Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kriminalke

kriminalke

Pravkar sem prebrala Umor v Šmihelski vasi.
Po dolgem času ena dobra slovenska kriminalka. Kako se vam je všeč?

lp

Tudi jaz sem jo prebral.
Res zanimiva knjiga. Napeto branje, zanimiva zgodba, prepletanje različnih slogov…
Ima pa eno veliko napako…kar naprej je izposijena in jo je tržko dobiti v knjižnici.

Če jo kupite sem prepričan, da bo knjiga brez omenjene napake in takoj jo bo ostalim lažje dobiti v knjižnici.

Tole so pa spet že znani marketinški prijemi dotične založbe, al kako?!

Tole pa že ne bo držalo. Tole je bil prijazen poziv k kupovanju knjig, odhod v knjižnico pa naj bi bil raje izjema kot pravilo 🙂

S Knjigotržcem pa se je dotični podpisal zato, ker sem na morju in je pozabil geslo za onegov nick, moj laptop pa ga ne ve, in zato ker si že nekaj časa razbijam glavo kako prodati eno paleto knjig pa se mi je fajn zazdelo.

Tako!

Pa lp 😉
G.

Takoj zavijete na finančno področje. Ste kot pisani župnik.
Meni gre za pogovor o knjigi.

Lp

Spoštovana Enka,
opozorili so nas na vaše namigovanje in ga odločno zavračamo – je res tako zelo nemogoče, da bi mnenje o kakšni naši knjigi napisal kdo od bralcev? Tale forum zadnja leta res bolj redko spremljamo, kadar pa se oglasimo, se vedno podpišemo.
Razumemo in sprejemamo, da se lahko na knjižnih moljih promovirajo le določene založbe. Miš založba pač ni med njimi, vse od izida določene knjige nekje pred šestimi leti, ko nas je njena avtorica grdo zlorabila (tudi o njenem početju smo izvedeli s tega foruma) in smo ji naivno nasedli – a to je naš problem.
Sicer smo resnično veseli vsakega mnenja bralcev o naših knjigah, dragocena so nam, tudi tista negativna, in se trudimo upoštevati jih, a dobre knjige najdejo pot do bralcev tudi drugače. Umor v Šmihelski vasi si je v malo več kot treh mesecih v knjižnicah sposodilo skoraj 750 bralcev, torej ga najdejo sami in nobene potrebe ni, da bi o njem iz založbe kar koli pisali na tale forum. In če se bomo na forumu še kdaj oglasili kot založba, se ne bomo skrivali za vzdevki.

Oprostite,ker srm sprožila slabo voljo. Bom v prihodnje raje klepetala s prijateljicami ob kavi.

Lp

New Report

Close