Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krišto dio …

Krišto dio …

Torej zdaj,ko sva si enotna…a grem lahko tiča in rit kazat dol k Soči?
😉
Sp

Oh Niki!
A te lahko ljubčkam še na desnega?
😉
Sp

Tvoja tvoja … veš da, srce … :-******* (8) (recimo da bi bil to objemčke) :)))))))))

Ja ja … sej vem kaj ti fali … :))))))))))))))))) …. pa sem ti že povedala … ;)))))) :))))))))))) :-**********

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

… lahko tudi vmes :)))

Vsaj govorit ni treba … čeprav bi se glih malo lahko pomatrali še po francosko ;)))

Parle vous france? Moi, je le parle seulement un peut! :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma Buh ti žegnej !

Niki gre ap še enkrat ponovit angleščino s tamalo , je jutri zadnje spraševanje …. potem pa samo še h Kitajcu na slavnostno kosilce za pridne punce , mamico in očita 🙂

Est c’que possible parlez un peut francais?J’ai oublie tous!!!!
Mat,kako človk pozabi…..sam,da te dajo v službo k primitivcem….pa ti gre znanje,ki ga drugi krvavo cenijo!
🙁
Sp

Ho hoooooooooooo …. svetski čovjek, ta naš Sp … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Ha , čaki , za letos jeseni sem se prijavila na španščino … no , bomo videli , kaj bo šef djal na to idejo :)))

Ma blagor tistim , ki imajo priliko prakticirat !

Pa fino ga daj…ker ne zna podelat vse faktorje…joj deci…le kdo bi jih razumel…;))! Niki…ti bom pomagala grozit…le cakaj se sp…ko te dobiva…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))))))))))))

Če je tapravi dedec , se ne bo ustrašil !

Da vidimo :)))

taprav dec…bi zagrabu obe in nama dal vetra;))…ja čakam…da vidim…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A misliš ?

… ja , vsi nekaj obljubljajo , ja … potem pa … ;)))

ja to je to…ablube…

Ma da ti ne omenjam, da je tisti dan še mene spoznala…a si zdej kej bol inkacirana?

Zdej pa inkacata do fundamenta :)))

Ma ste mi vi goricjani …. ma dobro , drugič da me pokličete , če ne bo barufa !

Niki

New Report

Close