Najdi forum

Mene pa zanima, kako spravljate kruh, da ostane hrustljav… Če ga zapiram v vrečko, postane ves mehak. Če je v škrniclju se hitro posuši. Vrečka posebej za kruh? Tudi tam se mi je posušil.
Hvala

nič ne pomaga….sama si speci kruh,bo boljše……v trgovini kupljen kruh je poln aditivov in strupov…..za elastičnost,za svežost,za napihnjenost,za………..

Al pa nehi kruh jest 🙂

lahko ga daš tut zmrznit, in ga imaš v omarci le toliko, kolikor ga boš kmalu rabla … ostalo pa v zmrzovalnik.
sam je pa res tko k je jože reku.
jest ga pa itak ne jem, tko da se ne sekiram 🙂

bach

Kruh imamo doma spravljen v Tupperware posodi in zdrži da je svež do 3-4 dni. Naj to ne zveni kot reklama, a tudi jaz se imel kruh v PVC vrečkah, v posebni vrečki za kruh, kruh zavit v krpo in v vrečki. Odmrznjen pa je bil voden. Zato je posoda bila do sedaj najboljši izbor.

Pri nas imamo Tupperware posodo za kruh že 7. leto. Posoda za kruh je odlična, le paziti je treba, da posodo vsak dan prezračiš. Ko so se nam v letih uporabe na vogalckih nabrale male plesnive pikice, sem posodo dobro oprala v pomivalnem stroju, nato sem jo pomila z alkoholom in dala na balkon na sonce (UV zarki namrec delujejo razkuzilno) in od takrat naprej nam ne plesni vec.

Tupperware je že o.k., samo hrustljav pa ne ostane – pa še nujno je vsak dan vsaj dvakrat odpreti škatlo.

New Report

Close