Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krivičen bi bil skoraj!

Krivičen bi bil skoraj!

Nisem našel enega CD-ja,ki me spominja na meni drago osebo…pa sem kar hči obtožil(v njeni odsotnosti)!
Bil jezen fulll…pa sem tisti CD,ki…….CENZURA………..le našel na dnu tiste gore plastike.
Seveda,je bla kriva hči….;-)))))………sam pa res prisežem,da plošče jaz nisem dal tja!
;-)))

te kar slišim:

jebelacesta, kdo je spet brskal po mojih stvareh. Saj vem, ti si bila, smrklja, vse mi raznosiš kot kakšna kura. Taka si kot mami, tudi njej ne smem nobene stvari dati v roke, da mi je ne bi že prvo sekundo zamečkala ! Babe, vse ste za v žakelj zavezat pa v morje vržt! Kršenduš, ta zadnjikrat vam povem, še enkrat, da mi delate zbrko, pa da ne daste potem nazaj, ja, naredu bom hudiča, da bo joj! Žena ti pa tih bod, kaj sem mislil, da sem se oženil s tabo, sicer pa- vse babe ste glih! “

a je blo vsaj prbližn tko?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Falila si!
Pr meni gredo stvari res …..res…….res…..mal drugače.

aha.
potem si ti moški iz predala št. 2 :
torej:

v tebi vre kot vulkan, toda ti tega ne pokažeš in se samo prijazno nasmihaš okoli sebe, sem in tja , medtem ko mrzlično iščeš, koga prijazno pobaraš, če je slučajno naletel na tvoj CD, in ker vsi zmajujejo, nadaljuješ z iskanjem in potem se ti nekega trenutka xy zazdi, da ni bilo lepo od tebe, ker si sploh pomislil, da bi kdo drug šaril po tvojih stvareh…..

Če pa si res TAKE sorte zakonski in družinski mož, potem…….bi pa žena lahko s posojanjem tvoje “malenkosti” drugim ženskam , zaslužila morje denarja, kajti moških, ki bi reagirali na tak način preprosto NI, čeprav bi si jih večina žensk želela imeti :-))))

PS

Žal mi je, da tudi jaz ne poznam nikokgar :-((((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

veš kaj,nisi edini…ne prvi in ne zadnji,ki se mu je nekaj podobnega že zgodilo..Tako pač je,človek doživi marsikaj….Pa ne se zato sekirat…..enga lupčka,da bo bolje seveda..)

Krivičen BI BIL SKORAJ!!!! ( to se pravi,da še nisi bil…)

Hči obtožil v njeni odsotnosti…..( ma ni take škode,kot če bi ji direktno rekel)

In ker te poznam,vem da bi to speljal na neboleč način….

Ploščo je pa nekdo pač tja pospravil,sej za vse pa tudi ne smeš kimat.
Nekdo,ki je bil priden in je pospravljal,bog ve kje si jo odložil….

P.s. mhhmmm mene pa plošča bolj zanima,kaj je bilo na njej?

lepo trdo jo prime……saj res nikamor ne pelje, da bo take packarije gledala na cd….grrrrrrrrrrrrrrrrr

daj no ne bit taki hipokrit……….pa naj dečka pripelje domov….ti se pa ta čas lepo diskretno umakni…pjet mal na izlet………..hehehehheehehehe
pa kondome doma pusti na vidnem mestu

ps..PA DA NE BI BIL ŠKRTICA……TRI PAKETE PUSTI…..hihihihiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ni treba pisat,kaj naj ona nardi….ker že itak vlači domov eno stvar….za katero še ne vem……a je tisto kjer naj bi bla glava…..podobno moji kosmati riti…al kaj druzga?
Kondome mi je pa itak že zdavnaj vse pokradla,tako da jaz na suho tolčem…
;-)))

New Report

Close