna. Bila so samo odvrnjena ali prevarana ali oropana poguma. S tem nočem reči, da njihove zgodovine ne zaznamujejo neuspehi. Toda neuspeh ni glavno dejstvo življenja; je samo eden njegovih vidov, v katerem igrajo prehodne ali slabe sodbe večjo vlogo, kot bi jo smele. /Norman Cousins/
———

Ekola, takole, zdaj pa zbrati tisti pogum, katerega so nas oropali čez noč in naše prehodne in slabe sodbe o našem današnjem počutju naj zmanjšajo svojo vlogo. Tako. Amen.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jutro

Mogoče kakšna masaža

Kar se tvojih rok tiče pa ne vem. Še nisem izkusil hehehehehehe

Jutro Špičonka

Jaz imam energijo

Jutro Mariči.

A jo nucaš kaj. ekola, izvoli

heja muca, zdej si verjetno že na šihtu pa vendarle.. evo pol špinela :))))

pol ga še vedno ne dam nobenemu :)))

Prjatlu?

meni ?

Še en džus tu.
Rabim svoje … olupke ! Amen !

Hvala Mariči,se že zmanjšujejo slabe sodbe o vsem in tem,
tem da ni tegale vsega vreme krivo,a ?
“Duh časa je vedno prikazen sedanjosti. “

Mariči !!!

Ne, nama

lupčka Mariči!

a zmlete. Olupke mislim

juto

men se to sliš ful oki…nama :)) bova skupaj a ? pokadila en špinelček , bo lepo veš:))) deli mi to..

Vsak svojga. Bo še lepš hehehehehe

oj niobč:)

ne ne dela se to tko…oba enega..

a zdej bom moral pa še delit hehehehehehehe

hej Sunny!
Jutro!
Spal kot ubit……škoda,da sta z Mačko imeli tak kažin ponoči.
Jaz sem ga imel pa prejšnjo noč.zgleda,da se ta hudič seli proti vzhodu…:-(
Pa glavno,da je zdaj fejst lepo jutro!
:-))))

Tudi dobri,samo da so,kadar jih člouk…

Živjo seba

ooooojj,zajček zajčkasti.
Te že kaj zebe v tačke?
Cmok !

vitamini so pa vitamini

je dolgčas,če jih le dolgo ni,ja.

sej,sej mi je končno ratalo svojo kožo vkup spravit.
Z vašo pomočjo seveda .

Seba !
A rad piješ koffe ?

yap. do meje. a je to povabilo

ne!!

zauh seba 🙂

New Report

Close