Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kriptomilijonarji v Sloveniji

Kriptomilijonarji v Sloveniji

Hvala” polarni sij nepr” za tvoj razumljiv odgovor.Ponavadi je tako da” ko stopiš mački na rep zamijavka”.

Smejal si se, ker si zabit. Njegovo premoženje ni na banki, ampak je v borzi, ki jo je ustvaril. Če borza jutri propade, ne bo revež, med najbogatejšimi Slovenci tudi ne. Kaj točno naj potem vloži po tvojem?
[/quote]
nekaj malega cca 10 mio€ ima tudi na banki v reali ( od prodaje dela Bitstampa).
Itak pa vsak pameten, ki štarta nov projekt, poizkusi dobiti investitorje in bodoče kupce ter promotorje svojega izdelka / storitve.

Nič niso ustvarili v realnem svetu, zato jim tudi nič ne bi smelo pripadati v realnem svetu. To so paraziti družbe, ki živijo na račun ustvarjanja drugih. Vsi tisti, ki jim privoščite uspeh – vi morate delati za njih, da imajo lahko, kar imajo. Seveda to ni le problem kriptovalut ampak na splošno nepravične družbe in bolj kot se bo oddaljevala od realnih vrednot, bolj bo drvela v propad. Naj si s tem kupujejo charme svojih virtualnih osebnosti, dobrin, ki sem jih jaz ustvaril, si pa ne zaslužijo.

kakšna pa je “pravična” družba?
a, da nekdo pameten vzdržuje še trumo socialcev?
btw: znaš vsaj pomisliti koliko folka zasluži z enim glasbenim hitom? npr. vsak, ki na ohceti igra Golico od Avsenika pač tudi plača za to, da jo igra … in folk glasbeniku z veseljem plača izvajanje Golice — in to je navidezni (slušni ☺) svet, ki gre skozi ušesa not in ven ☺

Glej tako pač je, pojdi brat izkušnje na slo tech, tam nekateri odkrito povedo o svojih izkušnjah za razliko od mona , kjer ste sami miljonarji postali čez noč in iz nič in kupujete strašanske nepremičnine, na zalogi imate še denarja kot vas berem za kak lamborgini.😁😁😁

Nekaj tistih, ki jih je pri nas “zaslužilo” je že v zaporu, ostali se pa pod nosom obrišete, to je reala.

Drugo kar je recimo, se mi je še pred mesecem najbolj zagnana konjeva tu smejala, da bo davčna začela pošteno rovarit, je sama zdaj začela pisat o tem. In ko bo nekdo večjo vsoto denarja dobil ali vplačal je to izsledljivo, za same kojne i konjske fige ne vem če se bodo zanimali.😁 Vidiš da na vse načine gredo nad nezakonito pridobivanje denarja, da so celo te pay safe in smart pay omejili na 250 eur, kar je pa več, pa že moraš dat podatke in si izsledljiv. Pri dvigu paketov s plačilom v gotovini že moraš oisebno dajat. tako da ne bo, tudi če bi po naključju ratalo ne bo tako lahka.

Bo treba kar kaj znat tudi v prihodnosti in kaj delat, ne ležat kot telički in čakat, da bo samo priletelo v usta.😁

Ne veste nič! V sloveniji vlada velika finančna nepismenost. Treba se je izobraževati in imeti pogum ter narediti korak v prihodnost…

Saj bo, za take kot si, opismenjujejo na psihiatriji.😁 Kaj bo pa ko mame več ne bo, bi znalo bit, da potem več niti računalnika in interneta ne bo, o tem nič ne premisliš?😁

kakšna pa je “pravična” družba?
a, da nekdo pameten vzdržuje še trumo socialcev?
btw: znaš vsaj pomisliti koliko folka zasluži z enim glasbenim hitom? npr. vsak, ki na ohceti igra Golico od Avsenika pač tudi plača za to, da jo igra … in folk glasbeniku z veseljem plača izvajanje Golice — in to je navidezni (slušni ☺) svet, ki gre skozi ušesa not in ven ☺
[/quote]
Takšna, kjer je osnova za določitev vrednosti dobrin človeško delo in ne izplačila trenutno najpopularnejše igre na srečo. In tvoj primer so mi zdi zelo dober primer delovanja pravične družbe, intelektualno največji dosežki bi morali imeti največjo vrednost v družbi in od njih bi vsi morali imeti nekaj, ker en brez drugega smo nule.

Saj bo, za take kot si, opismenjujejo na psihiatriji.😁 Kaj bo pa ko mame več ne bo, bi znalo bit, da potem več niti računalnika in interneta ne bo, o tem nič ne premisliš?😁
[/quote]
kaj tebe poganja, da se tako zaletavaš v kriptomaše☺☺

Kakor si razlagaš , če je moja mama finančna ustanova , kar po eni strani drži in če le za nebi bilo bi mi res trda predla… vendar moja mama je v dobri formi moj trr pa v njenem skrbništvu varovan zavarovan varen in obrestujoč ☺

kaj tebe poganja, da se tako zaletavaš v kriptomaše☺☺
[/quote]
Saj se ne, v tej temi sem prišel pohvalit miljonarje, tudi tebe, ki kljub vsem miljonom hodiš na štop na morje……jaooooo😁😁😁 Mogoče pa le kdo tudi kaj realnega prebere, preden se pusti nategnit in ostane brez vsega.

