Kriptovalute
Lahko. Vendar se o terminu in kraju ne menim na MONu.
Sem pa normalen moški in se znam obnašati.
Lohko tudi tako da jaz kaj kupim pred tabo ti pa na tvojem PC ponavljaš
[/quote]
Za kraj in termin bi se pa sigurno zmenila privat, to se pa ostalih res ne tiče.
Sem res vesela, da si mi pripravljen pomagati. Te bom prihodnji teden kontaktirala na mail, ki si ga objavil, pa se bova točno zmenila.
Sicer pa imam pametni telefon, zato ni problema, da jaz na svojem telefonu delam, ti pa gledaš oz.mi pomagaš.
Bi pa morala jaz pred sestankom najprej eure nakazat na Bitstamp, da mi potem ti lahko karkoli pokažeš, a ne? Kako dolgo traja ta procedura?
[/quote]
No, če se bosta pa dobila, bi pa ti potem meni pokazala, če ne bo šlo.
Lahko. Vendar se o terminu in kraju ne menim na MONu.
Sem pa normalen moški in se znam obnašati.
Lohko tudi tako da jaz kaj kupim pred tabo ti pa na tvojem PC ponavljaš
[/quote]
Za kraj in termin bi se pa sigurno zmenila privat, to se pa ostalih res ne tiče.
Sem res vesela, da si mi pripravljen pomagati. Te bom prihodnji teden kontaktirala na mail, ki si ga objavil, pa se bova točno zmenila.
Sicer pa imam pametni telefon, zato ni problema, da jaz na svojem telefonu delam, ti pa gledaš oz.mi pomagaš.
Bi pa morala jaz pred sestankom najprej eure nakazat na Bitstamp, da mi potem ti lahko karkoli pokažeš, a ne? Kako dolgo traja ta procedura?
[/quote]
Računaj 2 dni
[/quote]
No, če se bosta pa dobila, bi pa ti potem meni pokazala, če ne bo šlo.
[/quote]
Saj se nama lahko pridružiš, saj ne bo ljubezenski zmenek.
[/quote]
Računaj 2 dni
[/quote]
Hvala.
Ti pišem prihodnji teden, ko bo denar nakazan na računu, na mail in se bova zmenila kaj in kako.
Hvala.
Ti pišem prihodnji teden, ko bo denar nakazan na računu, na mail in se bova zmenila kaj in kako.
[/quote]
Danes sem prejel potrdilo o verifikaciji računa, tako se sedaj lahko začne. Bom res vesel, če mi javiš termin, na mail, da skupaj opravimo prve transakcije.
[/quote]
Če imaš Bitstamp itak nakažeš lahko samo preko Trr, pa poskusi najprej z majhnim zneskom, toliko da dobiš filing.
Ko imaš evre tam pa jih menjaš v želeno valuto.
Včeraj je cel kriptovalutni svet precej panel, danes spet fino taste.
Preglej si grafe gibanja rasti za posamezno valuto, šele potem se odloči kam in koliko.
Moraš vedet, da je velik kriptovalut vezanih na Btc, Etherum ni, zato pazi kako boš razpršil.
Če boš imel večje zneske v kriptih, se ti splača imet denarnico, če bodo zneski nad recimo 1k€, se ti splača kup it ključ.
Ni noben baubau, kar poskusi. Če si še skeptičen, si na YT poglej filmčke, kako naložit na bitstamp in kako zamenjat valute.
Računaj 2 dni
[/quote]
Hvala.
[/quote]
Ojla, sta že dogovorjena za termin?? Mislim, da je res skrajni čas, da izvedeva transakcijo. Sem gledal za eno leto nazaj, ne morem verjeti, koliko so v tem času zrasle te valute.
Sam res, danes je vse v minusu, ampak jaz še kar čakam, ne vem če bi že kupila, da mi ne bo žal pol 🙂
že od petka se spravljam v nakup, pa kar pada, pada
prejšnji nakup je sicer še v zelenih številkah, v petek sem celo nekaj prodala in imela lep zaslužek, bom še malo počakala. po izkušnjah so najnižje cene sredi dneva.
včeri sem vseeno kupila en eter in ga investirala v nexus, a pozna kdo? je že kdo kaj kupil? No če bo sreča bo kaj iz tega https://ico.nexus.social/
drugač pa definitivno, rudarjenje!
Sam res, danes je vse v minusu, ampak jaz še kar čakam, ne vem če bi že kupila, da mi ne bo žal pol 🙂
prejšnji nakup je sicer še v zelenih številkah, v petek sem celo nekaj prodala in imela lep zaslužek, bom še malo počakala. po izkušnjah so najnižje cene sredi dneva.
včeri sem vseeno kupila en eter in ga investirala v nexus, a pozna kdo? je že kdo kaj kupil? No če bo sreča bo kaj iz tega https://ico.nexus.social/
[/quote]
pač počakaš, da se vsaj 8 ur dviguje in greš v nakup … itak pa – v kripto svetu je trenutno 750.000 ljudi —- do 2 milijardi,kolikor je računalnikov na netu je še daleč in bodo kripte naraščale – z občasnimi padci vrednosti.
naj dobičke pa je pač zelo težko naštrikati
rudarjenje .. za tiste z več znanja …
[/quote]
pač počakaš, da se vsaj 8 ur dviguje in greš v nakup … itak pa – v kripto svetu je trenutno 750.000 ljudi —- do 2 milijardi,kolikor je računalnikov na netu je še daleč in bodo kripte naraščale – z občasnimi padci vrednosti.
[/quote]
Ja ampak sej veš kako človek (pre)hitro rata pohlepen 🙂
še malo, pa še malo … dokler ni skor prepozno in gre ugoden nakup mimo. Ampak ja, kot praviš .. šlo bo samo še gor (dolgoročno) in to je razveseljiva novica.
[/quote]
še malo, pa še malo … dokler ni skor prepozno in gre ugoden nakup mimo. Ampak ja, kot praviš .. šlo bo samo še gor (dolgoročno) in to je razveseljiva novica.
[/quote]
kripte so itak igra … podobno kot igralnice… monopoli — ni neke jasne reale
za take, kot si ti je pa lep izraz: je.bi se pa rasti ☺
Komaj čakamo, da bomo lahko z Bitconi kupovali bencin na Petrolu ali mleko v Hoferju. Problem je le, da nikoli ne boš vedel, koliko litrov bencina ali mleka boš lahko z Bitcoini kupil naslednji dan. Volatilnost teh kripto kvazi valut tudi odraža njihovo resnost ter zakaj jih kredibilni gospodarski dejavniki ne sprejemajo kot plačilno sredstvo.
[/quote]
kripte so itak igra … podobno kot igralnice… monopoli — ni neke jasne reale
za take, kot si ti je pa lep izraz: je.bi se pa rasti ☺
[/quote]
že raste, sem šla v nakup še ETC, mal se igram, je prav fino mal za možgančke. Obogatela pa itak ne bom (upam da se motim, hehe)