Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kritika

Kritika

Saj vem, da bi zadnje dni Jankoviće žive požrli, se mi zdi pa od tebe hudo nepošteno, da “opravljanje” njihove družine zbrišeš, “opravljanje” Romihovih (na primer) pa ostane. Pa mi povej samo nekaj: vem, da je Mercator sponzor, ampak a to pomeni, da postajajo J. nedotakljivi?!

Nisem si mislila, da si sposoben dvojnih meril. V redu, opravljanja ne trpiš, potem pa prosim zbriši še vse tiste poste, ki “ožirajo” Romiha, Blagnetko, Koširja, Cavazze in še sto drugih slavnih osebnosti. Pa še na tisoče drugih škodoželjnih postov, ki se servirajo “navadnim zemljanom”. Imej potem ista merila vsaj za vse slavne in bogate. Verjamem, da gre J. na živce in verjamem, da si po rojstvu otroka želijo najprej miru, ampak hej!, saj sami rinejo v javnost s takimi in drugačnimi izjavami, torej morajo biti pripravljeni tudi na to, da bo vsak od te “javnosti” vtikal nos vanje, večina (žal) škodoželjno. Zelo zoprno, ampak tako je.

Oprosti, ampak tokrat se mi zdi, da si hudo pristranski, milo rečeno, da ne uporabim še kakšnega hujšega izraza.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Prodana dušca….
Načelno, Primož, načelno, pa te bomo imeli forumaši (še) raj(š)i.

Ali

Brisanje nikakor ni v redu, šimfanje pa je zagotovo prva postranska stvar med Slovenci.
Nikakor ni bilo brisano v smislu, da se mora ali da sem prodan. Mogoče ne dobite titega kar želite? Enkrat ja, vsake 20 post pa ne more biti na isto temo. Forum se imenuje starši staršem? Mogoče ne razumete naslova. tudi pravila so nekje napisana, če so nekje, še ne pomeni, da jih ni, če se ne potrudite jih poiskati.

Kar pa se tiče omenjenihtem, pa sem jih puščal toliko časa, dokler niso bile samo še te na sporedu.

V množici neumnih komentarjev, pa nisem želel pustiti svojega pečatav smislu komentarja, ker se prerado izgubi in ne dobi odziva.

Da mora nekdo jemati varnostnike zato ker se boji kaj vse se ti lahko pripeti, pa je bolj kot smešno žalostno, da nekdo ima tako življenje, pa ni važno kaj si lahko privošči. Če si lahko privošči je vse v redu, da pa mu je to potrebno,ker vemo koliko je nevoščljivcev okoli, je pa žalostno.

In način pisanja na takšne tematike, ni v duhu med.over.net-a, pa nikar spet ne povezujte z istimi odgovori. Kaj vam primanjkuje na med.over.net-u?

Ali, takomenemaraš, pa si že ves ta čas na tem sistemu???

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Da način pisanja na take tematike ni “v duhu med.over.net-a”, je malo bosa, če pa na tem vztrajaš, potem očitno nikoli ne pogledaš na ženski čvek (in še kam, saj tudi na Starši staršem ravno ne blestimo!). Se pa zelo strinjam, da ni prijeten, primeren, pohvalen, skratka pozitiven. Čisto dobro mi gre skoz želodec, da je ne odobravaš, ampak zakaj hudiča potem ne “ukineš” vseh takih postov, ali pa recimo vsaj tistih, ki so leteli (in letijo)tudi na druge znane osebnosti?! Tam nisi nikoli posredoval. Zakaj?!

Post Ime Jankovičevega vnuka (ali nekaj podobnega) je bil tesno skupaj s postom “Ime Romihove hčere”. Tudi na ta post niso vsi komentarji prijazni, pa tale še vedno visi (in to na dvhe koncih!), J. je izginil. Vidiš, samo to me moti. Dvojna merila.

