Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Matkič ma prav 🙂 Malo res poglejte statistiko, večino faksov je samo za omamljanje množice, kako fino službo bodo imeli… Tale je dobro napisal http://www.siol.net/priloge/kolumne/miha_mazzini/2014/02/postanete_lahko_vse_kar_vam_prodajo.aspx

Potem pa kruta realnost, “fax” službe so samo za peščico resničnih, težkih faksov oz. za izjemno nadarjene ljudi na ostalih, ostalo je škoda časa in denarja, razen če te je veselilo kot hobby… Najhuje je, ko gredo mlade ženske na faks, ki jih ne veseli, dajo vse na stran, delajo za četrtino denarja, kot pride firmo redno zaposlen smetar, prerečunajte si, če znate… Pokurijo čudovita mladostna leta, potem pa so stare in uvele z dipl.wtf? Samo še čakam, kdaj bodo začeli prodajati izobrazbe kot so: dipl.nabiralec.gob., dipl.polnilec.krofov, magistrica inžinirka pomivanja posode… Ogromno šol (tudi državnih, so širile programe) je zrastlo kot gob po dežju, ki ubogim dekletom obljubljajo svetlo in neodvisno prihodnost a žal ni tako. Za mlade ni problem, do 40ega bodo dobile službe, bol so fit, lepe, s krajšo mini kiklo in večjim dekoltejem, pa če imajo kerokol izobrazbo, sploh če je pomembna samo stopnja ali pa še to ne. A nad 40 jo bodo obdržale oz. še enkrat dobile, če to izgubijo, samo tiste, s PRAVO izobrazbo, to je pa praviloma zelo težek faks, ki ga ne more narediti vsak, k se je prej v poklicni srednji šoli norca bril, nima ne predznanja oz ne delovnih navad.

TA LINK SEM HOTEL DAT, razlika med moškimi in ženskami:
3:53
https://www.youtube.com/watch?v=q2F_LgV8YZo

Kdo nas ne mara ? Prišli smo opravljat dobro delo (tlako=, da malo podučimo zakaj je tako kot je, a se vam ne da dopovedat. Čeprav res ugotavljam, da je kot da bi šel opicam razlagat nekaj, brez efekta… Sedaj razumem, zakaj si ostali tipi ne trudijo ni pojasnjevat zakaj ne marajo 30+ oz grdih, debelih ipd… Pač se nakaj izgovorijo al pa FULL IGNORE. Mi je jasno sedaj. Pol grejo pa še čivkat za razlago, ženske…

Glede na to, da živim na ptujsko dravskem polju, še nisem slišal za kmeta z zootehniško diplomo….. pa jim laufa živinoreja 1A, če je to to kar predpostavljam iz zgoraj napisanega. in iz kratice ZOO (živali)

Tako da kot zgleda mi res ni jasno.[/quote]

Ja, BF je bullshit, kar nekaj, ja morda rabiš peščico kadra iz teh področij k jih tam gor prodajajo a to lahko vse pokrijejo ostale fakultete, ne pa da so cel faks naredli s temi kvazi programi… In pol še ene mislijo, da so minizdravnice oz znanstvenice s to levo izobrazbo…

Dobri fantje dobijo dobre ženske… Like attracts like (podobno privlači podobno), kot se pogosto piše na tem portalu.

Kar je tukaj mišljeno pod “nice guy” pa je bolj nesigurnež, slinavec, drkadžija ipd…

Oz te ženske, k gredo na “bad guy” so ponavadi od bad očetov. Hčerke alkoholikov iščejo… uganite ? Bolj se temu upirajo, prej dobijo, lahko šele čez daljši čas najdejo skrito flašo in se jim odpelje. Večinoma hčerke iščejo očete in mame, če si priznajo ali ne, zato je to začaran krog, ki ga bo treba nekako prekinit, saj gre vse v cugrunt.

Vsekakor pa lahko tudi taki nice guys dobijo po moje vse ženske tukaj, saj tukaj je mišje leglo vseh zanemarjenih, razočaranih, prizadetih, jeznih, take bi se steple za nice guys, sploh če bi se vanje lahko čevlje brisale.

Če pa kera tukaj nad 30,40 misli, da bo za njo še kdo žvižgal (v smislu poroke, ne praznenja), naj si pa kupi ekonom lonec.

Zanč sem gledal “prijateljico” (ja, nategnil bi jo ob prvi priliki, sejal bi ji seme kot groharjev sejalec, kot Dihur bi se boril na njenem požiralniku…). In ženska je 23 in sem že opazil dolg SIV LAS, groza, se pravi je tam že nekaj let.
Pa glede na prehrano, ki jo ženske danes slastno uživajo takoj vem kakšen vonj imajo v ribarnici. Tkod da fantje, zgleda bomo morali OLD-SCHOOL udarit. https://www.youtube.com/watch?v=6Wf-mRo7C2I

V bsitvu se v tej temi kregate z 2 ženskama srednjih let.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, tvoj podpis me vedno spomne na https://www.youtube.com/watch?v=xSLlZh9yelk

Tiste srednjih let so pa lohk vesele, sam da dobijo kaj.. Kaj se majo take za oglašat, za njih je vsak dober, k mu vsaj tok stoji, da se po jajcih ne poščije.

