Najdi forum

Križarjenje

Prosim za pomoč.Lansko leto sva bila z ženo prvič na križarjenju.Priznati morava ,da je bilo čudovito.Križarila sva konec Julija in sicer skupinsko.Zato sva se tudi letos odločila za križarjenje.(ker ne poznava jezikov se nama zdi bolj primerno skupinsko)Očitno pa iz tega ne bo nič.Že kar nekaj časa čakam na razpise raznih agencij za skupinska križarjenja v mesecu Juliju ali Avgustu.Ker se mi zdi že kar malo čudno da sredi Februarja ni razpisa sem se odloćil da telefonsko pokličem na CRUISE&FERRY CENTER (oni naj bi bili kot generalni zastopnik za križarjenja) kako in kaj je s skupinskimi križarjenji v mesecu Juliju ali Avgustu.Skoraj nisem mogel verjeti če sploh pravilno slišim.Gospa na drugi strani linije mi je skoraj zagotovila da v teh dveh mesecih verjetno ne bo skupinskih odhodov ker to nista meseca,ki bi bila zanimiva za križarjenje.Halo….Julij in Avgust nista zanimiva za križarjenje?Saj to ne morem verjeti.Kakor je meni znano so bili vsi skupinski odhodi v letu 2010 polno zasedeni.V terminu ko sva križarila midva pa zagotovo.
Ali morda kdo pozna kakšno ZANESLJIVO hrvaško agencijo za skupinska križarjenja.Na netu jih je kar nekaj pa ne veva koliko je kvalitete v njih.Bomo pač šli s hrvati,če za naše agencije ni zanimivo.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Pozdravljena.Tud mi smo letos prvič križarili,vendar ne skupinsko.
naša agencija je bila tudi Cruis&feri-vendar …moji utisi..zelo neprijazni in neustrežljivi,za vsako uprašanje so le s težavo odgovorili in to vse tako,kao da je samoumnevno,le kaj sprašujemo.Tako da mislim ,da naslednja bo Svet križarjenj,ali Atlantica.si…probaj še njih vprašat.
Glede hrvatov pa,na naši ladji jih je bilo kar nekaj in so imeli svojega predstavnika od Atlasa.
Moram rečt,da so bli zelo dobro organizirani in vedno ko so meli kake posvete ,od exzurij ali bilo o kom so povabili tud Slovence zdraven ,oziroma vse tiste ,ki dobro razumejo hrvaški jezik.
Probaj na Atlasu.

lep dan

Costa, verjamem vam, da ste navdušeni nad takšno obliko potovanja. Tudi jaz sem po vrnitvi s prvega križarjenja že iskala naslednjo destinacijo. Če iščete skupinski odhod je resda manj izbire, ampak mislim, da boste našli ustrezno varianto.

Na spletni strani tur.agencije Atlantica sem zasledila razpisano skupinsko križarjenje za 26.6.2011 in sicer z MSC Musico po grških otokih.
Pa Kompas ima tudi razpisanih nekaj terminov v juliju z ladjarjem LCL- Orient Queen (manjša ladja) za križarjenje po Franciji, Španiji in Maroku.
Srečno pri izbiri.
Lp, Diona

Hvala obema za “namig”.Upam da bova res morda kaj našla.

Očitno križarjenje zleze pod kožo, tudi mi pred 2 leti smo prvič in nato naslednjič še šli skupinsko. No tretjič ko sva to že obvladala ,pa v jesen že v lastni režiji. Ko enkrat spoznaš sistem je pri vseh ladjarjih podoben, vsi govorijo angleško tako, da ni problem, Slovencev se pa tudi zmeraj nekaj nabere. In ker smo navdušeni gremo tudi za prvomajske s prijatelji v lastni režiji tako , da ni problem!
vplačamo pa preko agencije, ki vse uredi in so zelo prijazni- Svet križarjenj!
Lp

Alf2, katero destinacijo in ladjarja ste si pa izbrali za prvomajske praznike?

Grški otoki-11dni, ladjar pa je Royal Caribbean-Splendour of the Seas iz Benetk.

Lepo. Uživajte in srečno.

Evo.Pa se je našlo skupinsko križarjenje v “špici”sezone.ADRIATICA ima razpisan skupinski odhod 26.7 z ladjo Coral.Mislim,da zna biti kar zanimivo križarjenje.Italija-Grčija.Turčija-Korintski kanal.Pa še cena je kar ugodna.Gre še kdo?
Lep dopust vsem kjerkoli že boste.

Lepo pozdravljeni,

rada bi dala samo koristen nasvet vsem, ki želite križariti to poletje… Propste kapacitete se hitro polnijo (predvsem 3 in 4 posteljne kabine) zato pohitite z rezervacijami…

Se pa najde še kakšna lepa skupinska ponudba za letošnje poletje… kot. npr 31.07. Aljaska (nekaj bolj eksotičnega)…
Sicer pa z dobrimi nasveti lahko večina potnikov potuje individualno… to je le odvisno od osebe, ki jim križarjenje proda 🙂

LP

Ali gre morda kdo na križarjenje s Costo Concordio 18.7.2011 ali pa Sereno 17.7.2011?

lp

Lepo pozdravljeni,

Mika naju 11/12 dnevno križarjrnje z odhodom 12. ali 13. septembra 2011 iz Savone.

Destinacija ( Italija, Izrael, Turčija, Grčija ) ali pa ( Italija, Španija, Maroko, Kanarski otoki, Madeira ) Cena za obe destinaciji od 595 € dalje.

Iščeva par s katerim bi skupaj odšli do Savone ter skupaj raziskovali po mestih, ki jih na križarjenju obiščemo. Če vaju mika se javita na rok.ravnica@gmail.com

New Report

Close