Kriptovalute so razvrednotile delo
nihče nikogar na sili, posiljuje, mu pere glavo … da se gre kriptovalute.
Kupiš po svoji volji, prodaš po svojem občutku .. ni nikogar, ki bi ga križal za svoje odločitve ☺
[/quote]
Že res, ampak tukaj se podre vsa ekonomska logika in izniči vrednotenje vsega. Prav vsega. Tako civilizacija ne more funkcionirat. Ker s temi kriptovalutami vrednotenje izgubi smisel. Brezveze. Zakaj bi potem ljudje sploh hodili v službe, kmetje kmetovali, zidarji zidali itd….pejmo se raje vsi kriptanje
Kot bi ti včeraj kupila pašteto za 1€, danes pa to isto pašteto prodaš za 1000€. To nima smisla.
Že res, ampak tukaj se podre vsa ekonomska logika in izniči vrednotenje vsega. Prav vsega. Tako civilizacija ne more funkcionirat. Ker s temi kriptovalutami vrednotenje izgubi smisel. Brezveze. Zakaj bi potem ljudje sploh hodili v službe, kmetje kmetovali, zidarji zidali itd….pejmo se raje vsi kriptanje
Kot bi ti včeraj kupila pašteto za 1€, danes pa to isto pašteto prodaš za 1000€. To nima smisla.
[/quote]
ni vsak tak blesav filozof, da bi na prazno sral, kot ti ☺
btw: kaj meniš, kaj počnemo kriptarji poleg, da čakamo rast kript ☺
[/quote]
Ja, v preprostih glavah je vse preprosto, a ne? Pa poskusi, če je tako na izi. Aja, ne znaš? Pa le ni tako preprosto, a ne?
Ja, v preprostih glavah je vse preprosto, a ne? Pa poskusi, če je tako na izi. Aja, ne znaš? Pa le ni tako preprosto, a ne?
[/quote]
Je rekel tudi tisti, ki je shekal 4700 kojnov… 😉
Miles, jaz imam dobro idejo zate. Ker si tako prepričan da je vse to kripto sranje, megla itd … shortaj bitcoin! A si upaš? Veš koliko $$$$$$$$$ boš dobil če tvoja teorija zdrži.
[/quote]
Nočem služit na nesreči vernikov… 😉
??? A ti si pa imun na kraje? Ali nimaš nič, da bi ti ukradli?
[/quote]
To mi je dalo mislit – ali je bolje, da me okrade država ali en ruski oz. kitajski heker.
Bom še razmislil…. 😉