Najdi forum

krk – njivice

Mi lahko kdo pove, kje bi bila najprimernejša plaža za otroka (2 leti), ali je tudi mivka kje?Letos bomo v apartmaju, ne poznam kraja, zato mi bo vskaka informacija dobrodošla. Hvala!!

TAKO: Njivice niso ravno velike… Je plača za otroke, peščena, ni pa mivka! Na žalost je pa tam vedno obupna gužva… Predlagam da si malo ogledate najprej naokrog…

njivice so dolgočasen kraj,nič se ne dogaja,če pa hočete da se dogaja pa morate iti naprej po otoku,samo pa je drago,za parkiranje vam zaračunajo 20 kun na dan al vam ga odpelje pajek,nama ga je skorej,glih toliko da sva videla da misli to naredit in sva plačala,ker table da je treba plačat pa ni videt nikjer,ker več zaslužijo,če ti ga odpeljejo (200 kun).
Plaže so betonske,brez prhe,edino v Malinski je prha.

ahem …
… ocala pa doma pozabila?
Ali pa sploh nisi bila v Njivicah?

Prakticno vse urejene plaze od Njivic do Kijaca so pescene (nasut droben pesek).
Zvecer jih pocistijo [cistilke]. Tusev, smetnjakov in podobne “infrastrukture” je precej …

… mejte se …

lp
b

Z družino smo bili tam po 4.letih, pa nas dolgo ne bo več tam. Apartmaji so v obupnem stanju in niso vredni denarja za najem. Cene so zasoljene, najbolj prijazni so slaščičarji.

……………..prišli z dopusta………..

Mom, meni se ni zdelo tako slabo. Bili smo v apartmaju od slovencev, tako da čez apartma nimam kaj reči – nismo zahtevni . Plaža ravno ni bila po mojih željah – mivke nikjer, razen tam, kjer je bil postavljen en grad za otroško igro, drugače pa kamenčki. Na plaži nobene sence, tako si moral imeti zraven senčnik, ali pa si se šel malo stran pod drevesa. V Njivicah smo se zelo malo kopali in sončili, parkrat smo šli na polažo v Kijac – je sicer ista kot v centru Njivic, je pa na enem koncu vsaj malo več sence. 2x smo se zapeljali tudi v Šilo, kjer smo bili lani – tam je mivka in raj za otroško ustvarjanje.
Ja, sladoledarji so bili res opazni, mi nismo nevem koliko kupovali hrane , ker smo imeli veliko s seboj. Naš časopis se mi je zdel pa res drag, slovencev je pa bilo po mojih opažanjih tudi kar nekaj.
Čeprav ni bilo slabo, bom v prihodnje iskala kakšen drug kraj za letovanje. Mogoče tudi ne Hrvaško.

New Report

Close