Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krtaca ali glavnik

Krtaca ali glavnik

Pozdravljene.
Razmisljam o nakupu nove krtace/glavnika za lase.
Moji lasje so dolgi do prsi, zelo gosti in debeli ter od sredine dolzine dol rahlo skodrani.
Ce se ne pocesem, izgledam cisto ok. Ko pa se pocesem, sem kot carovnica.
Zato razmisljam, da bi mi mogoce glavnik bolj ustrezal kot krtaca.
Za mokro cesanje mi je krtaca super. Za suho pa res ne (ali pa nimam prave).. Ima kdo podobne izkusnje z lasmi, ki po cesanju izgledajo kot od carovnice? 🙂 cop po cesanju mi zal ne uide.
Brala sem nekaj na netu, da za goste lase je najbolje uporabiti glavnik z debelimi in redkimi scetinami. Potem ne bom kot carovnica? 😀
Hvala in lp

Taksni lasje potrebujejo predvsem nego ki jim vrne vlago. Ker se po dolzini zaradi obrab ki se na laseh dogajajo nivo sestavin ki gradijo lasno steblo spreminja se posledicno izloca mascoba iz lasnega stebla saj je najbolj topen gradnik las. Glavnik bo las le poskodoval oz potrgal luske zato ga definitivno odsvetujem. Boljsa je izbira krtace meni osebno se v 10 letni karieri za razcesavanje najbols obnese macadamia krtaca. Las ne poskoduje jih ne trga in ne lomi ter je nezna do lasisca. Definitivno pa je potrebno izlociti sampone ki vsebujejo detergente (sodium laurete sulfate) in alkohol ker le ti izsusujejo lasno steblo in povzrocajo nevsecnosti na lasiscu priporocljiva pa je nega z ustreznimi globinskimi maskami-ne domacimi te delujejo le na povrhnjici lasnega stebla (priporocljivo na 3 tedne doma oz. V frizerskem salonu na 6-8tednov) gre z roko v roki ob vseh ostalih postopkih ki jih na laseh izvajamo

New Report

Close