Krka
lepi.,
nisem se skril, ampak odkar ti in olala. (oba imata pike na koncu vzdevka?!) harata po tem forumu s svojimi slaboumnostmi, nimam nobene volje, da bi sodeloval pri temah. Navajata izključno tiste izvlečke iz posameznega prispevka, ki ustrezajo vajinim provokacijam.
Še enkrat dajem link do grafa, ki sem ga takrat, ko je KRKG prišla pod 100, že dal. Dajem tudi link do Krkinih cerifikatov, ki bodo še zapadali, prej ali slej. Danes je nekdo 10 minut pred koncem trgovanja ponudil več kot 4000 delnic po 79,5, pa čeprav je bilo povpraševanje nad 80, in neprodanih je ostalo ca 3500 delnic. Svojih mnenj, pri katerih imam vso pravico, da sem v zmoti, pa zaradi vaju ne bom več predstavljal, temveč zgolj nekatera dejstva, morebitne razvoje dogodkov pa si naj vsak sam razlaga.
Vsem, ki pa se sparšujete kaj narediti s svojimi delnicami, pa v premislek dajem naslednji graf
Kar dober razmislek ob grafu, nikoli ne veš kdaj si na dnu in kdaj bo začelo rast in kje si ti s prodajo.
vendar če gledam leto nazaj odkar sem kupila krko, bi še 3x vmes jo lahko prodala dobro pa nizko kupila in bi zaslužila že cel vložek, glede na to, da pa ga imam neprestano vloženga pa utripa srce ko včasih gledaš ta nihanja.
Zakaj je bila dosedaj slovenska scena na borzah tako neodvisna od tujine?
a je bila pri nas že kdaj podobna situacija kot sedaj?
kako pa je bilo v času terorističnih napadov v zda-zloglasni september?
kako pa je s krkino dividendo, na njihovem mestu bi ponudila dobro dividendo kar bi lahko spodbudilo nakup?
kako se sicer odločate pri delnicah če jih kupujete za krajši rok? kater % zaslužka si določite kot prag, da delnico prodaš, pri tem pa zaslužiš in pokriješ davek.?
a je bila pri nas že kdaj podobna situacija kot sedaj?
NE mogoče ob propadu Dadasa!
kako pa je bilo v času terorističnih napadov v zda-zloglasni september?
Ob napadu takojšen minus – zaprtje borze drugi dan čez dva tedna pa so bili tečaji tam kjer so bili.
kako pa je s krkino dividendo, na njihovem mestu bi ponudila dobro dividendo kar bi lahko spodbudilo nakup?
Če podjetje daje visoko dividendo potem manj vlaga v razvoj. Ta denar ki ga da za dividendo ( od dividende gre 20% davkariji) je bolje vložiti v razvoj novih zdravil, v prevzeme…
kako se sicer odločate pri delnicah če jih kupujete za krajši rok? kater % zaslužka si določite kot prag, da delnico prodaš, pri tem pa zaslužiš in pokriješ davek.?[/quote]
Jaz si postavim samo prag izgube ki znaša 10% od nakupne cene, medtem ko navzgor ne omejujem cene prestavljam mejo 10% skupaj z rastjo tečaja