Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

V čem, da nalima selfi neke lahke punce na MON? To počnejo najstniki. Ali pa da mu je mama-san punudila krhelj jabolke za pojest? Wow. :))) Za večino zanimivih žensk je tak profil moškega izjemno dolgočasen. :)[/quote]

Matjazko je še posebej znan po objavah na pol golih mladenk na MON. Včasih so to lepil na polno sem gor. Zdaj pa si povedal še kdo to počne. Lepo.

V čem, da nalima selfi neke lahke punce na MON? To počnejo najstniki. Ali pa da mu je mama-san punudila krhelj jabolke za pojest? Wow. :))) Za večino zanimivih žensk je tak profil moškega izjemno dolgočasen. :)[/quote]

Matjazko je še posebej znan po objavah na pol golih mladenk na MON. Včasih so to lepil na polno sem gor. Zdaj pa si povedal še kdo to počne. Lepo.[/quote]
Samo to mu je pa treba priznat. V self ownanju je več kot odličen.

Matjazko je še posebej znan po objavah na pol golih mladenk na MON. Včasih so to lepil na polno sem gor. Zdaj pa si povedal še kdo to počne. Lepo.[/quote]

Problem bi bil, če bi fante limal, tako pa si lahko potolažena skupaj z ostalimi Monovkami, da, nisem istospolno usmerjen. Ampak žal ne na voljo, škoda zate, saj še imaš tu več samskih fantov, Matkiča, Sadnega, Spiderja… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kot da ti kdo verjame, da si v zvezi. Večkrat ko boš to poudaril manj ti bomo verjeli 🙂

Če pa recimo si, potem boš pa itak kmalu fasal košarico. Ker “pravi moški” se ne grejo igric “jaz sem v zvezi, ti pa ne”. “Pravi moški” je podrl že lepo število babnic, pa še to takih, ki si jih lahko ti duhovnik samo na internetu ogleduješ.

ps : Pazi, da me ne boš moral še enkrat citirat, potem ko si se že poslovil 😉

Sadni, tisti, ki mu je pomembno mnenje drugih na nekem anonimnem forumu, kaj si misli nek Franček ali Micika, ni najbolj samozavesten in se bo vedno žrl “kaj bodi drugi rekli”, kot da to igra kakšno relevanco v našem življenju.

Slovenke si danes začnejo provajderja iskati pri nekje 27 – 28 letih. Še kasneje. Do takrat pa hodijo z raznimi njim zanimivimi tipi in jih baš briga, kolk ma tip dnarja v žepu. Izjem je hudo malo, mogoče 10%. Na dnar ti v Sloveniji 20-letnice ne boš dobil. Na dnar boš dobil mogoče 30-letnico, ki išče štalco.

Če pa kod misli, da nimam prav, pa naj se spomni, da gre danes povprečna Slovenka z 19 na faks, ki bo trajal vsaj do njenega 25-ega leta, zdaj ko je bolonjski sistem, vmes se ji bo zgodil kup študentskih žurov, absolventski izlet itd, skratka same take zadeve, kjer bo nenehno obkrožena z raznimi tipi, tako da, veliko sreče tistim, ki upajo, v dolgoročno zvezo z 20-letnico, ki naj bi jo ujeli na keš, lol.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sadni, tisti, ki mu je pomembno mnenje drugih na nekem anonimnem forumu, kaj si misli nek Franček ali Micika, ni najbolj samozavesten in se bo vedno žrl “kaj bodi drugi rekli”, kot da to igra kakšno relevanco v našem življenju.[/quote]
A mi nisi ti še pred dvemi urami napisal “uživaj v samoti” ? Če se boš še naprej tako obnašal, te nihče več ne bo jemal resno 😉

Slovenke si danes začnejo provajderja iskati pri nekje 27 – 28 letih. Še kasneje. Do takrat pa hodijo z raznimi njim zanimivimi tipi in jih baš briga, kolk ma tip dnarja v žepu. Izjem je hudo malo, mogoče 10%. Na dnar ti v Sloveniji 20-letnice ne boš dobil. Na dnar boš dobil mogoče 30-letnico, ki išče štalco.

