Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krtača za skodrane lase

krtača za skodrane lase

Morda katera ve, katera krtača je bila že enkrat omenjena tu na MONu, ena prav posebna, ki je primerna za goste in skodrane lase in ki se je ne da kupiti kar tako? Za katero krtačo je šlo in kje se jo da kupiti? KAtero pa uprabljate druge kodrolaske? Hvala že vnaprej.

Imam naravno skodrane lase in to precej. Sicer se spomnim, da se je nekaj časa govorilo o neki krtači, ki naj bi bila namenjena prav kodrolaskam, ampak mene niso prepričali.

Sama oprabljam navadno plastično krtačo s trdimi špicami. Torej ne tistih, ki imajo blazinico in gibke špice. S tisto krtačo namreč ne pridem skozi …

Pri meni se najbolj obnese takale kot je na tej sliki zgornja krtača ali pa še bolj enostavna. S še bolj togimi špicami.

Sicer pa ne glede na lasno kozmetiko, ne glede na krtače, fene itd, se mi najbolj obnese: Redno umivanje las, na 3- 4 dni. Temeljito razčesavanje ob umivanju s pomočjo balzama, sušenje na zraku in urejanje kodrov s prsti, ko so lasje suhi. Dejansko suhih las nikoli ne češem. Kodre samo uredim s prsti in to je to.

Vse ostalo je pri meni zguba časa, denarja in še rezultat ni vreden truda. Če moji lasje vidijo krtačo ali glavnik med tem, ko so suhi, sem vsa frleča, scufana in podobna bolj kakšnemu štorkljinemu gnezdu kot čemu drugemu.

Hvala za namig. Ja, tudi jaz si lase umivam 2x na teden in češem le mokre. Ne vem, ali je zdaj sezona hudega izpadanja las, imam dolg in se mi spodaj, pri glavi, strašno sfecljajo in traja celo večnost, da jih ‘odfecljam’. Do sedaj sem se česala s tistim glavnikom s širokimi zobmi, ampak se mi zdi, da bi bila krtača uspešnejša.

Verjetno sprašuješ po Tangle Teezerju. Nekaj časa nazaj se jo res ni dobilo kar tako, sedaj pa jo lahko kupiš tudi v večini frizerskih salonov, samo je hudičevo draga, zadnjič pa so jo imeli v Mullerju v akciji za 10 evrov.

Jaz sem svojo naročila pri asos:
http://www.asos.com/Tangle-Teezer/Tangle-Teezer-Professional-Detangling-Brush/Prod/pgeproduct.aspx?iid=666522&SearchQuery=tangle{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20teezer&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tangerinescream

Bohlončkaj, točno to sem mislila.

New Report

Close