Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kriptovalute, PI network

Kriptovalute, PI network

Facebook: Jakob Škrlj

Ze nekaj časa si nalagam Pi..ampak vse poteka zelo počasi…enkrat sem nekaj nadgrajevsl ampak brez uspeha. Poč a si začenjam dvomiti v vse skupaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Kripto38, 10.04.2020 ob 19:16

Zadeva ima prihodnost, gre za nekaj unikatnega na trgu kriptovalut. Ekipa se v videjih kaže, torej se ne skrivajo. Na vsake toliko naredijo vidijo kjer povejo o napredku in podobno.

Aplikacije ne prosi nobenega dostopa v telefonu ali kaj podobnega, tako da ni problema z tem. Enkrat na 24 ur tam notri v aplikaciji klikniti pa tudi vzame ravno 5 sekund.

Se splača sprobat. Nič ne stane. Morda pa boste lahko za eno leto iz tega kupili nov računalnik, telefon, dober rabljen avto ali kaj pač želite.

Res je

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5496, 14.03.2025 ob 13:10

Res je

Ja, ja res je.

To bo zdaj blazno velika trzna vrednost, ker ste opicnjaki, kot da bi bilu pod vplivov trdih drog, vsakih 24 ur stiskali na nek gumb v aplikaciji 😁

Kakasna je pravzaprav razlika med tem in odvisniki od heroina? Oboji se povsem nekoristno fiksate in stiskate neke stvari, samo da narkoman je dovolj pameten, da ve, da ga ne bo nihče plačal za to.

Nič ni to novega, moj to že 6 let rudari. Pa ni tk rožnato, ko zgleda. Še vedno ne moreš kar tako pridat PI, ker greš na čakalno listo.

Tudi jst že nekaj let uporabljam to aplikacijo bomo videli. Glede na to ,da kar nekaj vas deva svoje kode za vstop evo še moja ursa1982 ,to je poanta da več lahko rudariš tudi jst bi🤗lp

New Report

Close