Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kriptovalute

Kriptovalute

vsi, ki smo vložili v eter, smo danes srečni
vrednost + 8,5%
🙂

Pri kriptovalutah se lahko hvališ šele ob realizaciji dobička, nič prej. 🙂

ja sej no, lahko bi prodala pa bi imela razliko, ampak ne bom še, mislim, da bo šlo še precej višje, na dolgi rok seveda.

60% v 24 urah

Sedaj je 320€, ze par dni pa niha od 280-320€. Kako poceni ste pa kupili, ce smem vprasat? Ker ce ste kupili pri npr. 350€ niste veliko v plusu (v kolikor niste vlozili par tisoc evrov).

E? Če sem kupila pri 350€ sem najbrž na izgubi, se ti ne zdi?

Eh, 250€.

ja sej no, lahko bi prodala pa bi imela razliko, ampak ne bom še, mislim, da bo šlo še precej višje, na dolgi rok seveda.
[/quote]

Ko prodaš kriptovaluto v navideznem, kje v reali dvigneš denar?

[/quote]

[/quote]

iz svojega TRR ko si iz “navideznega” nazaj nakažeš

Kdo nakaže na trr? Kupec kriptovalute ali ‘borzno posredniška’ hiša preko katere se je izvršila prodaja kriptovalute?

ETH je 330 $ btw (280 EUR)

Sam upravljaš s svojim denarjem, nakažeš si npr. iz Bitstampa nazaj na svoj TRR, mislim da traja cca 3 dni da dobiš na račun.

No, naj kdo pove koliko vlagate v to in kakšne dobičke imate? Razumem, da se splača, če kupiš pri 30€ in prodaš pri 280€. Kasneje pa ne vem koliko se… oz. potem gre bolj na vložek, če res veliko raskiraš… potem je kaj od tega, drugače ne.

Sam presodi če se izplača.
[img]http://shrani.si/f/2u/ns/3rwJOoPv/dhmrfexu0aewbax.jpg[/img]

Ja lepo je rastlo. Ampak odvisno kdaj nabaviš valuto…

Po moji logiki se splača, če nabaviš pri npr. 0,20 centov in potem zraste na 40€. Če pa nabaviš pri 40€ pa zraste na 55€ se pa splača veliko manj.

Zato pa moraš veliko brati in raziskovati, pa kar je najpomembneje imeti prekleto srečo da naletiš na pravega 🙂

Sam presodi če se izplača.
[img]http://shrani.si/f/2u/ns/3rwJOoPv/dhmrfexu0aewbax.jpg[/img]
[/quote]

Pozdravljena, mi zaupaš koliko imaš izkušenj s trgovanjem s kriptovalutami? Sam se namreč zanimam, da bi vložil, vendar bi rad spoznal nekoga, ki bi mi vse tole razložil, preden se v kaj spustim.

Resno se hvališ z +10%?? To je stvar sekund pri drugih kriptovalutah…

To bi rad povedal ja. Kje se da pa to predvideti? So kakšni forumi? Samo tako me to vlaganje zanima. Ker,če vložim zdajle v BTC ali ETH tistih borih 300€ ne bom naredil nič.

[/quote]

[/quote]
Kdo plača davek 25% in to vsakič, ko si nakažeš na svoj trr, čeprav vložiš torej nakažeš iz svojega trr za nakup, se ti povratno nakazilo šteje kot dohodek in je obdavčen in to vsakič, ko narediš transakcijo.

[/quote]
Kdo plača davek 25% in to vsakič, ko si nakažeš na svoj trr, čeprav vložiš torej nakažeš iz svojega trr za nakup, se ti povratno nakazilo šteje kot dohodek in je obdavčen in to vsakič, ko narediš transakcijo.
[/quote]
+ provizija pri nakupu in prodaji.

[/quote]
[/quote]

To pač ni res.

[/quote]

To pač ni res.
[/quote]
Vsaka transakcija denarja od donosa kapitala je obdavčena, ti se pa še naprej tolaži, ko bo kazen višja od glavnice in donosa se spomni kaj si napisala.
Tudi račun v tujini ti ne pomaga, včerajšnja večerna poročila so bila kar podrobna, 150 držav je slovenskemu FURS-u dalo podatke o računih slovenčkov v tujini oz. teh državah.

To pač ni res.
[/quote]
Vsaka transakcija denarja od donosa kapitala je obdavčena, ti se pa še naprej tolaži, ko bo kazen višja od glavnice in donosa se spomni kaj si napisala.
Tudi račun v tujini ti ne pomaga, včerajšnja večerna poročila so bila kar podrobna, 150 držav je slovenskemu FURS-u dalo podatke o računih slovenčkov v tujini oz. teh državah.
[/quote]
tudi to ni res ☺
FURSa kriptovalute ne zanimajo.
Konec koncev je en BTC en BTC – neglede po koliko si ga kupil in po koliko prodal.
btw: po tvoji logiki bi moral FURS denar vračati, če si prodal ceneje kot kupil ☺

New Report

Close