Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek križarjenje po jadranu

križarjenje po jadranu

Brskala sem z iskalnikom, pa nisem nič našla. Spomnim se, da ste pred časom govorili tu o križarjenju po Jadranu. Ker sem dobila res ugodno ponudbo, me zanima, ali je pametno križariti – organizirano, s polnim penzionom – s še ne 5-letnim mulcem. So kabine na teh barčicah dovolj prostorne? Kako sploh zgleda? Ali se ves dan samo voziš? Je sploh kaj časa za kopanje?
Vem, da je vprašanj res veliko, ampak tako je – po eni strani bi zelo šla, po drugi pa imam cel kup pomislekov, kako bomo zdržali ves teden na ladji oz. barkači.
Hvala vsem za vsako informacijo.

Mi smo križarili konec junija, resda zaključena družba, in je bilo perfektno. Na ladji je bilo 8 otrok od 6 do 9 let, otroci so uživali.
Pluli smo največ tri ure na dan, a smo se tako dogovorili s kapitanom. Raje smo se kopali v lepih zalivčkih. Sicer pa bi zdržali tudi kakšno uro plovbe več.
Kabine so majhne, v njih lahko le spiš. Ladje so med seboj precej različne, ne vem, s kakšno potujete vi. Naša je bila za 20 oseb. si pa težko predstavljam, da bi bili na ladji s popolnimi tujci, ker je precej malo prostora in je priporočljivo, da gre “klapa” skupaj.
Skratka – plovbe ni prav dosti, kopanja veliko (dovolj), zvečer se ladja zasidra v mestu in greš na kopno, tako da po tej strani ni treba imeti pomislekov, prav tako ne, da otrok ne bi užival. Vprašanje je le, v kakšni družbi boste križarili.
Kakorkoli se boste odločili vam želim prijeten dopust.
lp

Kakšne so pa kaj cene za tak špas. Me močno mika.

Lp, Tanja

Najem ladje za 20 ljudi s posadko, za en teden cca. 850.000, hrana – polpenzion 25.200/osebo/dan, polni penzion 33.600/osebo/dan. Otroci (ne vem do katerega leta) 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust.
Več pa najdeš tule:

lp

Poglej pri Globtourju – trenutno je last minute verzija 48.900 sit na osebo – polni penzion na dan, otroci 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Na internetu ne boš nič našla, pač pa moraš v agencijo. Odhod je v soboto, 23.7.
Tessa, hvala za informacije, odločili smo se, da ne gremo, saj si otroka želita šotorjenja.

Hvala obema, bomo zaenkrat cedili sline, mogoče kdaj……….

lp, Tanja

New Report

Close