Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krišto dio …

Krišto dio …

… da ne rečem putana meš :))))

Sem ravno prebrala , da je Sp bil v mestu in se nekaj slinil okoli Bgv ….
… ma koji faktor sem pa jaz ?!

Niki bo zdaj malo grozila Sp-ju …

He he … Niki … … ne se jezit … :))))) … Ti si bla v drugem mestu tisti čas, ko je bil Sp pri meni … :))))))))))

Pa še pri meni je bil glih tisti cajt, da me je zrajcal … pol pa je šel …. :(((((

;))))))))))))) :))))))))))))))))))) :-**********

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Čuj , kje da sem bila ?
V sredo v Lj , drugače pa stalno v Sukeni (z malimi postanki na Mandriji … aja , pa še malo v šopingu v Go)
Alora ?!

Hah … pa ti uživaš, se pravi? :))))))))))))))))

No no … kar tako naprej … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma , tako – tako … danes bolj malo uživam .

A , čuj , sem sprobala tisti solarij v MC – je alta tecnologia :)))

Niki nabira barvo

Ti kar grozi!
Drugič se pa na fon oglasi…al pa preprosto hlačke dol daj!
Cmoka Niki!
😉
Sp

Hehe , sem prebrala tudi , da so te zalotili s spuščenimi gatami :)))
Kakšne pa nosiš ?

Niki si je končno kupila …. hehe, tangice :)))
… colore rosa antico … zdaj , ko hodi v solarij …

Rabiš še dve tropski poletji,da me dohitiš,hihi!
😉
Sp

Pišuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niki!To moram videt!Dej reci možu naj te enkrat pritisne………mislim pofotka,no! ;-)))

Mene se ne da več najt s spuščenimi gatami,ker jih preprosto ne nosim več!Nudist,pač.Doma pa sam nek približek kratkih hlač….tolk,da me babe iz sosednjega bloka bolj požirajo!
;-)))
Sp

Ma neee … je fora prav v tem , da se lepo zapreš notri , ventilatorje na ful , zvočnike na ravno prav …. zapreš učke in si predstavljaš , da si …. mmmmm ….

… in ven prideš z lepo rjavo ritko in vsem ostalim …

Pismo Niki!
A riti ti niti teoretično ne more osmodit tam?
Jaz sem rjav kot čokolada…rit pa rdeča ku menstruacija.
Prepozno sem ratu nudist,oštja!
;-)))
Sp

Opa … pol bom pa tut jst mogla it pogledat … :))))))))))

Lp, Bgv

Hehe … pazi to : uni dan pridem jaz ravno z jahanja in je bilo pod nujno treba pod tuš , ura je itak bila že pozna … pa se moja tamala spomni , da je treba enemu sošolcu peljat nazaj ene zvezke … in kaj .. sem vrgla nase eno dolgo oblekico (tako vso razšlampano, komot ) pa gremo … tamala se ni nehala zgražat , meni je bilo pa takoooooo fino , čist brez – zgorej, spodaj in vmes :))))

Niki razume , kaj je komoditet v tej naši vročini

… teoretično lahko , če pretiravaš .

Niki ima trenutno svetlorjavo ritko

Ne verjamem!!!!
Pokaži na mail!
😉
Sp

Pismo Niki!
Se vidi,da sva enako stara!
Jaz bi sam še nag hodil naokrog!In jebe se mi celi svet…pa zgražanje ….in vse ostalo!
Cmoka Niki!
Sp

… nimam ažurnih slik , dekolte si pa itak že videl (do tam , kjer pokažem :)))

Sploh pa – veš kako pravijo – saj tudi jaz nisem videla , da ga imaš , pa ti vseeno verjamem , da je tam nekje … hehe … včasih je treba slepo verjet :)))

Bugi!Ti rajši k meni poglej…bo bolj natur!
Cmoka moja Bugi!
😉
Sp

:)))))) Srce … tisto pa itak … Prej al slej se bom prišla sončkat tudi v vaše kraje … :-******

RTI

Lp, Bgv

There is no blind faith!Not at all!
I have to see,touch and smell……then I’m able to believe and trust!
Oštja..se že na novo službo privajam!
😉
Sp

… viš , kako je to fino urejeno – samozavest in samozadovoljnost je obratno sorazmerna s silo gravitacije … in je.. se nam , hehe …

lupčkov kup , sonce moje gorsko :)))

… vieni , caro , Niki ti aspetta … tutta profumata , pronta per baciarti … quasi dappertutto … hja …ma ja , no … !

Wunderbar!!!!!
Ich liebe unsere Nicki!Wiesen Sie,wo ist diese schoene kleine frau?
Cmoka Niki!
Sp

… du bist meine Sonne :)))

Nikki ist …. achhhh ….

Moja,moja Bugi!

:-))))))

No ja,nekaj pa vseeno sfali…khmmm….

New Report

Close