Če pa kod misli, da nimam prav, pa naj se spomni, da gre danes povprečna Slovenka z 19 na faks, ki bo trajal vsaj do njenega 25-ega leta, zdaj ko je bolonjski sistem, vmes se ji bo zgodil kup študentskih žurov, absolventski izlet itd, skratka same take zadeve, kjer bo nenehno obkrožena z raznimi tipi, tako da, veliko sreče tistim, ki upajo, v dolgoročno zvezo z 20-letnico, ki naj bi jo ujeli na keš, lol.[/quote]
To da babe padajo na keš, so izjave neizkušenih, štorastih, nekarizmatičnih možakarjev. Vsaj tako je za opažat v reali. Tisti đeki, zgovorni zabavljači, ne izgovarjajo teh stavkov.

Če pa kod misli, da nimam prav, pa naj se spomni, da gre danes povprečna Slovenka z 19 na faks, ki bo trajal vsaj do njenega 25-ega leta, zdaj ko je bolonjski sistem, vmes se ji bo zgodil kup študentskih žurov, absolventski izlet itd, skratka same take zadeve, kjer bo nenehno obkrožena z raznimi tipi, tako da, veliko sreče tistim, ki upajo, v dolgoročno zvezo z 20-letnico, ki naj bi jo ujeli na keš, lol.[/quote]

Saj, potem pa se sprašujejo kje so moški ko bi one nekaj resnega pri 28tih…… Takrat pa nastane pri polovici skrita tiha panika v obliki urice, ker bi rade do nekje 32tih otroka, in začne se najbolj neprijeten ”Legendarni” quest kako po najhitrejši poti uvalit providerja, ki bo ”resen”po standardih ki jih pred tem same niti približno ne bi izpolnjevale, no tam med 35-40 se standardi praktično porušijo in na koncu so s tipom, nad katerim, če bi jim ga pripisal ko so bile stare 25, bi se od srca nasmejale.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bolje, da ne nadaljujem, ker ima prevec udelezencev te debate cisto svoje agende, ki imajo bore malo s temo. Pa tudi sicer vidim, da se taksna raziskava vecini ne pomeni nic.

Mislim, kot da vsaka zenska isce le resnega partnerja. Ene, mlade ali stare, iz takih ali drugacnih razlogov potrebujejo le jebaca, zabavljaca, … O cem ze govori raziskava??

Pa tudi ko si zelijo vec, kot da zna ali lahko vsaka oceni vsakega tipa. In obratno. Ste spustili tiste del povzetka, ki govori kako umazana igra je parckanje??

In, na splosno, gre se za zenske preference pri partnerju. Povprecna Jozica skozi zivljenje npr. skuzi, da pri teoreticnem idealu nima sans ali da ji ne bo zvest ali… In si zavestno isce povprecnega Lojzeta. In pljuva bo boljsih. Zakaj ze? Kot najstnica pa v s plakati polepljeni sobici sanja o frajerju iz popularnega boy banda.

In nehajte mi ze pripisovati svoje omejene izkusnje. So dosti sirse kot si sploh lahko predstavljate. Zabaval in fural taksne in drugacne veze sem ze na raznih kontinentih. Z revnimi, bogatimi in marsicem vmes. Niso slovenske studentke nikakrsen fenomen v svetovnem merilu. Niti so vse enake.

V raziskavi je hudicevo dosti resnice. Samo ga je treba dobro razumeti. Notri je dosti vec kot kar vas je vecina opazila, providerstvo.

Vecina mladih punc, sploh taksne, ki imajo polno rit vsega, tudi moske pozornosti, bi se predvsem zabavale. Si pumpale ego. Tipi so jim igracke. They are not looking for a mate.

