Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice

Ojla!
Mi imamo enega šolarja, pa jih že nestrpno čakamo…
Kako jih boste preživeli?
Mi se gremo za par dni “razvajat,” malo pa bomo doma – kaj bomo počeli takrat, pa je odvisno od vremene.
Lp, Mateja

Uf, tudi jaz jih komaj čakam:)) Moj prvošolček pa tudi.

Verjetno bomo doma, čeprav me ima, da bi nekam šla.

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

Mi2 oz mi3 bomo kar doma. Dolgo spali, v sredo bo babi čuvala šolarja, ker imava z dojenčkom plavanje in cepljenje, v četrtek pa bo po sina prišla mamica in prijateljček iz vrtca. Bila sta ful prijatelja, pa je šel fantek na drugo šolo kot naš. In si grozno želi, da bi šel naš na obisk se k njemu igrat.Tam bo od 11h do večera. To bo za njega ful presenečenje, ker mu še ne bom povedala, če bi slučajno kaj prišlo vmes (bolezen) in bi bil potem tako žalosten. Drugače pa kot sem že napisala, bomo dolgo spali (upam), kaj risali, kakšno risanko pogledali, pa kakšen filmček (E.T.) in potem bo že ati doma iz skužbe. Pa z atijem (če bo vreme) bosta šla malo popoldne trenirat “smučanje na rolerjih”. Na grob pa ne bomo šli, ker gremo druge dneve v letu večkrat in ne bom okoli hodila z dojenčkom.

Piki Miki, a imate cepljenje prej kot plavanje?

Enkrat smo tudi mi imeli isti dan cepljenje (zjutraj) in plavanje (okrog poldne), pa je pediatrinja za tisti dan odsvetovala plavanje, če bi slučajno bila kaka reakcija. Če imate pa plavanje prej, pa ne verjamem, da bo cepljenje kaj škodilo. Samo opozorila sem te, za vsak slučaj. Najbolje je itak, da pediatra vprašaš….

Lep dan še naprej!

Tudi jaz koooomaj čakam počitnice – moji dijaki pa najbrž še bolj :-)))
No, mi gremo za 4 dni v Podčetrtek se malo razvajat, en dan bomo naredili izlet v Zagreb, pa malo k babici na Gorenjsko …

Jasna

Ne, najprej plavanje. Saj sem mislila plavanje dat en dan prej, sam po moje ne bi nič škodilo. Vsekakor pa obratno ne bi bilo dobro tudi za moje pojme. Bolj vidim problem v tem, da imam plavanje od 11-12h, 12.30 pa že cepljenje. Pa po plavanju preoblačenje itd. Jaz pa s taxijem!!!???

Mogoče se bom vseeno v sredo dogovorila za dan prej plavanja.

Uf, a tvoj sonček ni po plavanju nič utrujen? Naša piška se čisto razživi (pri helikopterčkih sploh), potem sredi ure nekje že počiva v obroču (imamo isto uro kot vi, vendar v petek /druge dni ob tej uri sploh spi/), dokler se preoblečeva je že skoraj v mižalah, ko jo posedem v avtosedež je pa adijo.

Nikoli, prav nikoli do sedaj mi je ni uspelo prenesti iz avta v 4. nadstropje peš popolnoma spečo, vedno se predrami v trenutku, ko ugasnem motor, razen po plavanju. Takrat je pa ne prebudijo niti trobente.

Verjetno bo res bolje, da zamenjate dan v tistem tednu.

New Report

Close