ŽENSKA NAJLJUBŠA FANTAZIJA
▶ 17 let – Visok, temni lasje, postaven.
▶ 25 let – Visok, temni lasje, postaven, z
denarjem.
▶ 35 let – Visok, temni lasje, postaven, z
denarjem in možgani.
▶ 48 let – Moški z lasmi.
▶ 66 let – Moški.

Faze moškega in ženskega življenja.
Faze moškega življenja:
Starost Pijača
17 pivo
25 vodka
35 scotch
48 dvojni scotch
66 olivno olje
Starost Stavek, ki ga uporablja za zapeljevanje nežnega spola
17 Moji staršev čez vikend ni doma
25 Moje punce ni doma čez vikend
35 Moje zaročenke ni doma čez vikend
48 Moje žene ni doma čez vikend
66 Moja žena je mrtva
Starost Priljubljen šport
17 seks
25 seks
35 seks
48 gledanje TV
66 spanje
Starost Definicija uspešnega zmenka
17 “jezik”
25 “zajtrk”
35 “nisem zamudil svojega terapevta”
48 “ni mi bilo treba spoznati njenih otrok”
66 “domov sem prišel živ”
Starost Najljubša fantazija
17 zmagoviti koš v zadnji sekundi tekme
25 seks na letalu
35
48 prevzem šefovega podjetja
66 prsata bolniška sestra
Starost Idealna starost za poroko
17 25
25 35
35 48
48 66
66 17
Starost Idealni zmenek
17 Ogled grozljivke v kinu
25 “razdeliva si račun, preden greva k meni”
35 “pridi k meni”
48 “pridi k meni in skuhaj večerjo”
66 seks v službeni limuzini na poti do Portoroža

Faze ženskega življenja:
Starost Pijača
17 limonada
25 Belo vino
35 Rdeče vino
48 Don Perignon
66 Kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka
Starost Izgovori, da ne gre na zmenek
17 “moram si umiti lase”
25 “moram si umiti in urediti lase”
35 “moram si pobarvati lase”
48 “Mič styling mi mora pobarvati lase”
66 “Mič styling mi mora pobarvati lasuljo”
Starost Najljubši šport
17 nakupovanje
25 nakupovanje
35 nakupovanje
48 nakupovanje
66 nakupovanje
Starost Definicija uspešnega zmenka
17 “McDonalds”
25 “kosilo”
35 “diamant”
48 “velik diamant”
66 “sama doma”
Starost Najljubša fantazija
17 visok, temni lasje, postaven
25 visok, temni lasje, postaven, z denarjem
35 visok, temni lasje, postaven, z denarjem in možgani
48 moški z lasmi
66 moški
Starost Idealna starost za poroko
17 17
25 25
35 35
48 48
66 66
Starost Idealni zmenek
17 On ponudi, da plača
25 On plača
35 On skuha zajtrk naslednje jutro
48 On skuha zajtrk naslednje jutro tudi za otroke
66 On lahko prežveči zajtrk

Spider, če bi rad porival žensko v 20ih je to zelo preprosto… Odvisno samo a bi jo rad naravno osvojil al plačal. Ta prva varianta pride 10x dražje, pa še rizik maš za preživnino. Skos mam občutek, da si tiho želiš izbrizgati seme (četudi v kondom) v eno mlado sočno mednožje…

Če so ženske pri 35 letih ponucan material, so tudi 35 letni moški. Malo si preberi, kakšne sekajo kot, da mladenke ravno na forumce čakajo v vrsti in se ponujajo. Se počutim super bejba pri svojih mladostnih letih, verjetno boljša kot kakšna pri njim sanjskih 20. Kot da so zgolj leta merilo, ker 20 letne pa ne morejo biti obilne ali neurejene ali….
Saj nima smisla.

Pol pa ne vem, kaj čakaš…

Pol pa ne vem, kaj čakaš…[/quote]

Verjem da nič, samo tebi sem malo namignil, ker se mi zdiš tako (fuk)otožen in željan svežega tatarskega bifteke in ne doručka iz JNA zalog. Malo sem ti hotel razširiti polje možnega… No pa vidim, da imaš plašnice gor, pozabi potem.

V grobem so leta največje merilo, potem takoj pa teža in še nekaj hitrih kriterijev… Kok si pa stara?

Kaj se tu junačite, Spidermani in podobni. Na koncu po pravilu itak vzamete točno take ženske, kot jih kao nočete. Ker morate svoje domišljijske kriterije o 20-letnicah za zvezo kr lepo dvignit ene 10 let gor. Pa sej to vas ne sme motit, če se punce zabavajo s kao napačnimi tipi. Sej vi imate tudi burno mladost, ane, vsaj tako se hvalisate. Kaj pa ej to takega, če je ona mela dost jebachev. Sej vi ste tudi mašine, ne, vsaj tako trdite…

Zakaj bi pa moral kdorkol karkol jemat pod prisilo, sploh če mu otroci niso prioriteta ? Daj si že plačaj eno no, vidim da kar goniš svoje kok je vse nemogoče. Če ne drugače Spider, plačaj pa boš tudi ti lahko okusil to.

Pogovarjali smo se o kontekstu resnih zvez, ne o kavsanju 20-letnih kurb. To ti verjamem, da je mogoče v vsaki starosti. Upam pa, da ne sanjaš, da s ebotista 20-letna kurba poročila s tabo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close