Denar ni nikoli vse, je le faktor. Tako kot vse ostalo kar je v povzetku raziskave nasteto. Sploh pa gre bolj za vtis, njeno prepricanje, kot neko objektivno stanje.

Z odurnim zaljivim penzionistom niti barske deklice v Pattayi, profesionalke, ne bodo sle za denar. Se manj se bo na taksnega tipa zelela vezati kaksna revna devica iz podezelja.

Podobno se vecina slovenskih studentk, ki jim “denar” baje ni pomemben, ne bo vezala za 25-letnega luzerja, ki na univerzi v nedogled pavzira v katerem od nizjih razredov, ne kaze znake, da bo sicer v zivljenju kakorkoli uspel, zivotari pa z raznimi brezveznimi honorarnimi deli. Ce ji bo hud kako drugace, se ze bo z njim dol dajala. Ves pa iz te moke ne bo kruha. S tem, da sploh ne pravim, da se je njemu ali njej zelja vezati. Govorim o zenski plati, ko/ce se zeli vezati. O tem delu govori studija. Ne o kriterijih, da se z nekom poseksas.

Logicno pa, da vecji ko bo desperado zenska, barska deklica v Pattayi ali slovenska studentka, bolj bo pripravljena spustiti kriterije. Pa naj se gre za vezo ali uro seksa.

Jim ni hudega. Je okol tipov, ki komaj čakajo, da eno dobijo, kolk češ.

Sej. To začneo danes Slovenke iskat tam po 27-em letu. Potem gredo na portale Markote iskat. Do takrat pa razne na izi varijante in podobno.

20-letnico bo prej porival 25-letni luzer, ki dobro zgleda, kot situiran 40-letnik. 40-letnik ji bo enostavno prestar. O tem, da bi bilo fajn, če tip zasluži, bo razmišljala šele kasneje.

Vecina mladih punc, sploh taksne, ki imajo polno rit vsega, tudi moske pozornosti, bi se predvsem zabavale. Si pumpale ego. Tipi so jim igracke. They are not looking for a mate.[/quote

Ja no, sej, pol se strinjamo.

Sej. To začneo danes Slovenke iskat tam po 27-em letu. Potem gredo na portale Markote iskat. Do takrat pa razne na izi varijante in podobno.

20-letnico bo prej porival 25-letni luzer, ki dobro zgleda, kot situiran 40-letnik. 40-letnik ji bo enostavno prestar. O tem, da bi bilo fajn, če tip zasluži, bo razmišljala šele kasneje.[/quote]
Resnica.

20-letnico bo prej porival 25-letni luzer, ki dobro zgleda, kot situiran 40-letnik. 40-letnik ji bo enostavno prestar. O tem, da bi bilo fajn, če tip zasluži, bo razmišljala šele kasneje.[/quote]

Ja, ja, najlažje je strpati vse ženske v isti koš, torej sortirane po spolu, letih, potem pa reči, da so “vse iste” v tej starostni kategoriji. Pa saj ne gre za vijake, ki so recimo istih dolžin in premera!

Ponavadi se ženske bolj razlikujejo od moških, vsaj meni so načeloma bolj zanimiv spol, kakor pa kakšne “moška debate” o avtih, športu, tehniki, in seveda seksu ter klišejskem razmišljanju o nežnejšem spolu, kamor bi lahko tudi uvrstili tvoj in Daterjev (omejen) pogled o ženskah. Če srečujeta iste ženske, da lahko posplošujeta na ves ženski spol svoje izkušnje, pomeni, da drugega pač ne pritegneta. 😉

Nimaš pojma 🙂
Ženske, ki imajo pošlihtano podstrešje, si z leti standard višajo. Enostavno vedo, da nima nobenega smisla biti z nekom, če ni res neke prave in zdrave energije med njima.

Finančno, karakterno in emocionalno šibke, pa seveda ne sodijo v to kategorijo in ta segmentacija je enaka pri moških. Obstajajo zadovoljni, lenuhi in obupanci.