Saj se ne, v tej temi sem prišel pohvalit miljonarje, tudi tebe, ki kljub vsem miljonom hodiš na štop na morje……jaooooo😁😁😁 Mogoče pa le kdo tudi kaj realnega prebere, preden se pusti nategnit in ostane brez vsega.
[/quote]

ne samo, da tipkaš ludizme … še s podtiki mimosunkaš

ne samo, da tipkaš ludizme … še s podtiki mimosunkaš
[/quote]
Dobro dobro, , saj bo bolš, se boš usedla na konfin in uživala.😁

bisto je, kaj v tem primeru pomeni beseda “zbira”. Če te zanima, boš mal pobrskal in ugotovil, da izdaja žetone. kaj je njihov namen si lahko prebereš, če te seveda zanima. Če te ne, pa itak ne vem zakaj razmišljaš in pišeš o teh rečeh 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Asicse. Pa jih še mam, samo da se zdaj prah nabira gor:)))

Zakaj te pa zanima? Si ti tudi kaj rudaril?
[/quote]

z osmimi antminerji? (katerimi točno?) si mesečno porabil za 1k€ elektrike?
tega ne verjamem 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ampak še vedno se ne zavedaš, da ste enako bogati kot mularija, ki ima osvojene svetove in imeprije v igricah. Le da mularija je napredna, se mora trudit in bit spretna, za vas odrasle tumpaste je pa igrica pprilagojena tako, da vam ni treba nobenih spretnosti in znanja, pa ker vam ni treba igric kupit, pač prispevate denar direktno in še malo več kot za kupljen DVD nove različice neke igrice, ne?😁
[/quote]

Prosim za link do igrice, kjer s parimi kliki pridobljene vrednosti nakažeš na pravi račun. Kupim!!!

[/quote]

Zakaj se ne spelješ v tematike o ločenkah, samskih ženskah ipd. drži se svoje specializacije haha

Točno tako.

“To so paraziti družbe, ki živijo na račun ustvarjanja drugih”

Govoriš ti zdaj o kriptaših ali 1 % ljudi, ki ima v lasti 99 % bogastva? Kje ti vidiš kakšno pravično družbo?

Srčno upam, da bom kmalu tudi sama na seznamu Kriptomilijonarjev 🙂 🙂 🙂 🙂 :)…..

Prosil bi za strpne komentarje. Kogar kripto temaika ne zanima ne rabi žaliti tistega, ki ga zanima in obratno. Kripto valute so realnost, so tudi že plačilno sredstvo. To se ne da več ustaviti, kot je rekel Damjan Merlak. Banke že dolgo pred bitcoinom trgujejo med seboj elektronsko in ne prevažajo papirnatega denarja s kamioni po svetu. Papirnati denar bo dolgoročno povesm izginil. Razlika med FIAT denarjem in kripto je v tem, da pri kriptu ne potrebujemo bank, ki bogatijo na naš račun in povzročajo krize.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Da še jaz dodam.

Prvo pravilo, dokler nimate na TRR niste dobili nič.

Kot drugo, imam izkušnje z ljudmi, ki so veliko dobili, pa verjemite, da niso brez problemov in to velikih.

kot tretje, z denarjem je treba znati delati, jaz sem imel srečo , govorim srečo, da sem se znašel v tem svetu. Se ogromno naučil, veliko zgubil, še več zaslužil. Vse pa ima vedno svojo tudi negativno plat. Največji problem je, ker vsi govorijo samo o zaslužku, malo jih govori o problemih, ki pridejo zraven in veliko jih je tudi izgubilo.

Euforija, pa še vedno raste, zato ne poslušajte smao pravlic za lahko noč in verjemite vsakemu. vsak naj vam pokaže, če je vložil, koliko, kam in kdaj. Potem pa verjemite, vse ostalo so smao pobožne želje.

To je resničen svet.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kar nekaj je načinov, kako lahko kupiš kripte popolnoma anonimno – npr. prepaid kreditna kartica (Visa to možnost ukinja), ATM…
In prav tako obstaja nekaj načinov kako jih lahko anonimno skeširaš – eni so bolj enostavni, drugi malce manj… 😉
[/quote]

In koliko obstaja načinov, da anonimno skeširaš kovček gotovine?

En pomislek…
Recimo, da si iz kript resnično potegnil milijone in jih prelil v nepremičnine. Recimo.
Kaj na to poreče FURS – od kje premoženje?
Ja, ok. Zaenkrat dobiček iz kript kao ni obdavčljiv – torej lahko vsak mafiozo na isti način lepo in snežnobelo opere šuške.
Kje si dobil? Iz kript! Heh… Ivanu Janezu tako ne bi bilo treba iskat te obskurne dekline v Republiki Srbski za slamnato vdovo…. 😉
[/quote]

Furs ne poreče nič, potem ko mu pokažeš skrinšote transakcij, zato ker trgovanje z valutami na tvojo veliko žalost in zavist ni obdavčeno. Za razliko od najboljšega meneđerja in župana, kjer bi Furs lahko lahko imel mnogo dela, vendar je naš, ena direktorica pa zaradi groženj s smrtjo raje odstopi.
🙂

[/quote]
Furs ne poreče nič, potem ko mu pokažeš skrinšote transakcij, zato ker trgovanje z valutami na tvojo veliko žalost in zavist ni obdavčeno. Za razliko od najboljšega meneđerja in župana, kjer bi Furs lahko lahko imel mnogo dela, vendar je naš, ena direktorica pa zaradi groženj s smrtjo raje odstopi.
🙂
[/quote]

Samo v Sloveniji ni obdavčeno ali pa po vsem svetu ni obdavčeno?

New Report

Close