Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kresnik 03

Kresnik 03

Preslišala sem, kdo so kandidati za letošnjo nagrado? Si jih je mogoče kdo zapomnil? Vem le za Šeliga in Štefanca.

Titan, Bale, Kardoš: Sekstant
Mikeln: Poročnik z Vipote
Kramolc: Tango v svilenih coklah

Mene so kar presenetili!

Hvala, sem medtem že izvedela – poleg teh še Šeligo: Izgubljeni sveženj in Štefanec: Viktor Jelen, sanjač.
Presenečenje, ja! Jaz sem pa v knjižnici zasegla Tomšiča, prepričana, da bo zraven. Pač preberem še eno več.

Klavrno, tale izbor. Kje sta Flisar in Moderndorfer? So v komisiji sami sanjači?

nominiranci niso samo trije, ampak jih je 5: se Šeligov roman in roman Viktor Jelen, sanjac

lepo prosim, Flisar, daj no, to je mimo, pa se bedno pise, OK, Moederndorfer bo pa drugo leto

Flisarjev roman je najboljši njegov v zeloooo veliko letih in po moje boljši od treh nominiranih. Upam, da si ga prebral(a) bolj pozorno kot dosedanje objave na tej strani, saj seznama navedenih ob pogledu nekaj vrstic višje ne bi bilo potrebno dopolnjevati.
Ker to ni nagrada za življenjsko delo, ampak za konkreten roman, je pripomba o naslednjem letu neresna. Moderndorferjev roman je boljši tudi od Flisarjevega… ;–))

New Report

Close