Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kriptomilijonarji v Sloveniji

Kriptomilijonarji v Sloveniji

Govori se, da jih je kar nekaj…

Jim kaj zavidate, da so si v kratkem času omogočili svobodno življenje, brez stresnih služb? Kakšno imate mnenje o na tak način pridobljenem bogastvu?

Odlično za njih. Jim privoščim, saj so znali predvidet kje je potencial.

Zahvalit se moramo Satoshiju Nakamotu. Če bo šlo vse po planu bo to res nova revolucija.
Jaz tud že nekaj služim s tem.

Jaz mislim glede tega le to, da se je frendu hudo usralo ko je tvegal nakup avta in vložil v kojne po 810$. Vzel jih je 40. Ima jih še 12, z zaslužkom kupil dražji avto, prenovil gostilno in dogradil teraso. Bi mogel pa počakat do decembra, bi zaslužil še 1x več. Ne riskiraš ne profitiraš.

Seveda podpiram in privoščim. Čimveč jih je tem bolje, kripto slovenija – bogata slovenija. Ne pa minimalci in štrajki! Zbudite se in vsaj otrokom, če že sebe ne, usmerite v nove tehnologije, jim ne bo čez leta treba jamrat.

Privoščim tako njim, kot sebi privoščim svoj dosedanji uspeh.

Bili so ob pravem trenutku na pravem mestu, korak pred konkurenco, in imeli “jajca” tudi tvegati.

Počakajmo, da pride Grega – nick ima nekaj z “m” pa bo on povedal, kaj in kako.

Jaz vsem privoščim. So upali reskirat in naj imajo od tega koristi

bistvo je v besedni zvezi: kriptomijoni ☺ … če se jih par spravi prenesti te milijone na svoje bančne TRR … bodo menjalnice crkovale in zapirale izhode — pa tudi vrednost kript bo strmoglavila.
Tako, da jim kaj veliko ni za zavidati

Nimam drugega mnenja razen tega da – kdor tvega, mu lahko uspe.
Lahko pa tudi ne.
Naj uživajo.

Kot vedno pri denarju, se skriva pošast odzadaj. Možnosti je več,:

– Lahko so bile kriptovalute ustvarjene za popoln nadzor nad prebivalstvom (ukinitev tiskanega denarja).
– Tudi če sedaj zgleda kot revolucija, bodo strici iz ozadja hitro poskrbeli za visoko obdavčitev in novo ero bančništva.
– Lahko je bilo ustvarjeno za pranje denarja

bistvo je v besedni zvezi: kriptomijoni ☺ … če se jih par spravi prenesti te milijone na svoje bančne TRR … bodo menjalnice crkovale in zapirale izhode — pa tudi vrednost kript bo strmoglavila.
[/quote]

Spet eden, ki filozofira iz svoje teorije, praktiki se pa temu samo smejimo 🙂

[/quote]Dober nick maš veš

Kaj če se pol Slovenije odločit dvignit vse prihranke na TRR na bankah? Ker napovejo ne vem vesoljni potop?

Dober nick maš veš

Kaj če se pol Slovenije odločit dvignit vse prihranke na TRR na bankah? Ker napovejo ne vem vesoljni potop?
[/quote]
bodo banke omejile dvig gotovine … že videno in doživeto na teh meridianih ☺

Spet eden, ki filozofira iz svoje teorije, praktiki se pa temu samo smejimo 🙂
[/quote]

ni, da verjemaš … sem zelo praktih v kriptah ☺
vprašaj npr. na Bitstampu koliko imajo pologov v €, $ (na svojem TRR v Gorenjski banki)
in koliko je kapitalizacija njihovih članov v kriptah ☺
ocena čez moj palec … 2-3% je €,$ glede na kapitalizacijo kript

Tale riskira, profitira se tako lahkotno slisi.

Vlozite za zacetek eno samo placo, pa glejte, kako vam dnevno zadeve skacejo po 30% dol in gor. Ni za srcne bolnike. Da bi pa vlozil 30k recimo, moras bit pa res car.

