Kriptovalute Etherum, Litecoin, Bitcoin!
Moj prijatelj je investiral v etherum, litecoin, ko je bil še zelo nizko. V profitu je vsaj za 15k€ po enem letu, čeprav je bil njegov vložek tako nizek.
Jaz sem tudi investiral v litecoin, ter etherum. Žal malo pozno, a kot je že nekdo omenil. Glavna fora je, da kriptovalute držiš in ne prodaš ob kakšnem ne nadnem padcu.
V katero kriptovaluto si ti investiral?
Prosim ta tema je namenjena samo tistim, ki imate izkušnje oz. verjamete v same kriptovalute. Ni potrebno pametovanje, če se ne spoznate na sam sistem!
Tako je! Ljudje trosijo bedarije. Vredno je verjeti v sam sistem in vedeti kaj je v ozadju, kako deluje.
Tudi sam verjamem v LiteCoin, Etherum, ter IOTA. Ripple ne podpiram, ker je v ozadju golazen.(banke)
Seveda pa ne vlagajte, če nimate denarja. Lahko je riskantno, a za razliko od delnic je lahko hitro 300% profit! Pomembno je, da držite čim dlje časa.
Prvo razumi kaj je MarketCap coina, torej P*Q. Coinov, ki je v obtoku 1mrd recimo, bi moral imeti v lasti 1000krat več, kot coinov, katerih je 1mio, da bi si lastil enak delež. Zato je nizka cena coinov, katerih je v obtoku po več 10 milijard zelo varljiva, saj enostavno ni pogoja, da bi bil nekoč en vreden toliko kot bitcoin (ali že več kot par $).
Nasvet: NEO v začetku 2018
Prvo razumi kaj je MarketCap coina, torej P*Q. Coinov, ki je v obtoku 1mrd recimo, bi moral imeti v lasti 1000krat več, kot coinov, katerih je 1mio, da bi si lastil enak delež. Zato je nizka cena coinov, katerih je v obtoku po več 10 milijard zelo varljiva, saj enostavno ni pogoja, da bi bil nekoč en vreden toliko kot bitcoin (ali že več kot par $).
[/quote]
Ok, razumem čemu se ogibati, hvala. Vem da za enimi stoji mrežni maketing, za drugimi pa projekti.
Hvala za nasvet, bom malo poguglala.
Hvala za nasvet.
[/quote]
Zakaj ne že sedaj?
Ok, razumem čemu se ogibati, hvala. Vem da za enimi stoji mrežni maketing, za drugimi pa projekti.
Hvala za nasvet, bom malo poguglala.
Hvala za nasvet.
[/quote]
Ni rečeno, da se jim je avtomatsko treba izogibati, samo imej v glavi, da coin, katerih je v obtoku recimo 10mrd, nikoli ne bo vreden $100 saj bi to pomenilo bilijonsko tržno kapitalizacijo. Če prileze že do $1, ga to uvrsti v TOP7 kriptovalut trenutno.
https://coinmarketcap.com
tu lahko za vsakega pogledaš količino v obtoku (Circulating Supply) vedi pa, da ni enaka maksimalni količini, katero boš izvedela, ko klikneš na posamezen coin. Tam lahko najdeš tudi zavihek Markets, ki ti bo povedal katere borze ponujajo ta coin.
Zakaj ne že sedaj?
[/quote]
V začetku 2018 menim, da bi morala cena eksplodirati navzgor, to sem mislil s svojim zapisom. Dobra cena za nakup zdaj, je vse okoli $35 (če se bo sploh še kdaj spustil na to ceno, saj je končno malo bolj konkretno prebil ceno $40, kjer so ga umetno držale velike ribe mesece). Sam sem si jih nagrebel CELEGA FUKA, ko se je imenoval še ANS – AntShares za okoli $4.
V začetku 2018 menim, da bi morala cena eksplodirati navzgor, to sem mislil s svojim zapisom. Dobra cena za nakup zdaj, je vse okoli $35 (če se bo sploh še kdaj spustil na to ceno, saj je končno malo bolj konkretno prebil ceno $40, kjer so ga umetno držale velike ribe mesece). Sam sem si jih nagrebel CELEGA FUKA, ko se je imenoval še ANS – AntShares za okoli $4.
[/quote]
Kateri sistem bi priporočal, da kupim. Jaz uporabljam coinbase, saj je tam najlažje kupiti ampak feeji so previsoki zato si bom kasneje prenakazal na gdax isto podjetje od coinbesa samo, da imajo tam zelo nižje provizije.
Največja fora je, da ljudje niti ne preberejo novic oz. sploh ne vejo osnov kriptovalut.
