Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krofi – jih marate? Boste cvrli danes?

Krofi – jih marate? Boste cvrli danes?

Ker je danes pust, bomo krofe delal doma.

Kaj pa vi? Rajši iz trgovine?

Kakšen nadev vam je najboljši; marelica, borovnica, čokolada?

Nasveti za popolne krofe - če jih upoševamo, nam bodo krofi uspeli

Krof čokolada, vanilija, Don, 75 g

Zgodba o znamenitih trojanskih krofih | Čitalnica | Brand Business School

se bomo povabili na krof. 

Čokoljad i vaniljad.

o njama, tudi jaz bi prišla 🙂 Jaz jih sicer redno za pusta kupujem v mercatorju, isto miške in so sveži in božanski, ampak domači … dober tek

Nezdrava hrana, ki bi jo bilo treba dobro obdavčit.

Ja bom ja.

Korejske,ene par z marelicno, druge z borovnicevo. Ter mascarpone vaniljevo kremo.

Dokler vzhajajo grem 2x na sprehod.😁😀

Ne da se mi v trgovino hodit. Pa sebi mere prilagodim( glede sladkorja, marmelade…)

Krofe jem že pol stoletja, pa sem še vedno živ in zdrav.

Ah kje pa, s tem se ne ukvarjam, me ne veseli to, da bi cajt za to zapravljala. Ko se mi zalusta krof, kar je secer redko, si pac kupim. Povecini pa mi v tem obdobju, torej ko je pust in zaradi njega tezijo s temi krofi, niti ne zapasejo.

Ne delamo doma. Poskusili enkrat, ali dva krat. Bili so povprečni. Nima smisla doma delat, ko pa jih je zunaj veliko. Imam eno prodajalno, kjer dobim odlične krofe. Z marelično marmelado, jasno.

Ne. Raje si privoscimo vsak dan popolnoma sveže krofe.   En dan stari so ze zanič.

Rad jih imam, to že. Delali jih ne bomo, kupovali pa tudi ne. Mislim da imamo vsi najraje z marelično marmelado, za sem ter tja pa tiste z vanilijevo kremo in polite s čokolado.

Par smo jih potolkli že kakšen teden nazaj, več kot to pa ni koristno za nikogar izmed nas. Neglede na njihovo privlačnost in mojo željo… me tisti občutek v želodcu, ko vse tišči od prepečene masti in slabo počutje naslednji dan, prepriča da je bolje iti mimo…

Testo za korejske krofke je ze.

20220301-090254

Lahko grem ven pohajat. Upam da testo ne vujde ven, ko me ni. 😁

Bljek, kupila ta pomarancno cuker in notri crv v enem. Se nikoli nisem videla jih v tem.😏

* pomarancni

rada jih delam, letos sem že ene 3 rudne

rajše jih delam kot pa jem, so pa odločni, mnjami 🙂

Če me bo katera povabla na krof in caffe. Kupoval jih ziher ne bom bil.

…krofi so mi izmed vseh sladkanj najmanj mamljivi – sem saldkosneda zelo. Še največ se jih je pojedlo v sredješolskih časih za malico – donatovi vanilejevi, obliti s čokolado, druga različica ej bila pa marmeladni s čokoladnim oblivom in kokosom posuti. No, se je pa za kakšnega pusta zgodilo, da se jih je snedlo enega za drugim … a letos – sem prepričana – ne bo tako … 😉

Eh, ne splača se delat doma. Škoda časa in ostalega. Pojem kakšna dva na leto.  Klasika z marmelado. Donati z raznimi nadevi mi ne potegnejo, kupim otrokom med letom, ko se jima zahoče. Prejšnji teden sem kupila mameladne in danes, da se otroka malo posladkata.

Alo šnela…

Ija bi krofne.

Imal bujruma?

Nikoli jih ne delam sama, občasno se mi zaluštajo, pa kupim zase mareličnega, za partnerja pa čokoladnega… Ene 14 dni nazaj sva vsak po 2 pojedla, zdaj, okoli pustnih praznikov, sva v dar dobila mini krofke iz Spara in to bo to.

Danes bom bananin kruh spekla pa domače čokoladne praline naredila, pričakujeva nekaj obiskov z otroki. 💜

Odgovor na objavo uporabnika
Božó, 01.03.2022 ob 09:58

Alo šnela…

Ija bi krofne.

Imal bujruma?

Prevod- bujrum. Sem ze slisala besede, pomena se ne spomnem.

Ta je hecna 🤣😂

(https://m.youtube.com/watch?v=7E2nvsT3DNI)

Krofe sem cvrla  nedeljo, bili so dobri. Danes pa izrecno na moževo željo cvrem še štravbe.

V našem Lidlu ob 12 ni bilo nič krofov. Verjetno so jih pokupili vrtci.

Redko jih jem, res samo za pusta in še takrat ne dobim svežih. Raje kupim jabolčni žepek.

Ne. Raje si privoscimo vsak dan popolnoma sveže krofe.   En dan stari so ze zanič.

Popolnoma sveži krofi so najslabša možna stvar za želodec.

En dan stari so dosti boljša varianta.

Šnelca_783, 01.03.2022 ob 11:41

Prevod- bujrum. Sem ze slisala besede, pomena se ne spomnem.

Ta je hecna 🤣😂

(https://m.youtube.com/watch?v=7E2nvsT3DNI)

Lepi niso, dobri pa so.

Glede na bolecine v hrbtu in nogah, isijas…dobro da so ratali. Je muka sploh kaj delat.

20220301-125609

Coda614, 01.03.2022 ob 13:09

V našem Lidlu ob 12 ni bilo nič krofov. Verjetno so jih pokupili vrtci.

Redko jih jem, res samo za pusta in še takrat ne dobim svežih. Raje kupim jabolčni žepek.

Vrtci ne kupujejo v Lidlu.Imajo svoje ponudnike.

New Report

Close