Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kresnik 2002?

Kresnik 2002?

Tema je padla že med starejša sporočila, ki jih le še malokdo bere, zato sem odprla novo. Torej, še kakšna mnenja? Skubic? Zakaj ne Hudeček?

Artur Štern… NOT!

Hmm, pp, nenavadno. Prvi si, kar jih poznam, da mu je Štern všeč. A lahko poveš, kaj natančno?

Hehe, si prebral zadnjo besedo moje izjave? 😉

Aja, to je v angleščini, se globoko oproščam. Sem mislil, da gre za redukcijo besede “noter”, torej med izbrance…

Skubic je v nekem intervjuju, ki sem ga zdaj bral, rekel, da se mu zdi najboljši roman v 2001 Noč v Evropi Polone Glavan.

Še en roman, ki ga še nisem brala. Kako naj potem komentiram? Pravzaprav bi morali za ustrezen komentar prebrati vse (celotno produkcijo 2001), mar ne?! Ima dan res samo 24 ur? Trenutno uživam ob Skubicu – zabavno, a tudi grenko.

Nominiranci bodo uradno znani v četrtek, torej pojutrišnjem. Neuradni viri pa vedo povedati, da so Skubic, Hudeček in Polona Glavan zagotovo v igri. Torej smo imeli kar nos!

Hvala hvala. Očitno imaš dobre neuradne vire. Za javnost niso, ali pač?!
Sicer pa, hitimo brat.

>Očitno imaš dobre neuradne vire. Za javnost niso, ali pač?!

He he, spim z žirijo, kaj pa drugega! :)))))

Daj no, vsega pa tudi ni treba povedati, ojaoja. Da ne bo še kdo mislil, da kandidiraš tudi za nagrado?!!

Takole, uradno je:

Polona Glavan: Noč v Evropi
Jože Hudeček: Gluhota
Katarina Marinčič: Prikrita harmonija
Andrej E. Skubic: Fužinski bluz
Lenart Zajc: Zguba

Osebno pogrešam vsaj Mazzinija s Kraljem ropotajočih duhov. Ampak kar je, je. na branje!

Ah, Mazzini… Trivialno in niti ne zabavno. Jaz pogresam kaj bolj radikalnega, recimo Suzano Tratnik, Ime mi je Damjan. Ampak po Sestrah si Slovenija cesa takega nemara ne upa privosciti.
Mislim, da bo glavni dvoboj Skubic: Hudecek, bi stavil bolj na slednjega (ceprav -ali pa zato, ker- knjige se nisem bral,hehe).

Bravo Polona, generacijo moja! :))))

New Report

Close