Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krofi iz pirine in kamut moke

Krofi iz pirine in kamut moke

Sem videla, da ima trgovina “Zrno do zrna” in tudi ena pekarnica na tržnici v LJ v ponudbi krofe iz kamut in pirine moke. Jih je katera že probala? So dobri? Saj bi sama kupila in probala, ampak sem na dieti 🙁 Mogoče bi reskirala, če mi poveste, da so zares dobri 🙂

Krof je krof in tudi iz pirine in kamutove moke je še vedno nezdrav, pa še njegov okus je pod vprašajem.

Zdaj, če poješ enega tam okoli pusta, je čisto vseeno iz kakšnih sestavin je, če se pa bašeš z njimi ti bodo pa tudi kamutovi in pirini škodili.

Mal zdrave pameti, prosim.

Lej, če ti ne maraš krofov, tvoj problem. Ženska je vprašala, če so krofi iz pirine in kamutove moke dobri. To je vse. Ni spraševala, če so zdravi in če manj škodijo kot krofi iz bele moke. Ok?

Če pa mene kdo vpraša, so pa še vedno najboljši krofi iz bele moke – tisti, ki jih spečem sama doma. Škodljivi gor ali dol. Če se 2 dni v letu bašem z njimi, hudo škodit tudi ne more.

Sem probal krof iz pirine moke, pa se mi zdi precej dobr!
Itak vse pečem samo iz pirine 🙂

Mislim, smešno vprašanje. Če ti je pira dobra, ti bodo všeč, če je ne maraš, ti ne bo. Kaj je tukaj za filozofirat? Moka je moka.

1-krat sem jih pekla iz polnozrnate pirine moke. meni niso bili ok. Ampak, čeprav ima nčlan naše družine sladkorno, poje za pusta 1 običajen krof, odtresemo stran sladkor in to je to!
Sicer se pa krofom in ostalim sladkarijam izogibamo v veeelikem loku!

New Report

Close