Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krk-mejni prehod- nujno

Krk-mejni prehod- nujno

Na kateri mejni prehod naj grem, če se peljem na Krk?

1000x hvala

Zajameš sapo, vzameš zemljevid. Najdeš mesto, kjer prebivaš in si ogledaš, od kod in po kateri cesti (in torej na kateri prehod) ti je najbližje. Če greš npr. iz Kopra, lahko greš na Kozino in dol, lahko greš na Sečovlje in po Istrskem ipsilonu, kar je dlje. Če greš iz Ljubljane, greš lahko na Kočevje in čez, lahko greš čez Gorjance in čez, lahko greš v Zagreb in na avtocesto do Reke.
Tvoja smer je torej Reka, ampak od kod pa greš, pa mi ne vemo.
Branje zemljevida je sicer stvar 6. razreda OŠ. Da o Googlu, kjer dobiš celo porabo bencina v katerikoli smeri, niti ne govorim.

Mi gremo vedno čez Ilirsko bistrico- se pravi mejni prehod Jelšane. Eni hodijo čez Delnice..

Vtipkaš michelin route na google, pa pol svoj naslov, pa mesto kamor greš… pa imaš čisto podrobne informacije. Še zbereš lahko ali greš po ekonomični varianti ali po najlepši, najhitrejši… Skratka, lahko si še tak buč pa prideš na pravi naslov.

jaz pa menim da avtorja zanima na katerega naj gre zaradi zastojev. žal ti ne vem povedat, ker tja ne hodimo že nekaj let, pa tudi ko smo nisem vozila jaz. ma najugodnejši da se rešiš gneče in zastojev so maloobmejni.

Kaj, ko bi probala čez hrvaško, srbijo, makedonijo do grčije ali albanije pa na trajekt in pičiš direkt do krk-a,… ne krfa, da ne bo pomote. Tisto malo benzina, ki ga boš porabila več je zanemarljivo proti užitku potovanja, ki ti ga nudi Orient expres. Eni tukaj so pa res za hece. Zna napisat kako priti tja ne zna pa zemljevida pogledat.

New Report

Close