Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kritične trepalnice!!!

kritične trepalnice!!!

hej hej punce:) ! sem 19 let stara in nosim maskaro že od 9. razreda osnovne šole. ne nosim je celi dan, ampak samo ko grem ven z prijateljicami. pred kratkim sem opazila, da so mi trepalnice se začele lomiti in me je strah, da bom ostala brez njih. imam prijateljice, ki jo nosijo celi dan: v šoli, po pouku in imajo zdrave in čudovite trepalnice. nosijo pa iste maskare kot jaz.. ali se še katera od vas spopada s podobnim problemom? rada bi nosila naprej maskaro, samo me je strah za moje trepalnice. prosim pomagajte!! hvalaa!! 🙂

Pozdravljena! Jaz sem imela podobno težavo nekaj let nazaj, ker sem od jutra do večera nosila maskaro. Trepalnice so se mi začele lomiti in tudi celo odpadati. Maskaro sem pa morala uporabljati, saj sem se brez nje počutila gola. Fant mi je kupil od Luxfactor-ja eye lash serum maskaro, ki mi je v roku 2 tednov učvrstila trepalnice. Sedaj uporabljam samo še to maskaro, ker mi je rešila trepalnice in pa ima tudi ful lepo barvo. Meni ni bilo žal in tudi tebi nebo ;).
LP
Sara

New Report

Close