Križanke
Rešujete križanke? Katere (v kateri reviji ali časopisu) imate najraje? Ko rešite nagradno, jo potem tudi pošljete? Ste imeli srečo in kaj zadeli?
Mene od časa do časa (beri 3x na leto) zagrabi in se spravim reševat križanke v vsakem časopisu in reviji, ki mi pride pod roke. Velikokrat rešitev tudi pošljem. Izžrebana pa še nisem bila.
Sem in tja še rešujem, pošiljam skoraj ne več. Mi mora biti res že hudo, hudo dolgčas, da bi se lotila kakšne križanke in dnevnikov ali tednikov, saj uživam v zahtevnejših… Moj adut je Modro razvedrilo in včasih je bil tudi Izziv, ko je bilo še več časa.
Pred leti, ko sem še kar nekaj pošiljala, sem tudi kaj zadela. Največja, če odmislim nagrade za zmago na Kolesu sreče, je bil barvni TV.
Vladka
Kristi*, ko si omenila mamo, naj le še omenim, da tudi moja mama rešuje in pošilja križanke in jih še vedno (ona je živi leksikon) rešuje moja skoraj 90-letna stara mama. Od vsega začetka že rešuje Kih.
Sem jo morala pohvaliti :o)
Vladka
So pa pridne obe,še posebej stara mama,da pri taki visoki-lepi starosti sploh še rešuje križanke.
Je že prav,da si jih pohvalila.
Moja mama ve tudi toliko stvari iz glave,zraven pa ima še vse pripomočke- razne slovarje.
Lep večer! Kristi*