Kriptovalute – ful jezna
Sicer sm mal surfala, pa našla tole
We also have a problem with a manager of the product of “CooinX”, because we know this from other areas of distribution, for example from the cooperation with Andreas B. from the company Neckermann SynEnergy, etc. For that reason alone, we advise caution here.
Vglavnem piše v članku, pazi kaj delaš, pa denar k sebi, če še lahko. Drugač pa, kamor je šel bk, nej gre pa še štrk.
Program priporočanja podjetja weeNexx AG Family & Friends ponudbe!
Informirajte najprej svojega priporočitelja o tem, da bo prejel direkten mail od podjetja weeNexx AG preko katerega se lahko udeleži posebne Friends & Family ponudbe. Vaš kupec iz priporočila bo ravno tako prejel 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bonus
Keč de keš. Že videno v Sloveniji. Kdor prvi pride prvi melje. Samo ta prvi so iz švice
Tole mi diši po reklami. Youtube je tega poln. Nekdo kupi brezvezni coin in ga reklamira, da folk potem pogleda na net in jih nekaj tudi kupi.
Če ni reklama, potem moje sožalje za tvoj zakon. Midva brez posveta drug z drugim ne kupiva nič, kar je dražje od 120 eur. Da bi moj vložil nekaj tisočakov brez skupnega dogovora, si ne predstavljam.
Nimam pojma kako se to čara. Poznam pa nekaj folka (višji inteligentni razred), ki so izgubili po par 10 000 € v različnih piramidah, vlaganjih ipd…. saj nam je vsem jasno obelodanjenje teh pridobitvenih želja.
Jaz nimam te pohotnosti po kešu. Dovolj mi je ‘hiška v cvetju’, varnost vseh mojih (ata, mama, sestra z družino in naj naj frendica), vikendica ob morju (našem) in konec.
Če ne razmišljaš samo še o denarju. Nič več ti nič ne pomeni. Nobeni žganci na planini, noben pir v vaški oštariji. Nobena postrv ob reki, ki si jo sam uloviš in spečeš.
Ne tako hlastat za denarjem. Merlak je car 1A, ker se je preselil na Malto in se naši drekači lahko obrišejo pod nosom! Obnavlja Bohinj…. Vseeno bi pa pazil na svojo varnost.!!!!
Čist komot te en ‘luzer’ potegne za krofotelc, skrije in zahteva par mio € za izpustitev. Ni več Slo kot nekoč.