Berite novice, a ne nasedajte raznim 24kuram in ostalim fake novicam. Mislite s trezno glavo, predvsem pa z lastno.
Danes lahko daš notri 100$ in imate čez pol let 200$. Lahko imaš pa 0$. To je investicija in ni ravno hitri zaslužek.
IOTA je broken, Microsoft partnership pa marketinški nateg.
[/quote]
Ni čistko tko, to so zakuhali mediji, IOTA je odličen coin z odličnim projektom, ki sodeluje z mnogimi podjetji. Samo da oni temu rečejo PARTICIPANTS, mediji so pa to obrnili v PARTNERSHIP. In ko se je razvedelo, da ni nobene pogodbe ekskluzivno z Microsoftom, je cena malo padla. Ampak ker je dober coin, se še vedno dobro drži.
Trenutno sem vložila v coin, ki stane 1 cent, samo za naslednje leto pa mu napovedujejo 1000 $ rast.
Denar je v tem, da odkriješ, kaj bo in čez leto, dve in pravi trenutek investiraš.
Ni čistko tko, to so zakuhali mediji, IOTA je odličen coin z odličnim projektom, ki sodeluje z mnogimi podjetji. Samo da oni temu rečejo PARTICIPANTS, mediji so pa to obrnili v PARTNERSHIP. In ko se je razvedelo, da ni nobene pogodbe ekskluzivno z Microsoftom, je cena malo padla. Ampak ker je dober coin, se še vedno dobro drži.
Trenutno sem vložila v coin, ki stane 1 cent, samo za naslednje leto pa mu napovedujejo 1000 $ rast.
Denar je v tem, da odkriješ, kaj bo in čez leto, dve in pravi trenutek investiraš.
[/quote]
V kateri coin pa si vložila, če te je volja povedati?
Ah, seveda, to je zdaj pomembno, ne, da popolnoma odpravljajo blockchain. Seveda je še v povojih, ampak če jim uspe, je to prihodnost.
[/quote]
Še članek na to temo. S strani, ki se pri napovedih nikoli ne zmoti.
IOTA rešuje velik problem v crypto svetu in ima prihodnost zaradi hitrosti transakcij, brez ali z minormnini provizijami. Razvili so inovativen sistem. Obstaja IOTA Fundation.
Prednosti:
– Fokusirana na Internet Of Things;
– Razvija novo disciplino, poimenovano „Machine economy“
– Ne bazira na blockchainu, ampak na Tangle, ki je tudi DLT;
– Ne predvideva plačevanja provizij za izvedbo transakcij;
Lahko investiraš tako, da kriptovalute držiš in čakaš, lahko pa z njimi trguješ. Da torej spremljaš, kdaj bo katera šla gor, počakaš više, prodaš, kupiš novo, ki naj bi se dvignila. Za tiste s preveč časa in računalnikom super zadeva.
Jaz imam nekaj favoritov, ki jih držim (IOTA, Cardano, Stellar), druge pa kupujem in prodajam. Tako sem recimo ta teden zaslužila z EOS, ripplom, Stratis, TRON.
Seveda jih lahko kupiš in pri tem si kar sama svoj posrednik. 🙂
Postopek:
1. Registracija na Kraken (ali Bitstamp ali…), ker samo določene menjalnice omogočajo polog evrov. Na Kraken zaprosiš za nivo Tier 2 in jim dostaviš sliko dokumenta ter sebe, kako držiš dokument, pa še sliko nekega plačanega računa (za elektriko ali karkoli), kje piše gor tvoje ime in naslov. Možno pa je, da trenutno novih vpisov sploh ne sprejemajo.
2. Počakaš, da dobiš odgovor. Lahko traja tudi nekaj tednov. Ko te potrdijo, lahko začneš.
3. Prek Klika si nakažeš gor evre.
4. Ko so evri gor, kupiš, kar hočeš.
5. Narediš si račun še na kakšni drugi menjalnici (npr. Binance), ker imata Kraken in Bitstamp zelo omejen nabor valut.
6. Na ta račun si preneseš kupljeno kripto valuto (ponavadi Bitcoin ali ETH).
7. Za te Bitcoine ali ETH si spet kupiš, kar želiš.
8. Prodaš, kar želiš. Prodano valuto (Bitcoin ali ETH) preneseš nazaj na Kraken.
9. Na Krakenu jo prodaš za evre.
10. Narediš nalog za prenos evrov na svoj TRR.
11. Od samega začetka čim bolj intenzivno spremljaj forume in se izobražuj. Ljudje so največkrat zelo odprti z informacijami in izveš veliko.