Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kruši se mi zg. plast nohtov na robu

kruši se mi zg. plast nohtov na robu

Že kake 3 tedne se mi krušijo robovi nohtov, in sicer zg. plast. Vem, da je to verjetno pokazatelj, da mi nečesa v telesu manjka oz., da je nekaj narobe. Ali ima morda katera kako podobno izkušnjo? Naj povem, da sem si jih prej lakirala, zdaj pa imam pristrižene čisto na kratko, vendar se to krušenje sploh ne neha. Prosim za kakršenkoli nasvet.

Možno je, da ti manjkajo vitamini.
Ali pa mogoče delaš s tekstilom??

Tudi meni so se! Zdaj že tretji teden pijem dvojno (dvojno priporočljivo) dozo Cedevite in nohtki so se popravili! Ne vem pa kaj je manjkalo…. očitno nekaj kar je v cedeviti?!

Maca3,a ste strigla nohte z škarjami tudi to je lahko eden od razlogov.Nohte je priporočljivo najprej namočit in nato piliti.Pilijo se samo v eno smer na koncu je potrebno noht zapreti(pilico se obrne navpično in se previdno popili nohtna konica.Priporočam vam da vedno uporabljate podlak,ki je primeren za vaš tip nohta.Lahko me pokličete in se oglasite da skupaj ugotoviva v čem je problem.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

New Report

Close