Kriptovalute
Kakšen hash rate pa imaš? in kaj rudariš te dni?
[/quote]
uf, rudarimo različne valute, BTC, LTC, XMR, nekaj v oblaku, nekaj samo z mašino, oprema pride te dni.
trenutno najdoosnejša varjanta dela s 15Th/s
[/quote]
menda je sploh BTC pri nas neprofitabilno rudarit. da daš več za elektriko kot zaslužiš
[/quote]
menda je marsikaj … predlagam da začneš, pa sam/a vidiš, pa pridi pol poročat, ok?
Kakšen hash rate pa imaš? in kaj rudariš te dni?
[/quote]
uf, rudarimo različne valute, BTC, LTC, XMR, nekaj v oblaku, nekaj samo z mašino, oprema pride te dni.
[/quote]
menda je sploh BTC pri nas neprofitabilno rudarit. da daš več za elektriko kot zaslužiš
[/quote]
verjetno če rudariš v oblaku se splača, ker so “rudniki” v državah kjer je štrom poceni. npr na Islandiji ne potrebujejo hlajenja, kar požre največ štroma.
[/quote]
[/quote]
verjetno če rudariš v oblaku se splača, ker so “rudniki” v državah kjer je štrom poceni. npr na Islandiji ne potrebujejo hlajenja, kar požre največ štroma.
[/quote]
ne znam ti tega povedat. Pri nas je tamal naštudiral tole zadevo https://www.genesis-mining.com/ pa smo kr začeli.
Na trgu je precej kriptovalut, preveri katere so namenjene čemu. Preživele bodo najmočnejše, prilagodljive in tiste, ki so resno zastavljene in imajo strategijo za najbolj pomembne branže industrije. Pri ICO bodi previden, ker je precej namenjenih špekuliranju in na daljši rok brez prave strategije prav tako ne bodo preživele.
Vem, da se bom na koncu sam odločil….ampak potencial rasti, kje je največji?
[/quote]
Jaz osebno stavim na NEO in ETH, mnogi na Litecoin in Monero …
[/quote]
NEO je danes kar fino zrasel, škoda ker ga tam, kjer kupujem jaz, ni.
sicer imam jaz ETC, Etherum in XRP.
vložila sem pa največji znesek v Etherum, manjši del v ETC, kar je ostalo pa v XRP. Do zdaj sem v % največ zaslužila z ETC.
glede na to kako lepo je prejšnji teden vse raslo, je ta teden vse skupaj bolj žalostno.
Jaz osebno stavim na NEO in ETH, mnogi na Litecoin in Monero …
[/quote]
vložila sem pa največji znesek v Etherum, manjši del v ETC, kar je ostalo pa v XRP. Do zdaj sem v % največ zaslužila z ETC.
glede na to kako lepo je prejšnji teden vse raslo, je ta teden vse skupaj bolj žalostno.
[/quote]
Sem nakazal na Bitstamp, čakam, da prenesejo sredstva.
Svetujem, da denar direktno nakažeš kar Monklji, bo najbolj koristno. 😉
[/quote]
Če ga bo tako dobro obrnila, da bo profit vsaj takšen kot na Bitstampu, ji ga takoj zaupam.
[/quote]
Seveda, ampak profit bo njen. Zato pa je Monklja najbogatejša Slovenka… 😉
[/quote]
[/quote]
Vse kar je na Bitstamp so kriptovalute, ki se že uveljavljajo in so znane tako da si lahko narediš portfelj. Zdaj je vprašanje ali imaš namen trgovat ali si bolj za varianto investiranja.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Prosim, ne igraj se z angleščino, če je ne razumeš.
[/quote]
Kaj nisem razumel?
Oziroma kaj TI ne razumeš…? 😉
Še malce domačega branja za kripo-vernike… :
https://damijan.org/2017/07/12/kripto-tulipanski-balon-se-je-razpocil/
o jooj … panika!!!
https://www.buybitcoinworldwide.com/bitcoin-obituaries/
Noun[edit]
ripper (plural rippers): Something that rips something else.
Če pa si imel(a) v mislih sleng izraz – ja, v tem primeru to pomeni nekaj drugega in je ženskega spola… ;)))))))))
o jooj … panika!!!
https://www.buybitcoinworldwide.com/bitcoin-obituaries/
[/quote]
Kripto “valute” (baloni) imajo vse značilnosti tulipanske manije (Tulipanska manija,1619–1622).
Ob tem pa ne trdim, da so tulipani brez vrednosti – so lepi in danes (kot že nekaj časa) jih lahko kupiš za neko stabilno realno vrednost. Bil pa je čas, ko so bili v svoji teži veliko dražji od zlata. Ena tulipanova čebulica je takrat bila vredna več kot 10x letnih plač cenjenega obrtnika…
Koliko je vredna kripto-čebulica… ? ;))