Kripto prevare
Obravnavamo goljufijo s kriptovalutami, pri čemer je oškodovanka neznanemu storilcu nudila občutljive podatke, ob tem pa so ji bila odtujena finančna sredstva v višini okrog 18.500 evrov.
Kako je to sploh možno? Neznanim osebam po telefonu dajati osebne podatke in dostop do telefona in računalnika. Pa da sploh imaš toliko denarja na računu, da ti odtujijo.
Jaz pa lahko dam svoj PIN, a me ne morejo okrasti !!! Zaenkrat nobeden. Zame je poskrbel kar Bitstamp sam. Moram povedat da so pokvarjenci.
Bitstamp mi je nesramno zablokiral račun, suport se odziva, na klice 24/7 se v glavnem nekaj izgovarjajo, po dveh enournih videoklicih pa tudi nobenega napredka. Cifra je mnogo, mnogo večja kot pa pri okradeni gospe…..
Če bi mi znal kdo pomagati, ga lepo prosim naj me kontaktira na
031 752 392
Bitstamp prevara, 09.02.2025 ob 23:02
Jaz pa lahko dam svoj PIN, a me ne morejo okrasti !!! Zaenkrat nobeden. Zame je poskrbel kar Bitstamp sam. Moram povedat da so pokvarjenci.
Bitstamp mi je nesramno zablokiral račun, suport se odziva, na klice 24/7 se v glavnem nekaj izgovarjajo, po dveh enournih videoklicih pa tudi nobenega napredka. Cifra je mnogo, mnogo večja kot pa pri okradeni gospe…..
Če bi mi znal kdo pomagati, ga lepo prosim naj me kontaktira na
031 752 392
Se je na forumu opozarjalo, da stran od omenjene menjal…. Pa žal ljudje premalokrat verjamejo dobronamernim besedam in prevečkrat zlo namernim pizdunom.
Naj se ti dobro reši situacija.
Bitstamp prevara, 10.02.2025 ob 14:52
Darko hvala za vzpodbudne besede.
Se borim in verjamem da mi bo uspelo proti Bitstampu.
Niisem jemal resno opozoril kakšni pizduni so vse povezani z Bitstampom. Sem si mislil da folk nima pojma, ko mu nekaj ne rata pa joka….
No, zdej sem kr dober pocajtan !
U glavnem če bi kdo rad biznisiral preko Bitstampa sem mu s svojo izkušnjo na voljo na :
031 752 392
Bolje klic, kot da bo prepozno in ga bo preveč bolela glava !
BITSTAMP LJUDJE PRSTE STRAN !
pa srečno vsem