krtača za lase
Tange Teezer ni več isti, kot je bil par let nazaj, na začetku proizvodnje leta 2009. Za mokre lase niso plastične krtače, nikoli.
Raje si kupi naravno krtačo iz naravnih mehkih ščetin, ne lesenih debelih, sploh pa ne z glavnikom ( imajo npr. tudi v DM-u natur linijo takih krtač)- Zelo dobre so tudi tiste, ki jih uporabljajo za česanje lasnih podaljškov.
Morkih las se res ne sme cukati, sploh ne kodrastih in tankih – ker so zelo elastični, teža vode je velika na njih in se zelo radi potrgajo. Vtreš malo arganovega olja ali kakšnega sredstva na vlažne lase otrte z brisačo, ki ni na bazi silikonov za lažje razčesavanje, s prsti razrešiš vozle, potem delno naravno ali z mlačnim zrakom fena posušiš, šele nato razčešeš in oblikuješ do konca.
Ne morem drugače kot da si jih razčešem. Na koncu nanesem balzam in ko ga prvič malce sprem si lase razčešem, do pred kratkim sem jih vedno, sedaj imam pa kar naenkrat probleme, jih ne morem razčesat. Ko jih že razčešem še enkrat sperem balzam. Ne vem al je krtača zanič (je že precej stara) ali pa z balzamom nekaj ni ok. Sem bila danes v DM-u, sem gledala te lesene, pa nisem vedela, če kaj pomagajo? A pol se da razčesat?
Jaz sem dobila krtačo od frizerke in Vam moram povedat ,da je super .Zmeraj sem imela zavozlane lase,tako da si jih nisem mogla razčesat,Sedaj ko imam ta glavnik pa si jih z lahkoto in lasje niso več tako poškodovani…lahko vam dam kontakt od te je pa iz Lj.Glavnik stane 15,5 eura in je res vreden denarja…To ko pa prodavajo na televiziji pa ni super ker cuka….
laskica,prosim piši na email pa ti pošljem tel….