Hm, če si mora človek najet body guarde, ni fajn, ni pa rečeno, da so za to krivi samo drugi. Čist priznam, da je Janković poleg Kovačiča eden redkih, ki od svojega, naj si bo osebnega ali “službenega” premoženja, še odrine kako malenkost “za reveže”. Da sta oba beli vrani sredi črnih ovc, ki prispevata za opreme bolnic, aparature, šport bla bla bla. Pohvalno. Oba sta tudi medijski osebnosti, torej morata vzet v zakup ta dobre in ta slabe stvari, ki jih to nosi s sabo. Oprosti, ampak če se gre ena znana ženska 4 tedne pred porodom hvalit, da ona se je pa ODLOČILA za CR, in potem misli, da bomo vsi tiho ali ji celo ploskali, je milo rečeno tepka. “Dopolnilo”, da je CR indiciran zaradi prečne lege, je sledilo precej kasneje. In osebno nisem ravno ziher, kako in kaj. Seveda ima vso pravico, pripraviti se na rojstvo otroka v vsej zasebnosti, vendar če sama izziva s takimi objavami, potem naj pač “spravi v žep” take in drugačne komentarje. In da ne bomo vedno mrhovinarji samo “navadni državljani”: med nosečnostjo so se iz javnosti umaknile mnoge znane ženske, od Weissice, Blagnetke, A. Rupel, Regine. Celo večno gobčni Jonas se je potuhnil med pričakovanjem otroka – a je kdo kaj dosti rinil vanje? Ne bi rekla. Ruplova je rodila dober teden pred mano, sem bila z njo v bolnici, živ krst ji ni nič hotel, imela jevso zasebnost, ki jo je hotela. Ampak se je tudi sama tako obnašala. Za večino teh smo prebrali, da bodo rodili, smo prebrali da so rodili, eni so si zapomnili spole in imena, drugi smo jih pozabili, in čao. Če pa nekdo stalno drobi in dobesedno rine v narod, potem mora pa računat s tem, da nad njim vsi niso navdušeni in da so odzivi taki in drugačni.

Osebno sem do J. kot takih povsem indiferentna. Kot vsakemu pod soncem, jim želim zdravega otroka. Sem pa strašno alergična na neenako obravnavo ljudi. Zame človek ne velja, kolikor ima pod palcem, ampak toliko, kolikor ima v glavi in v srcu. In priznam odkrito, da me moti, da nekdo CR lahko izbere kot način poroda, brez indikacije in se potem še hvali, medtem ko moramo druge skoraj umret (pa ne samo me, ampak tudi otroci). Krepko pa dvomim, da je to edini vzrok, da snaha in vnuk potrebujeta telesne stražarje.

Še enkrat: nimam nič proti, če “ožiranja” zbrišeš, ampak imej za to enoten in enak kriterij.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Skrbna,

verjamem, da je tvoj namen kritike, samo dobronameren. NAj povem, da so do tega trenutka na forumu Starši staršem napisali 877 sporočil in to samo v današnjem dnevu.
In ko jaz kaj ukrenem, tudi jaz mislim samo dobronamerno, tako da vsega zagotovo ne preberem, ampak največkrat samo tisto, na kar me opozorijo uporabniki forumov. ZA ženski in moški čvek vse skupaj popolnoma razumem, saj je namenjen čveku, samo da ni žaljenje. NA starši staršem, pa naj ne bi bilo opravljanja. Forum je vendarle namenjen popolnoma drugim rečem. Pomoči drug drugemu, sem pa tja lahko kaj povemo, ne pa v vsakem drugem sporočilu.
Težko pa bi se strinjal, da imam dvojna merila, kajti v današnjem dnevu, sem prebral na vašem forumu samo nekaj več kot 10-20 sporočil.

Bom pa sedajle šel malo bolj podrobno skozi, še prej pa maile pogledam, kje se kdo počuti slabo.

Skrbna, z veseljem bi imel moderatorja tudi za ta forum, samo če bi vedel za koga, ki bi bil vedno pravičen.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Eh, Primož, saj si najbrž “čsit fejst fant” (k’maš noge do tal), ampak na “tvoje” strani prihajam zaradi izmenjave zanimivih mnenj.
Nothing personal!

