Kriptovalute
Teslo lahko kupiš z BTC, na Amazonu imaš celo 25%popusta, z BTC nakupi, v resnici marsikaj in marsikje že kupuješ z BTCji … dej preden zavajaš tule, si še mal preberi.
[/quote]
Reklamna poteza Tesle, firme, ki naj bi prodajala za bite so za 99% ljudi nezanimive oziroma njihova ponudba ali izdelek ni za široke množice, daj ti spisek firm, ki sprejemajo bite kot plačilo, ko bom lahko plačal z biti položnice, ki pridejo vsak mesec, pojedel kosilo, popil kavico itd se bomo lahko pogovarjal o plačilnem sredstvu, dokler pa tega bita nihče ni videl fizično nihče imel v žepu, dokler raste zaradi špekulantov, ki ga z medsebojnim trgovanjem poženejo navzgor ker druge podlage razen špekulacij nima.
En preprost izračun, bitcoin je na začetku leta imel ceno cca 1000$, 16,5 milijona bitov je v prodaji, prodanih naj bi bilo 8 milijonov, če vzamemo izračun povprečne cene 1000$ za enoto, kar je hudo pretiravanje saj je bila cena od leta 09 do letos krepko pod 1000$, hipotetično gledano je 8 milijonov bitov, ki so prodani kupljeni za cca 8 milijard $, torej je na kripto računu ta vsota vzemimo morda 20% več, pri današnji ceni 4000$ za enoto je dovolj da nekdo ali nekaj njih proda 2 milijona teh enot in izprazni račun, od kje bodo ostali lastniki, ki imajo v lasti 6 milijonov enot dobili izplačilo.
ne da se mi s tvojo negativno energijo ubadat, če bi te te reči res zanimale, bi se mal pozanimal, tko pa flancaš tukaj … cel kup mest imaš, kjer brez težav kupuješ z BTC in tega bo še več, vedno več, to je pač dejstvo.
verjetno bi pa ti verjel v BTC takrat, ko bi skovanega imel v denarnici in z šel v tvoj najljubši hofer, po fasungo 🙂 to pa res dvomim da boš dočakal.
[/quote]
Bi mi zadostovalo, če bi lahko z wallet-om plačal v Hoferju… ;))
[/quote]
potem je še upanje zate 🙂
Teslo lahko kupiš z BTC, na Amazonu imaš celo 25%popusta, z BTC nakupi, v resnici marsikaj in marsikje že kupuješ z BTCji … dej preden zavajaš tule, si še mal preberi.
[/quote]
Reklamna poteza Tesle, firme, ki naj bi prodajala za bite so za 99% ljudi nezanimive oziroma njihova ponudba ali izdelek ni za široke množice, daj ti spisek firm, ki sprejemajo bite kot plačilo, ko bom lahko plačal z biti položnice, ki pridejo vsak mesec, pojedel kosilo, popil kavico itd se bomo lahko pogovarjal o plačilnem sredstvu, dokler pa tega bita nihče ni videl fizično nihče imel v žepu, dokler raste zaradi špekulantov, ki ga z medsebojnim trgovanjem poženejo navzgor ker druge podlage razen špekulacij nima.
En preprost izračun, bitcoin je na začetku leta imel ceno cca 1000$, 16,5 milijona bitov je v prodaji, prodanih naj bi bilo 8 milijonov, če vzamemo izračun povprečne cene 1000$ za enoto, kar je hudo pretiravanje saj je bila cena od leta 09 do letos krepko pod 1000$, hipotetično gledano je 8 milijonov bitov, ki so prodani kupljeni za cca 8 milijard $, torej je na kripto računu ta vsota vzemimo morda 20% več, pri današnji ceni 4000$ za enoto je dovolj da nekdo ali nekaj njih proda 2 milijona teh enot in izprazni račun, od kje bodo ostali lastniki, ki imajo v lasti 6 milijonov enot dobili izplačilo.
[/quote]
ma na ostalo se mi ne da odgovarjat, tuki pa imaš trgovino, kjer z BTCji ženi lahko kakšen lonc kupiš 🙂
pa to je šele začetek ..
[/quote]
ma na ostalo se mi ne da odgovarjat, tuki pa imaš trgovino, kjer z BTCji ženi lahko kakšen lonc kupiš 🙂
pa to je šele začetek ..
[/quote]
Sam presodi če se izplača.