Zato vložiš samo toliko, kot si lahko privoščiš.

Ampak ne smeš pozabit, da ti kriptodobičkarji, ki imajo danes lepe številke na računih, so začeli vlagat ali rudarit že pred leti. Tako da, če danes vložiš, računaš na mal bolši dobišek čez leto mogoče, ker kapital v kripto svet prihaja hitreje kot kdajkoli. Trenutno je priti v menjalnico pravi podvig, ker ne sprejemajo novih. Morajo najprej programsko uredit portale, da odprejo vrata novim vlagateljem, takrat pa res lahko pričakujemo lepe donose.

ne razumem, na čemu temelji vrednost kriptovalut. dokler tega ne razumem, je zame tole piramidna igra. ker iz nič ni nič.

:))

temelji vse na ponudbi / povpraševanju
čisto enostavno – to so pač “igračke”, ki si jih veliko ljudi želi imeti, jih menjati v drugačne oblike (iz ene kripte v drugo, pa nazaj v prvo in s tem malo “zaslužiti / izgubiti” ☺
nima pa nič podobnega s piramidnimi igrami.
So pa (kratkotrajne) finančne posledice lahko hude (ko pade vrednost kripte)… vendar ti še vedno ostanejo kripte in se v kripto svetu igraš naprej. Pri piramidah izgubiš in ti ostanejo papirji s katerimi pa res nič ne moreš.

Bitkojner – si je pa ta tvoj frend res kupil pamet, da je šel dogradit gostilno. Z gostilno si nase navlečeš vso državno drhal (inšpektorje),zato ti ne verjamem popolnoma NIČ !

da sem le prvi na novi strani ☺
.-.–.-.
saj te enako stane, če verjameš ali ne … NIČ ☺

To je klasična poncijeva shema, nekaj časa bo še šlo, nekateri bodo ogromno zaslužili, nekateri pa vse izgubili.

mimosunek ☺
bistvo kripto sveta so žetoni in preračunavanje …. dodatna vlaganja denarja preko menjalnic so samo “nujna” posledica nakupov in prodaj … ni pa obljubljanja dobičkov ampak so svarila, da vlagaj samo, kolikor lahko izgubiš.

Velik je različnih kriptovalut, večina je kot start-up podjetje. S kriptovalautami zbirajo sredstva za svoje delo. Jaz vložim, ker verjamem, da je zadaj dober projekt, ki ga v bodoče želim koristit tudi sama. Želim si, da bi ta start-up dobro delal, dobro izrabil tudi moja sredstva za svoj zagon, vrednost te njihove kriprovalute bi zato rasla in jaz in vsi lastniki te valute imamo profit.
Potem imaš BTC, katega vrednost poleg vlagateljev, določajo tudi minerji, tako kot še za nekatere druge valute, ki se jih rudari. Tale filmček kar ok pokaže, zakaj ima BTC vrednost, kot jo ima, čeprav je star že nekaj mesecev. Od 5:30 minute naprej.
https://www.youtube.com/watch?v=xxScg1t0eZI

Seveda je v poplavi novih kovancev tudi kup neuporabnih, takih brez projektov, ki bodo propadli.

temelji vse na ponudbi / povpraševanju
čisto enostavno – to so pač “igračke”, ki si jih veliko ljudi želi imeti, jih menjati v drugačne oblike (iz ene kripte v drugo, pa nazaj v prvo in s tem malo “zaslužiti / izgubiti” ☺
nima pa nič podobnega s piramidnimi igrami.
So pa (kratkotrajne) finančne posledice lahko hude (ko pade vrednost kripte)… vendar ti še vedno ostanejo kripte in se v kripto svetu igraš naprej. Pri piramidah izgubiš in ti ostanejo papirji s katerimi pa res nič ne moreš.
[/quote]
Čestitam za najustreznejši nick na MON-u…
Plosk-plosk 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

New Report

Close