Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Sej zato pa se te na forumu skos nekaj hvalijo, kok so načitane, razgledane, zrele, kako dobro služijo, vsaka ima odprt svoj sp. ipd. nakladancije. Valda se vmes še katera pohvali, da dobro izgleda, ampak to šele potem, ko jo označiš za neprivlačno.

Dobre babnice ne iščejo pozornost na tak način. In ker se niti ne trudijo v tej smeri, so večkrat, s strani povprečnic, označene za blond, manj razgledane, tupe,..Babja fovšija, pa to.

Ironija je, da bi se tud tale s špegli oblačla in obnašala na podoben način, če bi zgledala vsaj pol tok dobra kot tale na sredini.

Da, sem že videl vse živo. Za enga vem, k je imel/iskal debele ženske za punce in jim je potem pomagal shujšati. Ko so shujaše, so ga pustile 🙂 Pa maš polno primerov, ko ženska shujša, postane (dosti) lepša preko odraščanja/pubertete ali preko operacije, fitnessa etc… in potem postanejo še hujše pra… Tko k tipi k (pre)hitro pridejo do denarja, taki so najhujši, cant handle the pressure oz. hočejo skompnezira prej leta oz. desetletja zavračanj/poniževanj/občutka manjvrednosti etc. 😀

Tako da, tiste ki so lepe že prej, tam ni dileme, če je prijazna in je samozavestna, je pristna…

Ironija je, da bi se tud tale s špegli oblačla in obnašala na podoben način, če bi zgledala vsaj pol tok dobra kot tale na sredini.[/quote]

Obratno je. Če bi se tale s špegli naštimala na podoben način kot te maškare, bi mogoče izgledala še boljš.

Me veseli, da tudi ženske razumete v čem je fora, no predpostavljam da popolnoma enako razumete zakaj moški padamo na tako imenovane kure oz. lutke… ISTA LOGIKA, zgleda jo razumete, sam upam da v obe smeri…
https://www.youtube.com/watch?v=D6Z2WGqRl2E

Za vsak primer bom prevedel še za vas…
na prvi sliki je grda/povprečna, na drugi pa lepotica. Nice girl al pa bitch nima veze večinoma. Tud za nice girl lepoticami se moški mečejo totalno. To delitev so si itak izmislile povprečne, da se tolažijo. Kot da so lepotice vse gnile po karakterju. Tko da vam ostane kao to, da mate lep karakter. Japajade.

Oz takole…
[img]http://2.bp.blogspot.com/_akLHpeO7qyA/S_eqdJQ800I/AAAAAAAAAkg/Py0eqasMrU4/s1600/sexism.jpg[/img][/quote]

Tolk obupano iščete neke krivice za popravljat, da kar avtomatsko sklepate, da sem ženska, pa sem tip. In ja, seveda oba spola najbolj gledata izgled pr partnerju, to ni nobena skrivnost.

Da, sem že videl vse živo. Za enga vem, k je imel/iskal debele ženske za punce in jim je potem pomagal shujšati. Ko so shujaše, so ga pustile 🙂 Pa maš polno primerov, ko ženska shujša, postane (dosti) lepša preko odraščanja/pubertete ali preko operacije, fitnessa etc… in potem postanejo še hujše pra… Tko k tipi k (pre)hitro pridejo do denarja, taki so najhujši, cant handle the pressure oz. hočejo skompnezira prej leta oz. desetletja zavračanj/poniževanj/občutka manjvrednosti etc. 😀

Tako da, tiste ki so lepe že prej, tam ni dileme, če je prijazna in je samozavestna, je pristna…[/quote]
Makes sense 🙂

Čudovita sončna nedelja je bila. Eni smo jo preživeli v naravi, na soncu, drugi pa na MON :).
Le kdo je bil na MONu in zakaj?
To vse pojasni kdo je zaželen in kdo ni.

Kaj pa tisti, k smo gripo fasal ?

Tisti bi bili pa lahko toliko uvidevni, da je ne bi ob Ljubljanici sejali še vsem ostalim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja zato pa ne veš, da je pri tipih (z ženske strani) poleg videza še bistvena bolj pomembna osebnost… Moški gledamo izgled, ženske pa karakter. Mora biti pa oboje seveda, pravim za…

pa dej pizda skos ena topla voda. Sej je skoz isto, v GROBEM tipi gledamo VIDEZ, babe pa DENAR… v tem je pa zajeto veliko, če en vse… ena (mislim da pandora) v drugi temi je dobro napisala, da je eno al drugo ODRAZ nečesa… DEBELA prasica je taka z razlogom, BROKE tip pa tudi ima razlog za to.. no ajd

Ce koga res zanima kako je…

Pa vse si preberite, da ne bo pri komu kaksnih dilem okoli tega, kaksna umazana igra parckanje pravzaprav je. 😉

Nič novega nisem izvedel.

In poglej kakšne ženske privabiš s takšnim obnašanjem… 😛

in kaj je tukaj se najbolj smesno na celotni debati? Da se mlecnozobi matkic, fantek ki je komaj kaj dobil par kocin na jajckah, ki zna veliko blebetat in malo grizt, ima za bad guya ahahahahahajooohohohoho jokam od smeha prisezem :))))

[/quote]

Pogojno.

20-letni študentki pa res dol visi, kolk ma tip dnarja. vsaj v Sloveniji punce niso tolk na keš udarjene. Važno, da ji je tip všeč.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja sej, kavsal boš pa večinoma 20 letne študentke. Sej so tud najlepše a ne.

DX se verjetno potika nekje daleč, dolgo že ni bil v Sloveniji. Jaz verjamem, da kakšne mlade Tajke tako funkcionirajo, češ, samo da pride en solidno situiran zahodnjak, pa so mehke.

V Sloveniji niso punce tolk na keš udarjene.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

DX je v Avstraliji in slovenska dekleta so dovolj na keš udarjene, čisto nič manj kot kjerkoli.

Večja revščina je, večjo vlogo igra denar in več so pripravljene požreti, ko gredo mlade punce s starimi zamaščenimi dedci v posteljo, ki mislijo, da so đeki in izjemno simpatični.
Mogoče je DX slab opazovalec ali pa je tako samovšečen, da misli, da je kaj posebnega. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od tebe je ziher bolj poseben.

V primerjavi s takšnim kmetavzarjem, kot si ti Matjažko, še Marko pa Robi izpadeta đeka. Just saying…

V čem, da nalima selfi neke lahke punce na MON? To počnejo najstniki. Ali pa da mu je mama-san punudila krhelj jabolke za pojest? Wow. :))) Za večino zanimivih žensk je tak profil moškega izjemno dolgočasen. 🙂

Sadni, zakaj neki te vsak ignorira, ki te pozna? Ker si padel na nivo NM-ja. Resno te težko kdo vzame, saj pa ne napišeš nič pametnega, razen da se vtikuješ v vsak post z neumestnimi komentarji. Uživaj dalje (v samoti). 😉

Mah, ti pa samo še o zrelosti znaš predavat. Kot nek dolgočasen vzgojitelj mi deluješ.

Kdo pa me tu gor pozna ? lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close