Vredu, nimam prav. Potem pa ti zapecaj 20-letnico, imej z njo resno zvezo, ki bo preživela njena študentska leta in še dalje, potem imej z njo otroka in tako naprej.

Ti lahko filozofiraš, ampak jaz ne tlačim žensk v isti koš. je pa jasno, vsakemu, ki malo gleda okoli sebe, da večina Slovenk, ki se odloči ustaliti, partnerja za daljše obdobje najde šele, ko so v poznih 20-ih ali še kasneje.

Nimaš pojma 🙂
Ženske, ki imajo pošlihtano podstrešje, si z leti standard višajo. Enostavno vedo, da nima nobenega smisla biti z nekom, če ni res neke prave in zdrave energije med njima.

Finančno, karakterno in emocionalno šibke, pa seveda ne sodijo v to kategorijo in ta segmentacija je enaka pri moških. Obstajajo zadovoljni, lenuhi in obupanci.[/quote]

Če bi to bilo res, ne bi večina žensk jamrala nad pomankanjem tipov ampak bi bila vesela po svojih standardih tiho in uživala lajf, resnica je drugačna…..

25 letnica lahko izbira, večina 35 ali celo 40 letnic pač ne….. tistih par, res hudih po štelu in inteligenci lahko še pri 40tih, ampak to je mogoče par odstotkov žensk pri 35-45…

Tolažba pa je dobra ja, da se vam standardi višajo, a to si govorite ko grete spat s takimi kot je Marko? 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matjazko, tebi so vsec fantje, a ne? Pa teologija ti je blizu, ja? 🙂

O zenskah me pa res ni treba uciti. Si 10 let prepozen. Pridige prihrani za tiste, ki se oglasajo s problemi. 🙂

Ja, redkim avtom cena raste s starostjo…

Haha, epska. Ja, naj bi jim standardi eksponento rastli od 20-25, morda do 30 za izjemne primerke… Takrat se lahko še ujamejo s povpraševanjem… Če pa bo presušena baba po 30em začela dvigovat standarde, pa bo lepo ostala kar sama z mačkami… Največ kar lahko naredi baba nad 30em je to, da kompenzira za zadostitev standardov le na ENEM ali največ nekaj področjih… Se prav vzame gravža z denarjem oz. vzame revnega mladca ipd… Nikakor pa noben high-standard moški ne bo sfukano kanto gledal, cum dump.

PREMIUM price je samo do 30ega, al pa rečmo do 25. Pol pa JAVNA DRAŽBA. Ene ste res v kurcu. Se prav stare odslužene, bivše jebačice, so potem samske zato ker majo tok visoke standarde? No ja, “Never underestimate the power of denial.” American Beauty…

To je tudi največji pekel za bivše lepotice oz. atraktivne ženske. Bolj so ga srale v mladosti oz. bolj ko so imele ZGOLJ to, bol jih potem boli na stara leta, ko se mladost posuši, ogabna osebnost, ki je bila prej kompenzirana z lepoto, pa ostane.. Take babe so potem samo še za luzerje.

Ja, z leti se standardi močno dvigajo. 20letnica je zadovoljna, če on zgleda ok. Pri 30ih mora imeti ok karakter, normalno službo. Pri 40ih se nikakor ne bo sprijaznila s tipom, ki je še vedno pri mamici, niti ne s tipom, ki se je zapustil, niti … Standardi se višajo, posledično je vse več samskih žensk. Namreč z leti imajo višje zahteve, posledično raje ostajajo samske kot it z luzerjem. Zakaj se toliko tistih, ki so se vezali v zgodnjih 20ih loči? Ker kriteriji narastejo. Ker ugotovijo, da so bile premalo zahtevne.

Samo če se ti standard dviga hkrati pa ne dobiš tipa in si samska, potem je tak standard vprašljiv ker ni realen z tvojo protivrednostjo, tak standard kot ga imaš je kot kaže previsoko glede na to, kako nasprotni spol oceni žensko 😛

Tak da hja, jaz se ne bi tolažo s tem 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close