Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kristina in Jani

Kristina in Jani

Presneto, da ne morejo privoščiti poroke enemu mlademu, neobremenjenemu paru, ampak, da privoščijo poroku nekomu, ki že ima otroke, ki je že dal skozi mnoge noči, da ne privoščijo poroke nekomu, ki ni finančno podkovan, ki si želi šele zgraditi svoje gnezdo.
Presneto, da je vedno tako. Ni mi všeč, niti najmanj.

Tud jaz gledam. Daaaalec najbolj simpaticen par je sel domov. Groza od glasovalcev.

Tudi mene je presenetilo. Zanju sploh nisem dvomila, da ostaneta v finalu.
Bila sta mogoče preveč mlada, preluštna, ta prava za poroko. Zavist ali kaj drugega?
Po drugi strani so pa vsi trije pari simpatični, vsak po svoje.

Ne samo simpatičen, temveč tudi spodbuza za mlade, da bi se odločili za poroko, ki je, bodimo si na jasnem , predpogoj za skupno življenje in rojstvo otrok.
To pa je samo spodbuda tistim, ki že imajo otroke-no, saj ti bo poroko že kdo zrihtal.
Bila sta tako prijetna, prav čutil si, kako si pleteta gnezdece in spoznavata drug, drugega.
In poroka v soju televizijskih kamer bi bila res ena slovesnost, ki bi si jo zažele vsak mlad človek- tako pa – naj bo poroka, ker že mora biti.
Bistvo poroke je spoznavanje samega sebe, kot sta psihoterapevta lepo povedala in mislim, da je izbira prav slika gledalcev, ki tja v tri dni sprejemajo poroko, češ to pač mora biti.

Pare z otroci in kilometrino bi ne smeli tako poročati. Poroka naj bi pripadla mlademu paru, na začetku poti brez otrok, saj bi jih tako spodbujali k porokam in ne koruzništvu. Nevesta je bila vedno mlada .

Ne poznam nobenega mladega, ki bi bi želel poroko v soju Tv kamer in podobnih BB budalaštin.

Ne poznam nobenega mladega, ki bi bi želel poroko v soju Tv kamer in podobnih BB budalaštin.[/quote]

Prav zato bi bilo treba podpreti ta mlad par Kristino in Janija, da bi bila za zgled še drugim. Poroka naj bi bila vrednota. Po tradiciji naj bi se poročali mladi ljudje, sedaj pa se nihče ne bi poročil, imeli bi otroke in živeli kar tako.

H kakšnim vrednotam bi morali spodbujat mlade? V TV poroke? Od kdaj je to tradicija in vrednota?

No, pa sta znana zmagovalca-Peter in Ana.

Vso srečo jima želim.

New Report

Close