Krofi – jih marate? Boste cvrli danes?
Rad jih imam, to že. Delali jih ne bomo, kupovali pa tudi ne. Mislim da imamo vsi najraje z marelično marmelado, za sem ter tja pa tiste z vanilijevo kremo in polite s čokolado.
Par smo jih potolkli že kakšen teden nazaj, več kot to pa ni koristno za nikogar izmed nas. Neglede na njihovo privlačnost in mojo željo… me tisti občutek v želodcu, ko vse tišči od prepečene masti in slabo počutje naslednji dan, prepriča da je bolje iti mimo…
…krofi so mi izmed vseh sladkanj najmanj mamljivi – sem saldkosneda zelo. Še največ se jih je pojedlo v sredješolskih časih za malico – donatovi vanilejevi, obliti s čokolado, druga različica ej bila pa marmeladni s čokoladnim oblivom in kokosom posuti. No, se je pa za kakšnega pusta zgodilo, da se jih je snedlo enega za drugim … a letos – sem prepričana – ne bo tako … 😉
Nikoli jih ne delam sama, občasno se mi zaluštajo, pa kupim zase mareličnega, za partnerja pa čokoladnega… Ene 14 dni nazaj sva vsak po 2 pojedla, zdaj, okoli pustnih praznikov, sva v dar dobila mini krofke iz Spara in to bo to.
Danes bom bananin kruh spekla pa domače čokoladne praline naredila, pričakujeva nekaj obiskov z otroki. 💜
Božó, 01.03.2022 ob 09:58
Alo šnela…
Ija bi krofne.
Imal bujruma?
Prevod- bujrum. Sem ze slisala besede, pomena se ne spomnem.
Ta je hecna 🤣😂
Šnelca_783, 01.03.2022 ob 11:41
Prevod- bujrum. Sem ze slisala besede, pomena se ne spomnem.
Ta je hecna 🤣😂
Lepi niso, dobri pa so.
Glede na bolecine v hrbtu in nogah, isijas…dobro da so ratali. Je muka sploh kaj delat.