Krona in astro
Take gospod je tale video posnel pred enim mesecem in se zdi, da je res kar zadel časovno s tole polno luno v marcu 9.3., da naj bi bil takrat kot nek vrhunec po celem svetu, potem pa naj bi se začelo počasi umirjati. Vsaj za Kitajsko in južno Korejo res to umirjanje velja. Če gre verjeti njegovim napovedim torej nas ekako bolj intenzivno obdobje ukvarjanja s tem se čaka nekje 6-7 tednov po tej polni luni… To je nekje do sredine aprila.
https://youtu.be/KfF9ng_QFqw
Je zanimivo to, da sem pogledala se dva videa na to temo od djotisa in omenjata oba enake datume, 24 marec, ko naj bi se zadeve kar izboljšale, se posebej pa naj bi konec tega napovedovali za sredino aprila 13. Oz 14. April.
Nekako so si skladni čeprav uporabljajo različne tehnike… Bomo videli pa kaj bo res od tega, upamo, da drži, očitno je vrhunec po svetu s polno luno v marcu pravilno zadel. Upamo, da tudi ostalo drži in da bomo do sredine aprila najkasneje res rešeni te groze. Pa zdravja vsem💪
V takih razmerah se o primemo tudi kaj takega, če je le pozitivno. Jaz sem se odločila, da teh novic sploh ne bom gledala več, enkrat dnevno nekje, sicer pa se mi bo drugače v 14 dneh doma od tega zmešalo, če sam to poslušamo, se mi zdi da si potem se bolj sfrustriran, ker sam o tem razmišljaš. Sem se na ravnala tako… Lani sem 14 dni + in preplezala doma po prometni in sem si rekla takrat sem preživela to pa sem morala bit skoz notri in zdaj bo enako, s tem plusom, da lahko grem ven na sprehod in delam vse po stanovanju, lahk telovadim… Na tv pa nastimam neki pozitivnega da nas gor drži v pozitivni. Po mojem je sfalirano ti, da imajo zdaj te izredne novice vsake dve uri, ker to človeka v karanteni se bolj napsihira. Bomo zdržal in tud kmalu bo tega popolnoma konec, bomo nagnal to korono stran zavedno!
Slovenija ima mesec na 19 stopinj strelca v 12. hiši. 25/ 26. marca bo Neptun z njim v točnem kvadratu iz rib. Prve dni aprila se Neptunu pridruži Merkur. Neptun je v karti vladar 3. hiše in Merkur je naravni vladar 3. hiše. Neptun je naravni vladar 12. hiše. Če gledamo iz zdravstvenega vidika, je močan poudarek na pljučih, dihalnih organih in bolnicah. Neptun in mesec sta zasanjana iluzionista, ljudje z duševnimi težavami in bolniki na splošno. Neptun sam predstavlja zdravila, droge, občutljivost in zastrupitve, iluzijo, prevare, žrtvovanje. Merkur z Neptunom so lažnivci ali vsaj ljudje s (pre)veliko domišljijo. 3. hiša med drugim predstavlja pljuča, a tudi cestno infrastrukturo, železnice, promet. 12. hiša so prostori, kamor se človek umakne sam (izolacija od sveta, samostan) ali ga tja umaknejo drugi proti njegovi volji, to je bolnice in zapori. V 12. hišo sodijo tudi skrivnosti in skriti sovražniki.
Interpretiramo lahko na več načinov. Ljudje si bodo sami največji sovražniki./ Narod bo živel v neki nezdravi iluziji in si bo lagal. / Povečalo se bo število ljudi, ki posegajo po raznih dovoljenih ali nedovoljenih substancah./ Število ljudi s psihičnimi boleznimi se bo povečalo, zlasti žensk./ Narodu se bo lagalo o bolniških kapacitetah ali stanju ljudi v bolnicah ali Narod si bo sam ustvaril lažno sliko o številu bolnikov in stanju ljudi v bolnicah. V vsakem primeru psihično stanje naroda ne bo dobro./ Stopnjevalo se bo število pljučnih pacientov v bolnicah. / V zaporih lahko pride do pljučnih bolezni. / Lahko se razvije preobčutljivost na določena zdravila ali ta zdravila imajo lahko močan negativen efekt na paciente. / Lahko pride do zastrupitev./ Lahko pride do nesreče v cestnem ali železniškem prometu, ki bo poslala večje število ljudi v bolnico./ Neptun in Merkur sama po sebi lahko v 3. ( celo znamenje) predstavljata tudi poplavljene ceste.
Vse to druga polovica marca do druge polovice aprila, ker se vplivi radi zamaknejo za nekaj tednov.
In končno še južni vozel, ki človeka, oziroma v tem primeru, državo, oslabi, ko potuje skozi prvo hišo, (kar se zgodi vsakih 19 let), in kar se dogaja prav zdaj, z viškom aprila in prvi del maja. Meseca, to je ljudstva, pa se bo dotaknil okoli novega leta.
Dodatno je treba povedati, da v natalni karti mesecu dajejo močno podporo Venera, ki pomaga pri zdravju in Mars, ki daje narodu energijo in moč. Narod je v dobri fizični kondiciji, kar mu pomaga v času bolezni. Tudi Jupiter meče na mesec dober kot. Sam po sebi je dober planet, ki ublaži marsikatero težavo, vendar po drugi strani tudi vsako slabo stvar močno poveča in bi v tem primeru lahko povečal število bolnikov..
Ampak Sonce in severni vozel bosta kmalu pripovedovala neko povsem drugo zgodbo o neki drugi stvari/ osebi.
Še nekaj dodam. Mediji so 3. hiša, ki ji vlada Neptun. Naravni vladar medijev je Merkur v raku, ki je izredno čustveno znamenje, medtem ko je Neptun v poslovnem kozorogu. Merkur sta si v natalni karti ravno nasproti v zelo tesnem kotu. Ta aspekt ustvarja lažnivce. Iz tega je jasno, da mediji iz poslovnih razlogov hladnokrvno prikrivajo in lažejo z namenom, da vplivajo na čustveno plat ljudi. In ker sta oba planeta trenutno vpeta in še bosta še 1 do 2 meseca v stanje meseca, je več kot jasno, da mediji vplivajo na slabo psihično stanje ljudi. Moj nasvet: za boljše duševno počutje čimmanj spremljajte medije.
Te ni bilo, ko bi bilo treba natančno napovedati tole, zdaj pa celrnogledo pisari. Ko je pol stvari že tukaj, ostali strokovnjaki so dokaj ekzaktni v napovedih, ne mečejo možnih interpretacij kot ti. Bolj verjamem človeku, katarega napoved se je izkazala za točno, čeprav ni gledal natančno za Slovenijo.