[img]http://shrani.si/f/2u/ns/3rwJOoPv/dhmrfexu0aewbax.jpg[/img]
[/quote]
Ena monjkla je najbogatejša Slovenka…
Ali vsaj nabogatejša monklja…
Ali vsaj najbolj zasanjana monklja…
Ali vsaj… 😉
pa to je šele začetek ..
[/quote]
https://www.kookwhinkel.nl/
[/quote]
vauuuuuu od vse po tvoje množice prodajaln, ki sprejemajo bite si našel eno, daj priznaj nimaš argumenta za negiranje mojega zapisa upam, da si se vsaj zamislil, če si se že sam nategnil ne nagovarjaj drugih v neumnosti.
Forum je javen na njemu lahko sodeluje vsak tudi taki, ki tebi niso všeč, bi rad samo pohvale in potrditve kako si pameten, ker si vložil v kriptovalute, ni problema imaš portale samo o tej temi kjer se sicer moraš registrirat ampak ti bo všeč, ker tam se samo hvali kako pametni so, ker so vložili v bodočnost, milijonarjev kolikor hočeš, vile na Karibih, dragi avtomobili, jahte, milijoni na banki so stalnica pogovorov na teh portalih, monopoli milionarji zapravljajo na polno.
Ena monjkla je najbogatejša Slovenka…
Ali vsaj nabogatejša monklja…
Ali vsaj najbolj zasanjana monklja…
Ali vsaj… 😉
[/quote]
Ha ha ha … faca si miles.
[/quote]
ti tudi… 😉
https://www.kookwhinkel.nl/
[/quote]
vauuuuuu od vse po tvoje množice prodajaln, ki sprejemajo bite si našel eno, daj priznaj nimaš argumenta za negiranje mojega zapisa upam, da si se vsaj zamislil, če si se že sam nategnil ne nagovarjaj drugih v neumnosti.
[/quote]
ker težak si ti to?
a ne znaš poguglat in sam poiskat trgovine, ki sperejemajo BTCje?
[/quote]
ker težak si ti to?
a ne znaš poguglat in sam poiskat trgovine, ki sperejemajo BTCje?
[/quote]
Megatoner.si
Sestavi.si
Gigaspark
Zabec.net
Restavracija Allegria in picerija Osmica (Ljubljana)
Osebnitrenerji.si
Neoserv
hude firme :))))
Lahko ti odgovorim zakaj. Vrednosti katerekoli kriptovalute preveč niha, da bi lahko zanjo prodajal izdelek.
[/quote]
Valuta relativno niha na drugo. Tudi klasične nihajo in še bolj so včasih. Če si v izdelavo izdelka vložil toliko BTC, zelis zanj dobiti toliko Btc plus dodano vrednost.
[/quote]
Niha na EUR, ki je za nas merodajen. Še samo kredit v CHF je povzročil celo dramo, pa v primerjavi z BTC sploh ne niha. Kakorkoli že, kdor si želi porabe ali nakupov v BTC lahko pridobi ustrezno kreditno kartico in evo, vsi nakupi v BTC. Zelo dobra ideja, sam jo bom tudi vzel nekoč v bodočnosti.
https://xapo.com/
Jaz bom v naslednjih dneh kar nakazal nekaj. Tudi jaz bi bil bolj pomirjen, če bi kdo, ki se spozna, “bedel” nad mojo prvo transakcijo 🙂
[/quote]
Kaj pa, če midva prosiva Butla TM, da bdi nad najino prvo transakcijo? 🙂 Danes je zelo prijazen.
[/quote]
Oj, a si že izvedla transakcijo? Se dobimo in skupaj opravimo transakcije?
Oj, a si že izvedla transakcijo? Se dobimo in skupaj opravimo transakcije?
[/quote]
ja a še kr čakaš? še nisi zrihtal?
upam da si pri ostalih stvareh v življenju bolj odločen 🙂
[/quote]
to je moja prva transakcija. NE poznam vseh fint. Položil sem depozit. Ne vem, kaj moram narediti naprej.
Ali moram s svojega TRR nakazati na tisti račun v London ali kam? Res ne znam.
ja a še kr čakaš? še nisi zrihtal?
upam da si pri ostalih stvareh v življenju bolj odločen 🙂
[/quote]
to je moja prva transakcija. NE poznam vseh fint. Položil sem depozit. Ne vem, kaj moram narediti naprej.
Ali moram s svojega TRR nakazati na tisti račun v London ali kam? Res ne znam.
[/quote]
kje pa delaš? bistamp?