Najdi forum

S fantom nameravava letos na Kreto za 10-14 dni in me zanima,kaksne so vase izkusnje?
Kako je z diskotekami in nocnimi klubi? Kaksna je plaza?

Plaže so OK. Na jugu je več naravnih znamenitosti a manj se dogaja. Na severu pa pa žurka do jutra. Veliko diskotek in barov. Hersonisos in meta okoli so totalno dobra za nočno življenje.

1 teden bivajta na jugu, naslednji teden na severu Krete, kajti razdalje so dolge in škoda je časa, da bi ga zapravljala v avtu in se furala s severa na jug. Znamenitih plaž in ostalih stvari je full veliko. Lepo. Plaže so tudi magic. Sicer mi pa hoteli in hotelske plaže niso všeč, ker v bistvu niso nič posebnega. Mivka in marele v vrstah. Beeee! Boljše so plaže daleč stran od mondenih mest. Za to pa rabiš seveda avto!

a drugace je lepo tm?
Zelo sva zainteresirana tudi za otok KOS,v katalogih se zdi zelo lep 🙂 zdej pa izbirava med Kreto in Kosom…to bo tezka odlocitev.
Kaj menite ?

Prosim,predlogiii 🙂

Jaz sem bila tudi na Rodosu, ki je tudi fleten. Takole bi rekla…. Če želiš vveliko potovanja z avtom in malo več “kulture”, pojdi na Kreto. ČE želiš videti tipično življenje na grških otokih. pojdi na te, ta male otoke. Meni je bil Rodos čisto fajn. Ravno prav velik, da nisi zgubljal časa z dolgimi vožnjami. Pa še bolj domač se mi zdi kot Kreta.

New Report

Close