Kriptomilijonarji v Sloveniji
Komplet svet se sploh ne zaveda kaj kriptovalute vse lahko spremenijo. Padec na realna tla bo trd in zelo boleč, predvsem za vse, ki si zatiskajo oči.
[/quote]
Kripte so šansa da se rešimo bankirske golazni. Ampak bo pa pokop človeštva in totalni nadzor.
https://www.youtube.com/watch?v=SF362xxcfdk
Haha, svetovna. Nočeš ostati brez, vlagal bi pa v nepremičnine. Sesutje nepremičninskega trga je že pozabljeno.
[/quote]
Ja, nepremičnine ali kaj podobnega sem napisal. Brez nepremičnin ne ostaneš, če ne zabluziš sam ali ne poskrbiš za varnost in zavarovanje. To me pa ne skrbi, veš. Tisto “kaj podobnega” naj pa ostane skrivnost. Koliko varovalk pa imajo kripto valute, smo pa videli pred kratkim…saj veš, vdor v sistem in odtujitev bitcoinov pa to…
Ja, nepremičnine ali kaj podobnega sem napisal. Brez nepremičnin ne ostaneš, če ne zabluziš sam ali ne poskrbiš za varnost in zavarovanje. To me pa ne skrbi, veš. Tisto “kaj podobnega” naj pa ostane skrivnost. Koliko varovalk pa imajo kripto valute, smo pa videli pred kratkim…saj veš, vdor v sistem in odtujitev bitcoinov pa to…
[/quote]
In kaj boš z nepremičnino, ki je popolnoma razvrednotena? A boš v petih živel? Seveda ne ostaneš brez, ti je pa zanka okoli vratu. Prodat je ne moreš za pameten denar, ker nima nihče denarja za nakup, vzdrževanje te pa stane. Torej greš v krepak minus. Če izgubiš kriptovalute, si v najslabšem primeru na nuli, če se držiš pravila, da vloži, kolikor lahko izgubiš, vložek pa si čim prej povrneš. Zame je to fiktiven denar, ki ne obstaja, dokler ne bo na mojem računu. “Izgubiti vse” pomeni izgubiti nekaj, česar itak nikoli nisi imel. Sesutje nepremičninskega trga prizadene pa vse, ki od nepremičnin živijo. V zelo realni in boleči obliki.
Seveda pa vsakomur želim uspeh – zato srečno pri vseh podvigih. Mi je zelo žal, da ljudje nekomu ne privoščijo uspeha v kriptovalutah.
Kripte so šansa da se rešimo bankirske golazni. Ampak bo pa pokop človeštva in totalni nadzor.
https://www.youtube.com/watch?v=SF362xxcfdk
[/quote]
Imaš tudi kriptovalute, kjer nadzor ni možen in nikoli ne bo možen
En pomislek…
Recimo, da si iz kript resnično potegnil milijone in jih prelil v nepremičnine. Recimo.
Kaj na to poreče FURS – od kje premoženje?
Ja, ok. Zaenkrat dobiček iz kript kao ni obdavčljiv – torej lahko vsak mafiozo na isti način lepo in snežnobelo opere šuške.
Kje si dobil? Iz kript! Heh… Ivanu Janezu tako ne bi bilo treba iskat te obskurne dekline v Republiki Srbski za slamnato vdovo…. 😉
Imaš tudi kriptovalute, kjer nadzor ni možen in nikoli ne bo možen
[/quote]
Ko se bodo v kripto svetu ukinili anonimni računi, bo veselice konec. Pa prav kmalu.
Zanimanje zanje bo izpuhtelo hitreje kot mišji prdec. 😉
Ko se bodo v kripto svetu ukinili anonimni računi, bo veselice konec. Pa prav kmalu.
Zanimanje zanje bo izpuhtelo hitreje kot mišji prdec. 😉
[/quote]
Ma kaj ti budalo blebetaš. Nimaš pojma o tisti strani interneta, o kakšnih računih blebečeš?
Misliš da če si 1 članek 3 leta nazaj prebral da ti je vse jasno?
Vsako temo zasvinjaš.
En pomislek…
Recimo, da si iz kript resnično potegnil milijone in jih prelil v nepremičnine. Recimo.
Kaj na to poreče FURS – od kje premoženje?
Ja, ok. Zaenkrat dobiček iz kript kao ni obdavčljiv – torej lahko vsak mafiozo na isti način lepo in snežnobelo opere šuške.
Kje si dobil? Iz kript! Heh… Ivanu Janezu tako ne bi bilo treba iskat te obskurne dekline v Republiki Srbski za slamnato vdovo…. 😉
[/quote]
Ja, res se lahko čudimo da mu ni potegnilo pravočasno ane, verjetno komu drugemu pa je. No, tebi ne bo nikoli.
Ma kaj ti budalo blebetaš. Nimaš pojma o tisti strani interneta, o kakšnih računih blebečeš?
Misliš da če si 1 članek 3 leta nazaj prebral da ti je vse jasno?
Vsako temo zasvinjaš.
[/quote]
Zakaj ta sveta jezica…?
Pa ne, da zaradi neumnosti, ki jih napišem? 😉