Aha, če mi česa tu manjka, pa jaz kar hitro povem, ne?
Pa foruma Starši… nikar ne zmoderiraj, grozljivo bi izgubil.

Lp, Ali

“Skrbna, z veseljem bi imel moderatorja tudi za ta forum, samo če bi vedel za koga, ki bi bil vedno pravičen.” Hočeš s tem povedati da si ti vedno pravičen? Larifari! Obnašaš se kot kralj na Betajnovi in brišeš kar se ti zdi. Za kritike se pa ne zmeniš. Skrbna ima prav!!!

>http://file.sugarqube.com/Cards/jblo_TheWormGame.swf?PL=L400x300

Bom kar hitra……
…. Primož zasledila sem, da si rekel, da pač ne preneseš žaljivk…
v večini vem, da nimaš časa prebirat poste in da enostavno ne gre, ampak sama sem zasledila (mislim, da na ženskem čveku) pravo grdo “šinfanje” Vilija Resnika. Ne vem, mogoče sploh nisi opazil, ampak nekatere so se ga pošteno lotile. Sicer ne vem kak je bil konec te debate, ampak ni bilo fer. Sploh ni fer, da se obrekuje nekoga, ki se ne more postaviti v bran.

99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} se vedno strinjam z tabo, ampak ima tokrat Skr bna prav.
Moje skromno mnenje pač.

Sicer pa smo vsi krvavi pod kožo in nihke ni popoln, pa naj bomo to reveži, ali smo to bogataši…..

Lp,
m.

Dule,hotel sem reči,d a ni na svetu človeka,ki bi bil vedno pravičen, tako tudi jaz nisem in bom vedno komu trn v peti. Žal, pa sem šef tega sistema. na marsikatero žalost.

m. privat, tudi tam ne preberem veliko insedaj ko si mi to povedala, bom šel preverit, kaj se dogaja z Resnikom.

Res ne prenesem žaljivk, ampak samo tiste, ki jih zasledim, na ostale me morate pa vi opozoriti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

E, Skr bna, meni pa se dozdeva, da imaš dvojna merila TI! Kar nekaj tvojih cvetk tava po forumu SS. Pa, če bi prebrala prvi članek v katerem je VDJ povedala, da se je odločila za CR, bi prebrala tudi, da je bilo že tam zapisano, da taka odločitev zaradi prečne lege otroka. Ampak nekateri ne znate brati dlje od naslova. Ampak fovšija dela svoje. tudi pri skrbnih mamicah. Sicer pa – misliš, da se Jankovići sekirajo zaradi tvjega mnenja glede omenjene VDJ? Še mar jim ni zate!

Pa še ena cvetka iz tega tvojega sporočila – da sta bili z Ruplovo skupaj v porodnišnici. Kaj res? Le da je nejna hčera nekaj mesecev starejša od tvojega sina. Pa, glej ga zlomka. Ona je rodila v Postojni, ti pa si bila v svoji težki nosečnosti oskrbovana v sektorju KC v Ljubljani in v bolnici na Jesenicah. Hm? Od kje mi ti podatki? Iz tvojih postov. Kaj je zdaj to? Dvojna morala, katero očitaž Primožu?

Razumem, da bi se vsak pred svetovno publiko, ki se srečuje na forumih prikazal v najboljši luči. Ampak naj si vsaj zapomni kaj piše. Laži se hitro spregleda. Pri marsikomu. Ah, jaz sem že dojela, da vse ni tako kot piše. Monitorji alias papir prenesejo marsikaj. Tudi take “skrbne” in oh in sploh najboljše ljudi. Ki si svojo “slavo” nabirajo verjetno tudi na kakšnem izmišljenem primeru. Ampak vse le zato, da bi jo imeli ljudje radi, ne?

No no,brez posebnih težkih tem, jih imamo žezadosti, tukaj se kritizira mene in ne ostale.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close