…kroj za izdelavo punčke iz cunj
najprej naj zelo pohvalim tvoj namen!!
midve s hčerko večkrat izdelava kakšno igrračo. ko sva šivali njeno punčko iz cunj, je bila tako srečna kot še nikoli. vsakemu je razlagala, da si v trgovini lahko vsak kupi BabyBorna, ker jih je na tisoče… ta njena punčka pa je nekaj čisto posebnega… tako kot ona sama… ena na celem svetu…
še zdaj po toliko letih ima ta punčka posebno mesto v njenem srčku…
glede kroja:
pred časom smo jih na šoli za projekt Unicefa izdelovalo po tem kroju
če boš punčko šivala sama (torej brez pomoči deklice, kateri je namenjena), lahko pa potem skupaj šivata oblekice… nič ni bolj dragoceno, kot naš čas in pozornost, ki jih naklonimo otrokom…
veliko lepih trenutkov!
še tole…
polnilo za mehke igračke sem do sedaj kupovala v Prometeju.
nekaj takega… čeprav je bilo takrat drugače pakirano… v manjše vrečke… ni pa to bombažna vata…
je tako mehko, sintetično polnilo, lahko se pere v pralnem stroju – to pride posebej prav, ko delam mehke igračke iz pliša za čisto male otročke, ki še vse nosijo v usta…
pliš kupujem v prodajalnah z blagom – npr. Kilometer v BTC
imajo raznorazlične barve, ponavadi kupim pol metra blaga (najmanj kar dajo) pa imam za veliko igračk, včasih kombiniram barve med seboj. Veliko jih izdelujem za darila znancem, ki imajo male oroke ali za darila novorojenčkom. Če imajo večje otroke (od 3 leta naprej) kar prinesem s sabo, ko pridemo na obisk in potem skupaj naredimo igračko. včasih pa kar po naročilu… kakšno zvezdico, srček,…
za to punčko iz cunj lahko vzameš blago (platno) ali pa kupiš tak malo bolj razregljiv material (jersey) je potem punčka še bolj mehka… pravzaprav bi jo lahko naredila tudi iz kakšne odslužene majice… oči, nos in usta pa v tem primeru ne rišeš ampak našiješ…
eksperimentiraj in uživaj!
Tudi jaz bi bila vesela kroja
orhidreja@gmail.com
Hvala!
Pozdravljeni!
Bi lahko prosim tudi meni poslali kroj za punčko?
pepperino7@gmail.com
Hvala,lep dan!
Pozdravljeni,
na faksu moramo pri predmetu tehnika in tehnologija izdelati punčko iz tekstila.
Zasledila sem, da imate kroj za punčko iz cunj. Zelo bi bila vesela, če mi ga lahko pošljete tudi meni in mi tako olajšate delo
moj e-mail: ninapahor89@gmail.com
Najlepša hvala!
zelo bi ga bila vesela kroja, če mi ga lahko pošljete na naslov
tomasskledar@gmail.com
najlepša hvala!
Pozdravljene!
Sama trenutno izdelujem medvedka iz blaga. Iskala sem polnilo po trgovinah, vendar ga niso imeli. Sedaj pa sem začela gledati po spletu. A mi lahko katera pove koliko polnila potrebuješ, da napolniš klasično otroško plišasto igračo? Moj medvedek bo visok 30 cm. Tako približno me zanima, saj preko spleta ne vidim, kako velika je vreča
Hvala!
Natalija
Živijo.
Unika ali bi bilo možno da tudi meni pošljete skenirano na mail. p.andreja@gmail.com.
Naredili ste pa čudovito punčko.
Hvala.