Kriza srednjih let pri moških
O čem ti to? Saj bi ti z veseljem odgovorila, ampak se na tako skropucalo brez repa in glave ne da odgovorit.
[/quote]
Prevedeno (opcijsko) :
Ko ni bilo pravljične ljubezni med roditeljema, lahko ženska posledično celo življenje ljubezensko kšefta (menja ljubezni, jih kaznuje…), namesto da zdila s svojo iluzijo.
Sama si dala nasprotujoči si zadevi not, te citiram:”Marsikatera frklja je šokirana ko izve, da njen frajer hodi še k milfici, samo ne na palačinke. 45 let stara, sfrustrirana, zahtevna ženska težko parira neobremenjeni, mladi, polna veselja punci. Ja valjda, da je dobra energija moškim privlačnejša.”
Moj zapis pa je jasno zapisan, če ne razumeš, tvoja stvar.
[/quote]
Povzetek mojega zapisa. Zadovoljna ženska = privlačna ženska. Ne glede na leta. Se strinjaš?
Povzetek mojega zapisa. Zadovoljna ženska = privlačna ženska. Ne glede na leta. Se strinjaš?
[/quote]
Seveda. A tega v zapisu ne omenjaš pravzaprav.
Pišeš o tem, da ni vsakdo dober ljubimec, nima enak libido, da 50letnik ki ljubi svojo jo bolj zadovolji kot 28letnik ….. da je marsikatera frklja zgrožena da njen hodi k milfici nadalje pa opis mladih in starejših žensk. .. To sem komentirala, ker milfice so starejše, kakšnega počutja so te mlade in starejše pa mi ne vemo.
Moški so v osnovi genetsko pogojeno serijski lažnivci in manipulatorji, pedofili, posiljevalci… Ko ženska preneha gledati na življenje pravljično, je potem njena zavestna odločitev ali se bo podala v zvezo z nekom ki jo bo varal, poniževal, manipuliral z njo ali bo raje samska in sledila svojim ciljem. Dober moški v osnovi ne obstaja.
[/quote]
Kaj od tega je bil tvoj oče? Ni čudno, da si tako zafrustrirana in nevzgojena.
V kolikor zna ženska lepo v rokavicah cel čas delati s svojim dedcom in skrbeti redno za njegove metke, do nobene krize ne bo prišlo. Ženska energija je tista, ki ga polni in usmerja vea čas. Žal je tako. Drage zenske, spustite se na svojo raven, potresite ga in On vam bo vračal trojno, ne samo enojno… Če bo doma potesen, ali v postelji ali s hrano, ga nič drugega ne bo zanimalo_ne avto, ne telefon, ne druga baba…
Rugelj je imel prav. Ženske najprej kastrirajo moškega, ta je nato ali copata ali se mu strže, ženska pa seveda ne kriva ne dolžna. Po drugi strani pa kje piše da morata dva 50 let trpeti en ob drugem. Kdor ima dovolj energije, si vsakih 10 let ustvari novo družimo in to ni nič narobe. Saj vsi vemo koliko je srečnih parov po mnogih letih sobivanja. To se vse izčrpa, tako je, zakaj morata dva na silo trpeti skupaj, zato da bo kao družbeno ugledno? Vse ugledne pare ki so skupaj mnoga desetletja, ko jih spoznaš od bližje vidiš, da živijo v velikem kompromisu, zgolj, ker je bolj enostavno, kot pa se ločevat. Teh, ki živijo večno skupaj srečni je zanemarljivo malo. Vsi naši stari starši, ki so bili skupaj do konca, dejte si priznat, to so bile same kalvarije.