Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krtača/glavnik

Krtača/glavnik

Kaj ve uporabljate pri česanju? Iz kakšnega materiala so vaše krtače za lase? Sama imam kar dolge lase in bi res rada eno kvalitetno krtačo, ki mi ne bi uničevala la in povzročala cepljenje konic. Kaj mi svetujete?

Lep pozdrav! Demie

Živjo. Jaz za svoje goste, srednje dolge lase sploh ne uporabljam krtače ampak glavnik, ki ima take široke in redke ‘spice’ vn. se mi zdi da najmanj poškoduje lase.

Menda so lesene krtace najboljse.

Uporabljam leseno krtačo in je kar v redu za te moje goste lase. Prej pred leti, kar dolgo nazaj, sem imela neko plastično krtačo in mi ni ustrezala, niti plastičen glavnik mi ni fajn. Tako da sedaj sem na lesu:)

Tudi sama imam trenutno plastično, pa bi jo rada zamenjala, ker se mi konice las občasno začnejo kar fajn cepit:( Koliko pa sploh stane kvalitetna krtača?

Ne bi vedla. Meni jo je prinesel dedek mraz pred leti:)

Oj Demie!!

Js imam tud dolge lase in uporablajm plastično krtačo… čeprav sem slišala, da je lesena zelo vredu (mislim da stane kvalitetna krtača – katera je najprimernejša se lahko tud s kakšno prodajalko v drogeriji posvetuješ… no, stane okrog 3.000sit… baje!!).

Drugače pa js se ne češem skoz s krtačo, tud glavnik uporabljam, ker imam take naravno zvihane laske ono z večjimi zobci.

A si bla fejs jezna, ko sem te kregala (tvoj post: jokanje)? HECAAAAMMM :))))

LP, Anita

Tudi sama imam plastično krtačo. Pa bi rada “prešaltala” na leseno. Itak si puščam dolge lase, samo, če pa se kar cepijo, pa se moram stričt, mi nikoli ne bo ratalo do srede hrbta;) Bom že dala tistih 3.000 sit…

Nič nisem bila “jezna”. Prej vesela, da si se oglasila pri mojem postu. Lepo se imej. Čaubau:*

Vceraj v Mercatorju sem gledala..Lesena krtaca stane ok. 800 SIT. Smotke. Ce pa hocete da na njej se firma pise pa lohka dajete 3 jurje 🙂

LP

800sit? Se pa res splača mal posvetovat preden greš kupit 🙂

LP, Anita

New Report

Close